Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 30χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στον Βόλο

Κοινοποίηση:
δικαστηριο

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα το πρωί στον ανακριτή, ο 30χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για κατάχρηση προσώπου ανίκανου σε αντίσταση, σε γενετήσια πράξη, σε βαθμό κακουργήματος και συνελήφθη μετά από καταγγελία 15χρονης και των γονέων της ότι εκμεταλλεύτηκε τη μερική διανοητική αναπηρία του κοριτσιού και προχώρησε σε ολοκληρωμένη γενετήσια πράξη σε βάρος της.

Στον αλλοδαπό επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Α.Τ. Βόλου και της εγγυοδοσίας 5000 €, μέχρι να προσδιοριστεί και να γίνει η δίκη του.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως πίστευε ότι η κοπέλα ήταν 17 ετών και ότι δεν υπήρξε ολοκληρωμένη επαφή μαζί της, ενώ τόνισε πως η μερική νοητική υστέρηση της ανήλικης δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ε, ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΄΄ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ΄΄ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΜΠΑΝΑΝΙΑ……

  2. Αντί νά τόν πάνε στό εκτελεστικό απόσπασμα τό αφήνουν ελεύθερο.Ελαφρυντικό:Είνα μελλοντικός επενδυτής καί φιλοξενούμενος τού Κούλη μέ άλλα; ήθη καί έθιμα όσον αφορά τίς γυναίκες.Δέν πρέπει νά βλέπουμε στενά τέτοια συμβάντα.
    Γιάννης Λάκων

Leave a Response