Εκτός εαυτού “Τα πήρε” ο Άλεκ Μπάλντουιν: Γυναίκα του ζητούσε επίμονα να πει «ελευθερώστε την Παλαιστίνη» (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
alec

Εκτός εαυτού βγήκε ο Άλεκ Μπάλντουιν όταν μια πολίτης απαίτησε από τον ίδιο να πει «ελευθερώστε την Παλαιστίνη», καθώς σε βίντεο που αναρτήθηκε τη Δευτέρα στα social media φαίνεται ο ηθοποιός να της σπάει το κινητό τηλέφωνο.

Όλα φαίνεται να συνέβησαν σε καφετέρια στην οποία βρισκόταν ο Μπάλντουιν όταν ο ηθοποιός περίμενε στο ταμείο να πληρώσει.

Όπως ακούγεται στο βίντεο η επίμονη πολίτης ζητά «Άλεκ μπορείς σε παρακαλώ να πεις “ελευθερώστε την Παλαιστίνη;”» με τον ηθοποιό να αδιαφορεί και να συνεχίζει να μιλά στο τηλέφωνο.

Η γυναίκα, όπως ακούγεται στο βίντεο, συνεχίζει επίμονα να ζητά από τον 66χρονο ηθοποιό να πει αυτό που του ζητούσε με τον Μπάλντουιν να πηγαίνει στην είσοδο της καφετέριας και να της δείχνει να αποχωρήσει.

«Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, Άλεκ, μόνο μια φορά και μετά σε αφήνω. Θα σε αφήσω, το ορκίζομαι. Απλά πες “ελευθερώστε την Παλαιστίνη”. Γ… το Ισραήλ, γ… τον σιωνισμό» επέμεινε η γυναίκα με τον Μπάλντουιν να συνεχίζει να της δείχνει την έξοδο.

Η επιμονή της γυναίκας έκανε τελικά τον Μπάλντουιν να της χτυπήσει το κινητό τηλέφωνο την ώρα που έλεγε σε υπάλληλο της καφετέριας «μπορώ να σου ζητήσω μια χάρη;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: