Ελλάδα 2020: «Κόψε το ρεύμα σε μία ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου»

Κοινοποίηση:
1111

«Ένας γονιός στη Κομοτηνή που εκλιπαρεί να μην του κόψουν το ρεύμα, έστω για μία ώρα. Για να προλάβει να τελειώσει το παιδί του την τηλεκπαίδευση», σχολιάζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νάσος Ηλιόπουλος και συνεχίζει:

«Αυτή είναι η εικόνα των επιλογών της ΝΔ.

»Την Τετάρτη ο κ. Μητσοτάκης απέρριψε σχετική τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

»Τροπολογία για την απαραίτητη δωρεάν παροχή ρεύματος, νερού, τηλεφωνίας και διαδικτύου για τα πληττόμενα νοικοκυριά.

»Προστασία της ανθρώπινης ζωής σήμερα σημαίνει

»- ενίσχυση του ΕΣΥ

»- οικονομική στήριξη της κοινωνίας.

»Η ΝΔ αρνείται να δώσει αυτή τη μάχη, έχει άλλες προτεραιότητες. Να στηρίξει τους λίγους και να λεηλατήσει τους πολλούς.

»Δικός μας αγώνας είναι να νικήσει η ζωή, να μην αφήσουμε κανέναν μόνο του μέσα στην κρίση!», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Το θέμα έγινε γνωστό μέσω της τοπικής ιστοσελίδας InKomotini:

«Ένα κοινωνικό θέμα που “καίει”, αναδεικνύει με μια παραστατική ανάρτησή του, ο ιδιωτικός υπάλληλος Ευθύμης Παιδαράκης, που έχει ως αντικείμενο αποκοπές και επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος.

»Το θέμα αφορά το γεγονός οτι εν μέσω πανδημίας, οικονομικής κρίσης και καραντίνας, δίδονται εντολές για διακοπή της ρευματοδότησης σε νοικοκυριά που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή των λογαριασμών τους.

»Η συγκλονιστική ανάρτηση του κ. Παιδαράκη:

»“Την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν την ποδοπατάμε… Τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Εντολή αποκοπής ρεύματος σε κάποιον οικισμό του νομού μας.

»Αφού έφτασα στον μετρητή και ξεκίνησα τη διαδικασία, έρχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με σκυμμένο το κεφάλι και μου λέει σχεδόν ψιθυριστά:

»“Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το. Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα…”.

»Σειρά μου τώρα να σκύψω το κεφάλι και να ντρέπομαι να τον κοιτάξω…

»Ανάθεμά σε φτώχεια καταραμένη, μα κι ευλογημένη, γιατί μας κάνεις να γινόμαστε άνθρωποι και να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στην ανάγκη του άλλου…

»Ευλογημένη, γιατί μας ενώνεις πάνω στο αμόνι της ζωής αν και ξέρουμε πως το σφυρί της ανάγκης θα μας κτυπήσει αλύπητα!”.

»Το θετικό είναι οτι τελικά έγινε κατορθωτό με τη συνδρομή συνανθρώπων να συγκεντρωθεί το αναγκαίο ποσό και να αποφευχθεί – για την ώρα – η αποκοπή του ρεύματος».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Όλοι οι γύφτοι και τα λαθροπιθικια που είναι εδώ στην Ελλάδα περνούν επιδόματα τους δίνουν σπίτια δωρεάν νερό ρεύμα και WiFi τι άλλο να ζητούν . Στα τσαντιρια άρχισαν βάζουν πόρτες αλουμινίου που κοστίζουν πάνω από 800 ευρώ και οι Έλληνες υποφέρουν.
    Οι γύφτισσες γεννάνε σαν τα κουνέλια 6 παιδιά μέσο όρο έχει η κάθε μία .
    Οι γύφτοι που δεν είχαν ούτε παπούτσια τώρα κυκλοφορούν με Nike , όταν ο ελληνικός λαός δεν έχει τα βασικά . Και μετά θα μας πει ο Κούλης ότι θα μας σώσει από τον κορόνα μάλιστα Κούλη

  2. Αυτό είναι το λαθρο-έκτρωμσ που λέγεται ΔΕΗ του κσρπαζοεισπράκτωρα Κώστα Χατζηδάκη που σκοτώνει τον ελληνικό λαό με εσκεμμένες διακοπές ρεύματος και δίνει δωρεάν ρεύμα στους λαθρομετανάστες.
    ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!

  3. Wifi ΤΖΆΜΠΑ ΜΌΝΟΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΈΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΕΛΦ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΑΜΊΛΙΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΆΝΕ???

    .
    ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ ΡΕΜΆΛΙΑ ΤΟΥ ΚΈΡΑΤΑ ΣΟΡΟΣ.

    .

  4. Μάλιστα… Κάνει έξοδα, ξοδεύει ρεύμα, δεν το πληρώνει και θέλει να μην του το κόψουν και να πληρώσω εγώ το δικό του ρεύμα (εγώ και άλλα 10 εκατομμύρια Ελληνες) μέσω των φόρων προς τη δημόσια ΔΕΗ. Κάτι δεν πάει καλά στο χαρακτήρα του…

    1. Δικαστή
      Αλλον Μ@λακα, σαν εσενα, εχει η μανα σου; Μαθε πρωτα ρε χαπατο, τις κλεψιες της ΔΕΗ και μετα μιλα! Κι’ εγω με την θεληση μου, διαβιω χωρις ρευμα, εδω και εναν χρονο! Εκκρεμμει μηνυση μου, στην οποια περιγραφονται οι απατεωνιες της, αλλα δυστυχως, μεσα στην ολη ατυχια μας, τυγχανει να μην λειτουργει και η δικαιοσυνη! Δεν θα παρουν, μια! Θα περιμενω, μεχρι να ξεκουμπιστουν, τα αιδοιοπανα! Στο μεταξυ, εκπαιδευομαι ως κομμαντο! Ισα, ρε!

      1. Φρύνη
        Αντε παλληκάρι, και καλή επιστροφή στα σπήλαια.
        Α-χα-χα-χα!!!

  5. Αναρωτιέμαι μέχρι πότε θα συμβαίνει αυτό…
    Μέχρι ΠΟΤΕ;;;;;;

  6. Γίνε μουσουλμάνος και το προξενείο εκεί θα στα δώσει όλα. Στην Ελλάδα είσαι άρχοντας αν είσαι λαθρο, μουσουλμάνος ή Εβραίος.
    Θυμάστε τη φράση..; με μια σφαίρα σκοτώνεις έναν. Με μια ψήφο μπορείς να σκοτώσεις έναν, το παιδί του και το εγγόνι του.

  7. Αν ήσουν πακιστανός θα το χαν μάθει σε χρόνο μηδέν όλα τα αναρχοκομούνια και θα παρελάσανε με ρόπαλα και σουγιάδες, επειδή είσαι έλληνας όμως θα ακολουθήσεις τη μοίρα σου.

    1. Κάποιο πρόβλημα έχεις, αλλά δε μπορεί να σε κάνει ο θεός πιο έξυπνο, και μάλλον θα παραμείνεις ο βλάκας που είσαι τώρα.

      Τεσπα, κοίτα αν είναι να γράψεις ανοησίες μη βάζεις όλα τα keywords στην ίδια φράση (πακιστανός, αναρχοκομμούνι) γιατί σου βγαίνει η πρόταση κάπως λάθος. Αν είχες πάει σχολείο, θα ήξερες να γράφεις σωστά Ελληνικά.

      1. Κοίτα τα μούτρα σου και άσε τους άλλους…..
        Μείνε στο ρεζουμέ ΤΡΟΛΑΚΙ.🤑.

        ΧΛΕΧΛΕ.🤐

        .

Comments are closed.