Ελληνάρες! Φεύγουν από την Ελλάδα για να πάνε για καφέ στην Βουλγαρία! Ρε ντροπή!

Κοινοποίηση:
coronavirusss

Απίθανα πράγματα… Γελοία!

Τη γειτονική Βουλγαρία για καφέ και φαγητό επισκέπτονται πολλοί κάτοικοι του Έβρου, λόγω των περιορισμών που έχουν τεθεί στην Ελλάδα για την μη διάδοση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, οι Εβρίτες κατευθύνονται κυρίως στις πόλεις που βρίσκονται κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπως το Ιβαήλοβγκραντ και το Σβίλενγκραντ, αλλά κάποιοι και στην Φιλιππούπολη.

Ειδικότερα, μετά την ανακοίνωση ότι κλείνουν και στον Έβρο, όπως σε όλη την Ελλάδα, οι καφετέριες, τα μπαρ, τα κέντρα διασκέδασης, αλλά και οι ταβέρνες με τα εστιατόρια, αρκετοί κάτοικοι από διάφορα μέρη του νομού, ταξίδεψαν στην γειτονική Βουλγαρία, όπου αυτά τα καταστήματα συνεχίζουν ακόμα να λειτουργούν.

Βέβαια η συμπεριφορά αυτή των εν λόγω κατοίκων του Έβρου αυξάνει τους κινδύνους για διάδοση του ιού, καθώς συχνά απαιτούνται αρκετές ημέρες, έως και δύο βδομάδες, μέχρι τυχόν φορέας του νέου κορωνοϊού να εκδηλώσει τα πρώτα συμπτώματα.

Ελληνάρες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μια μικρή λεπτομέρεια. Πόσοι είναι οι Έλληνες σε εκείνα τα μέρη και πόσοι από αυτούς που φεύγουν Βουλγαρία κλπ είναι όντως Έλληνες;;;

  2. Μια μικρή λεπτομέρεια. Πόσοι είναι οι Έλληνες σε εκείνα τα μέρη και πόσοι από αυτούς που φεύγουν Βουλγαρία κλπ είναι όντως Έλληνες;;

  3. κλειστους τα συνορα να μην μπορουν να γυρισουν, απλα τα παγματα, κανανε την επιλογη τους

Leave a Response