“Εκδηλώθηκε η σιγανοπαπαδιά”: Ελένη Μενεγάκη : «Πολύ μου αρέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Κοινοποίηση:
1

Τα εγκωμιαστικά σχόλια της παρουσιάστριας για τον πρωθυπουργό, για τα άμεσα αντανακλαστικά του και τον τρόπο που διαχειρίζεται την πρωτόγνωρη κρίση λόγω της φονικής πανδημίας


Η Ελένη Μενεγάκη, ξεκαθαρίζοντας μέσα από την εκπομπή της ότι δεν θέλει και δεν ήθελε ποτέ να τοποθετείται πολιτικά στον αέρα, έκανε μία εξαίρεση σήμερα με αφορμή τα εγκωμιαστικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα από διεθνή Μέσα, όσον αφορά στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

«Ακούσαμε για άλλη μια φορά ότι ακόμη κι από το εξωτερικό, πέρα ότι όλο το μπράβο το παίρνει η Ελλάδα, σίγουρα πάνω από όλα οι επιστήμονες, γιατί αυτοί έχουν δώσει τη γραμμή, όμως αρκετές φορές πια ακούμε να δίνονται τα εύσημα και στον πρωθυπουργό» σημείωσε η παρουσιάστρια. Και ξεκαθάρισε: «Εγώ όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και για όσο θα είμαι ακόμη, έτσι θα συνεχίσω, δεν θέλω να παίρνω καμία πολιτική θέση. Αλλά σαν χαρακτήρα, αυτό που βλέπω και εξαιρώ όλα τα υπόλοιπα, αυτό που βλέπω από έναν άνθρωπο που έχει τα ηνία της χώρας, δεν ξέρω πως το βιώνει μέσα του, αλλά έξω του δείχνει μια ψυχραιμία, μια ταπεινότητα, σέβεται αυτούς που πρέπει να σεβαστεί. Δηλαδή, με λίγα λόγια, θα το πω λαϊκά. Δεν κάνει τον ξερόλα εκεί που δεν είναι η δική του θέση. Πολύ μου αρέσει! Και ειδικά σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή που θέλουμε όλοι να αισθανόμαστε με έναν τρόπο μέσα στα προβλήματά μας ασφαλείς».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Και θυμάμαι λοιπόν μια κουβέντα που είχε πει ο πρωθυπουργός, πριν βγει πρωθυπουργός ή τη μέρα που βγήκε, τον ρώτησαν τι είναι αυτό που πιστεύει πως δεν μέτρησαν καλά και δεν υπολόγισαν πως θα βγει πρωθυπουργός. Είχε πει “Θεωρώ ότι οι πολιτικοί μου αντίπαλοι με έναν τρόπο με υποτιμούσαν”. Και αυτό έρχομαι να το θυμηθώ για άλλη μια φορά σήμερα γιατί δείχνει πολλά. Εγώ ξέρω ότι σήμερα αυτό που πρέπει να μας προσφέρει και να είναι μέσα στο λαό, είναι σωστό. Εμένα με νοιάζει αυτό που ζούμε τώρα και είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει σαν χώρα. Το θέμα αυτό δεν το αντιμετωπίζει κανείς κομματικά και έτσι πρέπει»

Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε και στην άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πρόσφατη έκκληση της Άδας Σταματάτου με αφορμή τον αυτιστικό γιο της Γιάννη, η οποία ζήτησε την αξιολόγηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας και λουτρού για τις «ευπαθείς ομάδες, τους αυτιστικούς, τους ΑμεΑ, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να γράψουν το 6 και να πάνε για τρέξιμο», όπως είχε σημειώσει στη επιστολή της.
«Εμένα μου αρέσουν και οι γρήγορες ανθρώπινες αντιδράσεις, όπως η κυρία που είχε το παιδί που χρειαζόταν να κάνει το μπάνιο του. Μου άρεσε αυτή η άμεση αντιμετώπιση. Μου δείχνει ότι κάπου εδώ κοντά είσαι, δεν είσαι κάπου μακριά και μας βλέπεις. Μου αρέσει αυτό. Για τη φάση που περνάμε ξαναλέω και ξαναλέω πώς ό,τι είπα δεν έχει καμία σχέση με πολιτική και πολιτικά. Έχει να κάνει όμως σαν ένας άνθρωπος που ζω και έχω ανησυχίες, φόβου, αγωνίες, εξάρσεις, νεύρα, τις καλές μου στιγμές, τα έχω όλα» κατέληξε η παρουσιάστρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Πιστευετε ρε μπαγασηδες ότι το κατασκεύασμα της Γερμανίας που απέκτησε ύπαρξη το 1875 αποτελεί κατασκεύασμα κάποιων;μάντεψε ποιών,,,εύκολο είναι,,,θα σας τι πω στο επόμενο σχόλιο αν μου το επιτρεψουν από την συντακτική ομάδα του makelio

