Εκείνος την αποκαλεί γυναίκα μου, εκείνη βγαίνει με τον Μπισμπίκη. Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη αναφορά στη Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό

Κοινοποίηση:
Õ… œÀ¡…ƒ«” ¬¡Õƒ« / ¬¡–‘…”« ‘«”  œ—«” ‘œ’ …À…¡ …¬…‘”

Πριν λίγους μήνες, Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης, με μία κοινή ανακοίνωση, γνωστοποίησαν την απόφασή τους να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, παίρνοντας διαζύγιο, μετά από 18 χρόνια γάμου.


Από τότε, Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τη λήξη του γάμου τους.

Η εκπομπή Happy Day, μάλιστα, ανακάλυψε ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή σε δορυφορικό κανάλι όπου είχε αναφερθεί στην πρώην σύζυγό του, αποκαλώντας τη «γυναίκα του», παρά το γεγονός ότι παίρνουν διαζύγιο.

Πριν μερικές μέρες, ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαΐδης, μέσα από την εκπομπή δορυφορικού καναλιού είχε αναφερθεί στην Δέσποινα Βανδή, την οποία αποκάλεσε γυναίκα του.

Στην εκπομπή, ο Ντέμης Νικολαϊδης θυμήθηκε τα χρόνια που ζούσαν στην Ισπανία, και τη στιγμή που μετά από ένα παιχνίδι, η Δέσποινα Βανδή τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να τον ειδοποιήσει ότι γεννάει…

«Χάσαμε 3-0. Μετά μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε στη Μαδρίτη.

Πήγαμε στο γήπεδο να πάρουμε τα αυτοκίνητα. 10 δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει “έσπασαν τα νερά”.

Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Ξετσίπωτες όλες μετά τα 40 παρατάνε τους άντρες τους και εκδίδονται σε όποιον λάχει με το συμπάθιο πριν τις παραλάβει ο χάρος τις γριούλες και ούτε παιδιά σκέφτονται ούτε αμαρτάνουν οι αθεόφοβες

  1. Νεότατη και Κουκλάρα είναι η γυναίκα. Δεν είναι 100 χρονών. Παραμένει Αξιοπρεπέστατη Κυρία!
   Χώρισε και Ερωτεύτηκε! Ζει τη ζωή της! Τα παιδάκια της όμως, παραμένουν βασική της προτεραιότητα.

 2. Εκείνη την εποχή ήταν η γυναίκα του, οπότε δεν είναι τόσο παράξενο. Προφανώς πιο εύστοχο θα ήταν να πει η τότε γυναίκα μου ή η πρώην γυναίκα μου, αλλά δε χρειάζεται να δίνει κανείς ιδιαίτερη σημασία.

 3. Τάρανδος ο τύπος παντρεύτηκε την σκυλού και αντί να κρύβεται από ντροπή βγαίνει και δίνει και ποδοσφαιρικές συμβουλές το χυσοδοχείο του τουρκόσπορου Μαρινάκη!

 4. Ντέμη παιδί μου, άρπαξε το τζόκερ που σου έκατσε και φύγε γρήγορα μακριά από την θεία. Το μέλλον της είναι να γίνει συντόμως, πάτσα και βούρα. Εσύ ακόμη είσαι στην αρχή. Φύγε και σώσου, μην το μετανοιώσει.

 5. Ποια Ισπανία ρε Ντέμη αυτή τώρα κάνει ισπανικές νομίζει η γριά η κότα ότι είναι στα ντουζένια της αμ δε, αμ δέ !
  Βρες καμιά άλλη καλή κοπέλα παλληκάρι μου και άσε την σουρλουλού

 6. 18 χρόνια γάμου…..
  Και τι κατάλαβαν μετά από τόσα χρόνια???
  Ότι δεν ταιριάζουν τώρα στα
  γεράματα???
  Ματαιοδοξίες και γεροντοερωτες….
  Με μεγάλα παιδιά….
  Ρεζιλικια ολκής….
  Κυρά Δέσποινα όσο και να φτιασιδωνεσαι,το μέσα σου γερνάει….
  Ο άλλος τουλάχιστον δεν βγήκε φόρα παρτίδα ακόμα ….
  Δεν μπορώ να καταλάβω τι μυαλό κουβαλάνε μερικοί….

Leave a Response