Ελένη Γκασούκα: «Έκλαψα με λυγμούς για τον ηθοποιό που έσπαγε στο ξύλο ο Π.Φιλιππίδης» – «Πού ήταν οι συνάδελφοι του που ήταν ο παραγωγός;»

Κοινοποίηση:
gasouka

Η Ελένη Γκασούκα μετά την καταγγελία του Γιώργου Ψάλτου για ξυλοδαρμό από τον Πέτρο Φιλιππίδη πάνω στη σκηνή ξέσπασε στο facebook με ένα ποστ της.

Στην οργισμένη ανάρτησή της στο Facebook έγραψε: «Έκλαψα με λυγμούς όταν άκουσα για τον ηθοποιό που για 480 ευρώ το μήνα τον έσπαγε κάθε μέρα στο ξύλο ο Φιλιππίδης και τον έστελνε στο νοσοκομείο. Πού ήταν οι συνάδελφοι του που ήταν ο παραγωγός; Γιατί το άφησαν το φτωχό το παιδί στα χέρια αυτού του άρρωστου;».

Νωρίτερα ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου είχε μιλήσει για τη βίαιη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στη διάρκεια θεατρικής παράστασης που είχε ανέβει την χρονική περίοδο 2013 – 2015.

Ο ηθοποιός ο οποίος κατήγγειλε τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της παράστασης «Φον Δημητράκης» αναφέροντας πως αυτό που τον κινητοποίησε να μιλήσει ήταν η πρώτη καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Υποστήριξε μάλιστα ότι όσα καταγγέλλει δεν έχουν ίχνος ψέματος ή υπερβολής.

«Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή», δήλωσε ο ηθοποιός που όπως δηλώνει δεχόταν ανελέητο ξύλο επί σκηνής από τον κ. Φιλιππίδη, κάτι βέβαια που δεν γινόταν αντιληπτό στο κοινό που παρακολουθούσε.

Από τις κακουχίες, ο κ. Ψάλτου λέει πως έπαθε θλάση και φλεγμονή, ωστόσο το υπέμενε καθώς βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση. Υπήρχαν μάλιστα στιγμές που δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει. «Καθόμουν γιατί η ανάγκη είναι ο εχθρός της ελευθερίας», είπε χαρακτηριστικά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: