Εκπρόσωπος της Moderna OMOΛΟΓΕΙ ! – «Όλοι οι εμβολιασμένοι είναι μέρος κλινικής δοκιμής και συμμετέχουν ως πειραματόζωα»

Κοινοποίηση:
1

Η εκπομπή “The Stew Peters Show” έλαβε σουρεαλιστικές τηλεφωνικές καταγραφές ενός εκπροσώπου της Moderna που έλεγε σε έναν λήπτη του εμβολίου τη φρικτή αλήθεια: όλοι όσοι λαμβάνουν το εμβόλιο Moderna αυτή τη στιγμή είναι στην κλινική δοκιμή και συμμετέχουν.

Stew Peters: “Έτσι, η εταιρεία θέλει να πιστέψετε ότι αυτές οι ενέσεις είναι ασφαλείς… Η εταιρεία που παράγει και αναμασά αυτή τη ρητορική, που ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα… Η εταιρεία που προωθεί το σχέδιο κέρδους της, το σχέδιο δισεκατομμυρίων δολαρίων, στις πλάτες της υπόλοιπης ζωής σας, στις πλάτες της ζωής των παιδιών σας, μόλις παραδέχτηκε δημόσια ότι όλοι όσοι κάνουν τις ενέσεις τους είναι μέρος μιας κλινικής δοκιμής, μέρος ενός πειράματος”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΡΑΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ΚΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣ…ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΣ…ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ !!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ”ΝΕΡΑΚΙ”…ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ”ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ” ΑΠΟ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ ΣΟΥ…ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!! ΑΝΤΕ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΝΑ ΣΕ ΔΩ..ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΄΄ΒΟΛΕΥΤΕΣ” ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ…ΤΟ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΤΠΟΥ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ”ΤΣΑΠΟΥ”. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!!!

  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ… ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΙ… ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ… ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ…. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ… #ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΚΙΔΑΣ#… ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ… Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ Bill Gates ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ… ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ… ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ… ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ… ΡΙΞΕ ΧΡΗΜΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΣΗΝΗΔΕΙΣΕΙΣ….

  3. Έτσι ακριβώς είναι. Χημικό σκευασμα χωρίς επίσης άδεια κυκλοφορίας είναι πειραματικό. Άρα και όσοι συμμετέχουν θεωρούνται πειραματοζωα.

  4. Τωρα ειναι αργα για δακρυα μεταλαγμενα πειραματοζωα.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!

  5. οχι μονο της μοντερνα ολα εινα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ επιτελους μιληστε τελιωνουν ολα

  6. Μακρια απο τους εμβολιασμενους ειναι ακαθαρτοι και στο σωμα και στη ψυχη ειναι χαραγμενοι μεταλλαγμενοι σκορπουν αρρωστειες και δωθηκαν στον σατανα ειναι εχθροι

  7. ΠΡΟΣΕΧΤΕ… ΟΛΟΙ ΟΘ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΕΘΑΝΟΥΝ… ΔΕΝ ΟΛΑ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ… ΕΤΣΙ BASTARDO?

  8. Ετσι ακριβώς είναι διότι δέν έγινα οί τρείς αναγκαίες κλινικές φάσεις λόγω τού μικρού χρόνου κατασκευής τών εμβολίων.Ισχύει γιά όλα τά εμβόλια.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.