Ελένη Καστάνη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή»

Κοινοποίηση:
kastani-3

Το όνομα της Ελένης Καστανή έχει ακουστεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα έπειτα από τις αποκαλύψεις που έκανε η Σοφία Μουτίδου, σχετικά με την άσχημη συμπεριφορά της στην παράσταση όπου πρωταγωνιστούσαν μαζί.

Η Ελένη Καστάνη διέψευσε τη συνάδελφό της αποκαλώντας την ψεύτρα.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε ότι: «Αντέδρασα νομίζω με τον σωστό τρόπο. Κάποιοι μου έλεγαν να πάω σε δικηγόρους, σε δικαστήρια και αυτά. Η απάντηση η δική μου είναι ότι στα δικαστήρια και στους δικηγόρους τρέχουν αυτοί που έχουν κάνει κάτι. Αν δεν έχεις κάνει κάτι και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, αφήνεις τον χρόνο να έρθει και να αποδείξει αν είσαι ψεύτης ή αληθινός. Νομίζω ότι ο χρόνος έδειξε, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη με τους οποίους είχε άριστη συνεργασία.

«Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι έγιναν αυτά τα πράγματα, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή. Δεν γνωρίζαμε όλοι εγώ δεν ήξερα αν γινόντουσαν αυτά σε εμένα θα αντιδρούσα άμεσα, εκείνη τη στιγμή. Θα βοηθούσα και τα νέα παιδιά αν υπέφεραν. Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή», τόνισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αμα αυτό είναι μικρού κυβισμού, που να το χωρέσει…

Comments are closed.