Ελβετία: Γυμνός άνδρας που ούρλιαζε σκότωσε γυναίκα σε πάρκο

Κοινοποίηση:
swiss

Μια γυναίκα σκοτώθηκε από έναν άνδρα που «ούρλιαζε γυμνός» στην Ελβετία, ενώ «επιτέθηκε σε πολλούς ανθρώπους» σε ελβετικό πάρκο.

Η γυναίκα που έκανε τζόκινγκ δέχθηκε επίθεση λίγο πριν από τις 8 το βράδυ στο πάρκο Villa Alma στο Männedorf την Τρίτη, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Οι περαστικοί είχαν σημάνει συναγερμό όταν ο 19χρονος άνδρας άρχισε να επιτίθεται τυχαία σε ανθρώπους και όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ανακάλυψε την Ελβετίδα πεσμένη στο έδαφος σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης, είναι Ελβετός και συνελήφθη αμέσως από την αστυνομία καθώς βρισκόταν ακόμα στον χώρο του πάρκου. Σύμφωνα με μάρτυρα, η άψυχη γυναίκα ήταν πεσμένη στο γρασίδι δίπλα σε μια λίμνη όταν την ανακάλυψαν νεκρή οι Αρχές.

«Το μέρος δεν είναι εύκολα προσβάσιμο. Είναι ένα στενό μέρος στο οποίο μπορείς να φτάσεις μόνο μέσω μιας στενής σκάλας», είπε στην ελβετική Blick. Ένας άλλος κάτοικος μίλησε εμβρόντητος για το σοκ που υπέστη μετά το τρομακτικό γεγονός, λέγοντας: «Υπάρχουν πολλοί νέοι που κυκλοφορούν στο πάρκο αυτό τα βράδια». «Είναι τρελό αυτό που συνέβη εδώ. Σοκαρίστηκα πολύ όταν το έμαθα σήμερα το πρωί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: