Εκλεκτός του «επιτελικού κράτους» ο εκβιαστής αξιωματικός της αστυνομίας!

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΙΖ

Ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος σε νησί του Αιγαίου που συνελήφθη από κλιμάκιο των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ για εκβίαση κατά συρροή, έχει πολύ γερές «πλάτες» στο Μαξίμου.

Τόσο γερές πλάτες, που φαίνεται ότι ήταν μία από τις αιτίες για την πρωτοφανή εξέλιξη με την αποπομπή του πρώην αρχηγού της αστυνομίας, ο οποίος είχε στείλει και την συγκλονιστική επιστολή παραίτησης.

Η αντικατάσταση του αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα από Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, ενώ ο ίδιος, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι «ξηλώνεται» από την θέση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση – κόλαφο καταγγέλοντας «συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας». Είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κράτους που συνέβη κάτι τέτοιο.

Ένα από αυτά τα κέντρα εξουσίας είχε σώσει σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο στέλεχος της ΕΛΑΣ το οποίο σήμερα κατηγορείται για εκβιασμό. Ο πρώην αρχηγός είχε εντοπίσει την έκνομη δράση του, σε άλλο νησί των Κυκλάδων, το μέγαρο Μαξίμου όμως τότε, τον έσωσε!

Η υπόθεση έχει τεράστιο παρασκήνιο και θα επανέλθουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ναι ενταξει, ολοι οι κακοποιοι ειναι εκλεκτοι του κουλη… κουρασε αυτο

    1. Εσύ το χαβα σου μην σου θίξουμε το Κούλη ! Όλα ρόδινα σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένος τα βλέπεις επειδή έχεις κομματικές παρωπιδες! Όλα στο φως και οι υπαίτιοι μαζί με τους προστάτες τους ΦΥΛΑΚΗ,!!!

    2. Ναι, όλοι είναι κι ο ίδιος είναι ο χειρότερος όλων. Κι αν κουράστηκες, ψόφα!!!

Comments are closed.