Εκεί βάζει τους παράνομους μετανάστες ο Μπάιντεν!!! Έπαθε ΣΟΚ ο δημοσιογράφος (BINTEO)

Κοινοποίηση:
allodapoi-

Δείτε…

Ένα νέο βίντεο, που κάνει τον γύρο των ΗΠΑ, δείχνει την θέση μιας αποθήκης στην περιοχή του μετρό του Σικάγο, όπου έχουν τοποθετηθεί σχεδόν 3.000 παράνομοι μετανάστες.

Αυτό συμβαίνει καθώς τα νότια σύνορα των ΗΠΑ συνεχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο καθώς οι καταστροφικές πολιτικές ανοιχτών συνόρων της κυβέρνησης Μπάιντεν έχουν πλημμυρίσει μεγάλες περιοχές του μετρό με εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, αν όχι περισσότερους.

 «Ειλικρινά δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα για πρώτη φορά. 2700 παράνομοι στεγάζονται σε μια αποθήκη στο νότιο Σικάγο (2241 S. Halsted St)», δήλωσε ο Ben Bergquam, ρεπόρτερ της Real America’s Voice News, σε μια ανάρτηση στο X.

Ο Bergquam συνέχισε, «Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα πόσο άσχημο είναι αυτό! Η αλήθεια για την παράνομη εισβολή αλλοδαπών λόγω των Δημοκρατικών: ναρκωτικά, πορνεία, εμπόριο παιδιών και σύγχρονη σκλαβιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το έχουνε καταλάβει ότι δεν θα ξαναβγούν αυτή τη φορά και προσπαθούν να βάλουν όσους περισσότερους μπορούνε..Ένα χρόνο ακόμα μετά όπως ήρθαν έτσι θα ξαναφύγουν..

Comments are closed.