  2. Γιατί δεν αρέσει στο μακελειό να δημοσιεύει τα περί Σιωνισμού;

  3. Γιατί βρε ηλίθιε anorymouys όνομα και πράγμα …μήπως αυτό να συμβαίνει διότι όντως ο ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ ξεχωρίζει έως τώρα από όλους τους μέχρι τώρα καρνάβαλους που ψυφιζες!;;; Δεν λέει να καταλάβει το ανοσοκαταστελμενο εγκεφαλικό σου σύστημα ότι ο ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ είναι αποδεκτός από τους πάντες δικαιωματικά κ ότι κυβερνά υπεύθυνα σωστά και μπράβο Συγχαρητήρια του.
    Τριψε τώρα τα βυζιά σου να σου περάσει λίγο

  4. «Μένουμε σπίτι» και κάνουμε παρτούζες στις βίλες μας, με τις κόκες μας και με τους λαθροπιθήκους που ψωνίζουμε από τις γνωστές πιάτσες.

  5. η επόμενη διαφήμιση για το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ θα γίνει απο …μενεγάκη κ βάζω κ στοίχημα ,
    θα αρπάξει 100-200.000 ευρώ για να πεί 5 μαλακίε@@ ….

  6. Γιατί βρε Ελένη είσαι τόσο σκληρη;Γιατί έδωσες τέτοια μαχαιρια στον σύντροφο καρανικα;

  7. Της θυμίζει μάλλον από την παιδική της ηλικία τον αρλεκινο….

  8. εγω παντως δεν εχω την ιδια αποψη το ειπε και ο τραμπ οσα περισσοτερα τεστ κανεις!! τοσους περισσοτερους θα βρεις με 34.000 τεστ δεν πας πουθενα!! μας συγκρινουνε με την ολλανδια που εχουν κανει 102.000 τεστ.

    Να μας συγκρινεις με την λιθουανια που εχουν κανει τα ιδια τεστ και εχουνε 955 κρουσματα και 16 θανατους

  9. Για να συνοψησουμε τα πραγματα.
    Τα κορακια της κυβερνησης βλεπουν την ανασφαλεια του ελληνικου λαου, τον προβληματισμο του ,τις αμφιβολιες του, τον ενστικτωδη μηχανισμο επιβιωσης ανεξαρτητα απο τη δυναστεια της κυβερνησης. Και λεει, “πρεπει να τους δωσουμε το αισθημα ασφαλειας ,που φερνει ηρεμια, που φερνει υποταγη, αρα ελεγχομενοι μελλοντικα..”. Θα βαλουμε προσωπα που εχουν αποιχηση στον λαο ,να εκφραστουν για το προσωπειο του δαιμονα κυβερνητη. Προσωπα οπως η Μενεγακη ,που βρισκεται καθημερινα για χρονια καθε μεσημερι στα σπιτια τους, δικος τους ανθρωπος..θα ενστερνιστει τη συγχυση του λαου κομματικα,ετσι θα δηλωσει υπερ του δαιμονα πολιτικου σε κλιμα αντικομματικο(οπως καθε γνησιος πατριωτης) για να εισακουστει χωρις αμφιβολια,εγκαρδια. Θα μας πει ποσο ασφαλης ηρεμη και σιγουρη νιωθει που το τιμονι της χωρας ειναι στα χερια του. Θα μας πεισει οτι αυτος ο ταπεινος ,ευσεβης αντρας Δεν μας κοροιδευει(αρα εμεις φταιμε αν συμπερανουμε ετσι+αρα και ηλιθιοι) ουτε μας ξεπουλαει και μας κανει θυσια ως εθνος ως ανθρωποι(αρα μας υποτασει στο ειδωλο του “Ιδανικου Πατερα”).
    Ελλας Μη γυρισεις πλευρο τωρα που ξυπνας !!!!

    1. “”αρα ελεγχομενοι μελλοντικα”” ΣΩΣΤΟΣ!!!!
      “”Ελλας Μη γυρισεις πλευρο τωρα που ξυπνας !!!!””” ξυπναει η ελλας???? μαλλον wishful thinking………….

  10. Θα έρθει να με βρει τώρα στη Νέα Υόρκη;;;;;;;;; Δύσκολα….

  11. το τρομπονι να μας πει και το κολπο με τα αυτοκινητα που εκανε γαργαρα τους δασμους η παρταλιαρα

  12. Νομίζει ότι είναι έξυπνη…. Αλλα είναι βλαμμένη.. Να το κοιτάξει.

  13. Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ , ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ , ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ , ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ , ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ . ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    1. Γεωργιε Παπάρα….είσαι μεγάλος παπάρας τελικά εσύ κ η τσατσά

  14. Εμένα ένα με φοβίζει.
    Ο όψιμη αγάπη όλου μα όλου του “δημοσιογραφικού” κόσμου,με ελάχιστες εξαιρέσεις, στο Μητσοτάκη.Ακόμη και κάποιων έστω λίγων που μέχρι χτες λιβάνιζαν τον Τσίπρα.
    Η λατρεία τους μου θυμίζει απολυταρχικά καθεστώτα.Μήπως οδηγούμαστε σε ένα τέτοιο και κανείς τους δεν θέλει να είναι απέναντι;;;;;;;;;;;;;

    1. για να σου φυγει η απορεις και να κοιμηθεις ησυχα, μοιρασε δεκαδες εκατομμυρια στα καναλια και οι καναλαρχες εδωσαν εντολη στους δημοσιογραφους να λιβανιζουν τον Μητσοτακη…
      Οι δημοσιογραφοι οταν τους λαδωσεις λενε οτι θελεις ..λειτουργημα και αηδιες, το παραδακι να πεφτει
      εγω βασικα μονο εδω στο Μεκελειο το ανοιγω για πληροφορηση….ολοι οι αλλοι λιβανιζουν, το σιχαθηκα πλεον…ακομα κει ηλικιωμενοι συγγενεις μου δεν βλεπουν πλεον ειδησεις..ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν το παιζουν εξυπνα ..να κρατανε τα προσχηματα…το κανανε Β. Κορεα αμεσως και το ξεφτυλισανε

    2. Γιατί βρε ηλίθιε anorymouys όνομα και πράγμα …μήπως αυτό να συμβαίνει διότι όντως ο ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ ξεχωρίζει έως τώρα από όλους τους μέχρι τώρα καρνάβαλους που ψυφιζες!;;; Δεν λέει να καταλάβει το ανοσοκαταστελμενο εγκεφαλικό σου σύστημα ότι ο ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ είναι αποδεκτός από τους πάντες δικαιωματικά κ ότι κυβερνά υπεύθυνα σωστά και μπράβο Συγχαρητήρια του.
      Τριψε τώρα τα βυζιά σου να σου περάσει λίγο

  15. Πολύ σου αρέσει γιατί έκαναν από την εποχή του πατέρα σου κρατικοδίαιτους ιδιώτες υπεράνω του νόμου και των τραπεζών και έτσι φτιάξαμε ιδιότυπους δημοσίους υπαλλήλους σαν εσένα που σου χάριζαν φερράρι όταν ήσουν πιτσιρίκα οι γεροντοκαναλάρχες για να σου το γλύφουν.

    Αχ μωρή, κονόμησες από τα αεριτζίδικα δανεικά των τραπεζών και είχες και του πουλιού το γάλα, βιλες και υπηρέτες και δεν πλήρωνες δραχμή. Και τα δάνειά τους τα φόρτωσαν στο δημόσιο χρέος.

    Τώρα στα δύσκολα τους εξαργυρώνεις την επιταγή.

    Χαλάλι σου μωρή γιατί ήσουν ωραία, σε χρυσοπλήρωσε ο ελληνικός λαός και εσένα και όλο το σινάφι του επιχειρηματικου, πολιτικού και δημοσιογραφικού χώρου που για να κονομήσει εκατομμύρια με ρεμούλες και μίζες, χρέωσε και τα τρισέγγονά μας με δισεκατομμύρια.

    Να σαι καλά κούκλα μου και το μόνο που μένει για εσένα και τις όμοιές σου, είναι να μην νοσήσετε για να χαρείτε τα εκατομμύρια που φάγατε.

    1. δεν νομιζω…εχει σταματησει πο πολλου να ενδιαφερεται..ξεκαρφωμα κανει με το αζημιωτο

  16. Και πριν 5 χρονια πολύ την αρεζε ο αλέξης τσιπραντρέου…

    1. Ακριβως τον ειχε δει λέει σε μια παράσταση και την άλλη μέρα έλεγε τα καλύτερα,αυτή μέχρι και ψυλλο πεταλωνει

      1. Χαχαχαχαχα με φτιαξες
        Πεταλωνει ψυλλο

Comments are closed.