Ελεύθερος αφέθηκε ο 24χρονος που συνελήφθη, μετά από καταγγελία ότι “ξυλοφόρτωσε” υπάλληλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ…

Κοινοποίηση:
sidirodromikos-stathmos

Ελεύθερος αφέθηκε ο 24χρονος επιβάτης αμαξοστοιχίας που προσήχθη σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη της Βέροιας, ύστερα από καταγγελία ότι επιτέθηκε σε ελεγκτή εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επειδή φέρεται πως αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υπόδειξη του υπαλλήλου να φορέσει προστατευτική μάσκα για τον κορονοϊο.

Αστυνομικοί της ‘Αμεσης Δράσης μετέβησαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βέροιας, όπου ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία (υπ’ αριθμόν 84) που εκτελούσε δρομολόγιο από Φλώρινα προς Θεσσαλονίκη και προσήγαγαν τον ελληνικής καταγωγής επιβάτη. Την ίδια ώρα, ο 56χρονος ελεγκτής παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί μήνυση εις βάρος του 24χρονου και κατόπιν αυτού αφέθηκε ελεύθερος αφού προηγουμένως έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Στο μεταξύ, η αμαξοστοιχία αναχώρησε για τον προορισμό της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κακώς! Nα τον βάλουνε να ταξιδεύει τσάμπα 15 ημέρες ΧΩΡΙΣ μάσκα μέσα στα τρένα, μπας και κολλήσει να βάλει μυαλό το τομάρι!!! Γιατί τον αμόλυσαν;;; Πρόστιμο γιά τη μη χρήση μάσκας σε ΜΜΜ του επέβαλαν έστω;;;;;

  2. Κακώς! Nα τον βάλουνε να ταξιδεύει τσάμπα 15 ημέρες ΧΩΡΙΣ μάσκα μέσα στα τρένα, μπας και κολλήσει να βάλει μυαλό το τομάρι!!! Γιατί τον αμόλυσαν;;; Πρόστιμο γιά τη μη χρήση μάσκας σε ΜΜΜ του επέβαλαν έστω;;;;;;

Comments are closed.