«Ελλάδα να πεθάνεις…!» – Ανθελληνικός παροξυσμός στο κέντρο της Αθήνας από τους «αλληλέγγυους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτο το μένος κατά οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ελλάδα.

Μία σειρά από πορείες συλλογικοτήτων έλαβαν χώρα χθες σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο κλείσιμο των συνόρων και την πολιτική των κλειστών κέντρων που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα σε μία εξ αυτών στην πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα, περίπου 150 «αλληλέγγυοι» φώναξαν υπέρ των αλλοδαπών με πρωτοφανή συνθήματα κατά της Ελλάδας και των ίδιων των Ελλήνων.

«Ελλάδα να πεθάνεις να ζήσουμε εμείς», είναι μόνο ένα από τα προκλητικότερα συνθήματα που θα ακούσετε ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα του παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο.

Γίνονται επίσης αναφορές στον Έβρο και τα κλειστά σύνορα, ενώ ενδεικτικό είναι πως αυτός που τραβά το βίντεο είναι αραβόφωνος.

Τα όποια σχόλια περισσεύουν:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Αλλοδαποί είναι όλοι τους, αλληλέγγυοι και παπαριές, αλβανοί, τουρκόσποροι και άλλα τσουτσέκια που μάθανε την γλώσσα και αυτή πληρωμένη απο εμάς.

  2. Μην χαλατε την ζαχαρενια σας με σκουπιδια-αποβρασματα τησ κοινωνιας….Μην ασχοληστε με σκατα…Μην σπαταλατε τον χρονο σας με παρασιτα…Μην ανεβαζετε πιεση με μαστουρωμενα ζομπι….Πληρης αδιαφορια για κοιωνικα κατακαθια,,,,Καποτε θα ξυπνησει αυτος ο τοπος και ολοι αυτοι θα πανε εκει που τους αξιζει….

  3. Βρε τι πάθαμε με τα σουργελα …μεγάλε Κασιδιάρη…να έκανες πως περνούσες από κει…να μην ξέρανε που να κρυφτούν… σκουπίδια της χώρας…αυτοί θέλουν παραδειγματικό ξυλοδαρμό…να τρίζουν τα κόκκαλακια τους…μυξες και πύον της κοινωνίας….

  4. H ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕGAY ΗΤΑΝ 150 ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ,
    ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΓΝΗΣΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

  5. Αυτά τα μπάσταρδα ευθέως επιδιώκουν τον αφανισμό των παιδιών μας και των αγαπημένων μας προσβάλλοντας το έθνος και τις ψυχές όσων έδωσαν την ζωή τους για τον τόπο αυτόν που αγαπήσανε και τους στέρησαν την δική τους ελευθερία και τώρα έρχονται όλοι οι σπόροι της Αλβανίας και της Τουρκίας να επικαλούν το τέλος της Ελλάδας προκαλώντας τους απανταχού Έλληνες της γης?
    Απάντηση της Χρυσής Αυγής και ούτω κάθε εξής άμμεσα!
    Αυτό δεν πρέπει να το αφήσει η Ελλάδα έτσι και ας τολμήσουν να ρθουν τα ματ και η παρέα τους!
    Αυτό που ακούστηκε επιβεβαίωσε ποιους πολεμάνε γιατί πολεμάνε και τι εύχονται αυτά τα 100 μαλακισμένα πρεζόνια των εξαρχείων.

  6. Ας ψηφίσουν την επόμενη φορά οι μαλάκες οι νεοέλληνες τους κατάλληλους που μπορούν και θέλουν να εξαφανίσουν και αλλοδαπούς και αναρχοκομμούνια στο λεπτό.

  7. Πρέπει οπωσδήποτε η πατριωτική οργάνωση να βγεί μπροστά. Να δούμε τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει ο Έλληνας ότι η μοναδική του ελπίδα είναι η χρυσή Αυγή;

  8. ΜΠΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ

  9. να πεθανουν ολα τα νηπια και τα βρεφη των φασιστερων αναρχοκομουνιστων!!!
    ζητω η ελλαδα και ο ελληνικος λαος!!!!

  10. Να πεθάνει η μάνα σας πούστηδες αλλοδαποί!
    Σε ποιον τα λέτε και που τα λέτε αυτά ρε γαμημένα πουτανόπεδα μπαστάρδια
    Μα πεθάνουν όσοι αγαπάτε καριόληδες

  11. ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ! ΘΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΗ ΓΗ !
    ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ ΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ !
    ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ! ΘΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΗ ΓΗ !
    ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ ΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ !
    ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ! ΘΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΗ ΓΗ !
    ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ ΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ !!!!!!!!

  12. Δεν τους στέλνουν με τα έξοδα πληρωμενα σε καμία μουσλουμανικη χώρα να ησυχααουμε

  13. Εδω Θαυμαστε την αριστερη οψη της νεοελληνικης νεολερας σε ολο της το μεγαλειο…Μιλαμε η λεξη χαπατο παιρνει αλλη διασταση…. Θα δουμε σε λιγο που θα τους εχουν βαλει τη χατζαρα στο κ@λο τι θα λενε…Αλλα τους εχω ικανους να φωναζουν” αχ μαρι σουζι με τσουζει” και ου ου ελα να κανουμε μπανανα …. ενα ματσο με ληγμενα ηλιθια διποδα!!!

  14. Όλοι οι ανθέλληνες να πεθάνουν από κορωναιο
    Άμεσα…Δύναμη… άγιε Ραφααήλ
    ..να εκτελέσεις αυτή την εντολή αμεσα

  15. Δεν πάει να λένε ό,τι θέλουν!~ Πολύ αξία τους δώσαμε. Άεργοι με καμένο εγκέφαλο που ταυτίζονται με τους παράνομους μετανάστες οραματιζόμενοι μια κοινωνία όπου όλοι θα ζούμε με επιδόματα που θα βγαίνουν απ’ αυτούς που εργάζονται. Άντε! Αφού δεν γουστάρουν την Ελλάδα να τσακιστούν να φύγουν προς Αφρική ή Ασία να μείνουν μαζί με τα αδέλφια τους εκεί.

  16. σιγα μην σχισετε κανενα καλτσον…..στα παπαρια μας τι λενε. οταν ερθει η ωρα θα παρακαλουν το στρατο να τους σωσει

Comments are closed.