Εκατομμυριούχος σοσιαλιτέ πουλάει τις 4 καρέκλες του σ#ξ που είχε σπίτι της -Σε τρελό ποσό (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τις τέσσερις καρέκλες του σεξ βγάζει προς πώληση η κοσμική και φωτογράφος του Λονδίνου Αμάντα Ελιάς σε δημοπρασία, μετά την απόφασή της να ξεσκαρτάρει λίγο την έπαυλή της ακολουθώντας τη συμβουλή της Μέγκαν Μαρκλ.

Η 59χρονη εκατομμυριούχος έλαβε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από την περιουσία του πρώην συζύγου της, Γιόχαν Ελιάς, ύψους 400 εκατομμυρίων λιρών, μετά το διαζύγιό τους το 2007. Η κοσμική αποφάσισε λοιπόν να καθαρίσει λίγο το αξίας 8,3 εκατομμυρίων λιρών πενταώροφο σπίτι της στην ακριβή συνοικία του Τσέλσι, λίγο πριν από τα 60ά της γενέθλια το επόμενο έτος.

1
Η γνωστή κοσμική του Λονδίνου αποφάσισε να ξεφορτωθεί κάποια πράγματά της γιατί γίνεται 60 ετών του χρόνου
Πουλά 300 μαύρα σακάκια
Η Αμάντα Ελιάς θα ξεκινήσει με μια δημοπρασία 700 κομματιών την επόμενη εβδομάδα, στην οποία περιλαμβάνονται πάνω από 250 ζευγάρια πανάκριβα παπούτσια καθώς και 300 μαύρα σακάκια, προτού αρχίσει να πουλά τα έπιπλά της τον Οκτώβριο.
Όπως είπε, μεταξύ των αντικειμένων που πουλά είναι και 4 καρέκλες του σεξ τις οποίες είχε αγοράσει για να τρομάζει τους άνδρες
Η δεύτερη δημοπρασία θα περιλαμβάνει 4 καρέκλες του σεξ αξίας 10.000 λιρών η καθεμία, τις οποίες αγόρασε όταν ήταν ακόμη στις δόξες της «για να νιώθει κυρίαρχη και να τρομάζει τους άνδρες», αλλά διαβεβαιώνει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές πως δεν τις έχει χρησιμοποιήσει.

2
Διαβεβαιώνει όμως τους αγοραστές πως οι καρέκλες αυτές είναι αχρησιμοποίητες
«Τις καρέκλες του σεξ τις αγόρασα για να τρομάζω τους άνδρες»
Μιλώντας στους Sunday Times, η Αμάντα Ελιάς δήλωσε: «Θα γίνω 60 του χρόνου και η ζωή μου έχει αλλάξει. Δεν χρειάζομαι 4 καρέκλες του σεξ», είπε. «Τι θα κάνω με αυτές στα 59 μου;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Τις αγόρασα για να τρομάζω τους άνδρες. Αλλά δεν δούλεψε –όχι αρκετά τουλάχιστον. Ήθελα να νιώθω σαν κυρίαρχος, αλλά δεν το έχω με αυτές τις καρέκλες –νομίζω ότι είναι όμορφες και αστείες».

Η Αμάντα έχει δύο γιους, τον 27χρονο Τσάρλι και τον 23χρονο Τζακ, από τον μεγιστάνα των αθλητικών Γιόχαν Ελιάς, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1988. Τον χώρισε το 2006, μετά την 11χρονη σχέση της με έναν πλαστικό χειρουργό.
Η Αμάντα Ελιάς πουλά έναν μεγάλο αριθμό αντικειμένων και ρούχων της γιατί δεν υπάρχει λόγος να τα έχει πλέον στην κατοχή της
Με έμπνευση από τη Μέγκαν Μαρκλ
Όσο για την απόφαση της κοσμικής κυρίας του Λονδίνου να πουλήσει τα προσωπικά της αντικείμενα, λέει πως άντλησε την έμπνευσή της από τη Μέγκαν Μαρκλ. Το πιο ακριβό αντικείμενο που θα βγει σε δημοπρασία είναι ένας άσπρος ελέφαντας αξίας 75.000 λιρών του Μαρκ Κουίν που η ίδια είχε αγοράσει σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία. «Η μόδα του καταναλωτισμού φεύγει εκτός μόδας», λέει και προσθέτει: «Τι σημαίνει να φοράς πανάκριβα ρούχα διάσημων σχεδιαστών σήμερα; Είμαι σε διαφορετική ηλικία πλέον και όταν μεγαλώνεις δεν θέλει να συγκεντρώνεις όλα αυτά τα πράγματα. Τα καημένα μου τα αγόρια (αναφερόμενη στους γιους της) τι θα κάνουν με όλα αυτά τα πράγματα, αν πεθάνω αύριο;».

3
Η Αμάντα Ελιάς εμπνεύστηκε από την «πράσινη εκστρατεία» του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
Να σημειωθεί πως η Αμάντα Ελιάς και ο σύζυγός της ανήκαν κάποτε στην ελίτ της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου. Είχαν παντρευτεί στο Τμήμα Δεινοσαύρων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και η νύφη έφυγε πάνω σε μια καρέκλα που μετέφεραν δύο πρώην bodybuilders.

Όσο για τη δημοπρασία, αναμένει ότι τα αντικείμενά της θα πιάσουν τις 250.000 λίρες, με τα έσοδα να τα δίνει στους γιους της και στη φιλανθρωπική οργάνωση Inside Success.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυθεντικό ”άχθος αρούρης” …Κάτι τέτοια άτομα,που κοπρίζουν τον πλανήτη,θέλουν στρώσιμο σε χωράφια,εργοστάσια και τεχνικά έργα,για να καταλάβουν πως βγαίνει το μεροκάματο και να γίνουν άνθρωποι…
    Ακου να τρομάζει τους άνδρες με τις καρέκλες…Δεν τις χρειάζεσαι μαντάμ,είσαι από μόνη σου τρομακτική…Ασε τα ρούχα και τα παπούτσια…Ο κόσμος πεινάει και υποφέρει…Ούστ…

Comments are closed.