Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ανανέωσαν την συνεργασία με το Star

Κοινοποίηση:
ΧΑΤΖΙΔΟΥ

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια και ο σύζυγος της ετεοκλής Παύλου, ανανέωσαν την συνεργασία τους με το Star

Η ομάδα του Breakfast at Star έκανε είσοδο στο πλατό και συνεχάρη την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου για την ανανέωση του συμβολαίου τους.

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Τι είπαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους
«Θα το συζητήσουμε εδώ στον αέρα; Ήταν μπλε το μελάνι που υπογράψαμε. Η υπογραφή έπεσε. Υπογράψαμε Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Είναι αυτό που περιμέναμε. Είναι δικαίωση για εμάς και το θέλαμε πολύ.

Είναι ωραία να βλέπεις τους κόπους σου να συνεχίζουν και να κάνεις κάτι ακόμα καλύτερο. Είναι ωραία γιατί είμαστε εδώ μία οικογένεια, μια παρέα και προσπαθούμε για το καλύτερο» είπα αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Είναι τρομερή ικανοποίηση γιατί ακούσαμε πολλά… Υπήρχε καρδιοχτύπι και χθες που βάλαμε την υπογραφή. Η ικανοποίηση που νιώσαμε ότι μας εμπιστεύονται για δεύτερη χρονιά… Δεν είναι εύκολο γιατί είμαστε δύο νέα πρόσωπα.

Προφανώς κάτι κάναμε καλά για να συνεχίσουμε. Είμαι πολύ συγκινημένη και το θέλαμε για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι δικαίωση κι εμπιστοσύνη ότι αυτά που ήταν να κάνουμε τα κάναμε κι ανταποκριθήκαμε κι ότι βλέπουν προοπτική σε εμάς να συνεχίσουμε.» συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου.

«Εγώ κρύβω τα συναισθήματά μου πίσω από έναν χιουμοριστικό μανδύα. Η αλήθεια είναι ότι επειδή προσπαθήσαμε πάρα πολύ εμείς κι όσοι έχουν δουλέψει για την εκπομπή, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Star που μας εμπιστεύεται, μας δείχνει το μπράβο και μας τιμά να μας εμπιστεύεται τον τηλεοπτικό του αέρα για ακόμα μία χρονιά.

Είναι πολύ συγκινητικό.

Έχουμε ακούσει πολλά κι έχουμε γερά στομάχια. Μόνο όσοι κάνουν αυτήν την δουλειά ξέρουν πως είναι να μην μάχεσαι, απλά να αντέχεις και να υπομένεις πράγματα και να τα αντικρούεις με σκληρή δουλειά και μόνο. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά» σημείωσε από την μεριά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Δεν είμαστε μόνοι μας. Σε μία εκπομπή δεν είναι μόνο οι παρουσιαστές, είναι όλη η ομάδα και βοήθησε στο να προχωρήσουμε εμείς ένα χρόνο ακόμα.

Ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που πήραν το τηλεκοντρόλ τους, μας έβλεπαν και μας στήριξαν» έκλεισε η Ελένη Χατζίδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: