Εκεί δεν είναι Ελλάδα – Συνέλαβαν πορνοστάρ που προσέβαλλε ιερό δάσος

Κοινοποίηση:
dasos-nigiria

Στη σύλληψη ενός διάσημου στη χώρα πορνοστάρ προχώρησαν οι αρχές στη Νιγηρία με την κατηγορία ότι γύρισε πορνό σε ιερό δάσος.

Ο Τομπιλόμπα Τζολαόσο, ο οποιος κάνει καριέρα στο χώρο του πορνό με τον τίτλο King Tblak HOC, φέρεται να έχει κάνει γυρίσει ροζ ταινία στο δάσος Οσούν Οσόγκμπο, ένα από τα αναγνωρισμένα παγκόσμια πολιτισμικά μνημεία του ΟΗΕ.

Οι Νιγηριανοί της φυλής Γιορούμπα επισκέπτονται το επίμαχο δάσος για να κάνουν προσφορές στην θεότητα της γονιμότητας, Οσούν.

Ο Τζολαόσο εντοπίστηκε αφού ανήρτησε ένα βίντεο στα social media. Στο βίντεο εμφανιζόταν να φοράει μια άσπρη ρόμπα που συνήθως φορούν οι πιστοί της Οσούν.

Μια από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πορνοστάρ είναι και αυτή της «διατάραξης κοινής ειρήνης» σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ

  2. Κάποιοι άλλοι λαοί προστατεύουν ακόμα και τα δάση τους απο τις προσβολές. Εμείς πάλι επιτρέπουμε στο κάθε παράσιτο να προσπαθεί να προσβάλλει τον Χριστό ακόμα και να αφοδεύει στις εκκλησίες μας. Πόση κατάντια πια αυτή η χώρα; Νομίζω πως μας αξίζει αυτή η ξεφτίλα γιατί δεν βάλαμε κανέναν στην θέση του όταν έπρεπε. Ο Κούλης αποδείχθηκε χειρότερος απο τον Τσίπρα γιατί αυτός έδειχνε τις προθέσεις τους για όλα και για τους λαθρό, αντίθετα ο βατραχομούρης έταξε λαγούς με πετραχείλια και φέρθηκε ύπουλα.

Leave a Response