Εκατομμυριούχος: Παίκτης δεν ρίσκαρε και έχασε «για πλάκα» τις 100.000 ευρώ – Τον «έκαψε» η Άρτα

Κοινοποίηση:
ASCASAAAA

«Αν την απαντήσεις, θα πάρεις την… Άρτα και τα Γιάννενα», είπε χαριτολογώντας ο Γρηγόρης Αρανούτογλου στον παίκτη που είχε απέναντί του στον «Εκατομμυριούχο».

Στο πλατό του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» του ΑΝΤ1, βρέθηκε ο Τάσος Χριστοδουλίδης τη νύχτα της Παρασκευής (25.05.2024), ο οποίος έφτασε ένα βήμα πριν από την «πηγή», νερό όμως δεν ήπιε. Στην τελευταία ερώτηση για τις 100.000 ευρώ ο παίκτης δίστασε και ανακοίνωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι δεν θα απαντήσει.

«Σε ποια χώρα, εκτός της Ελλάδας, υπάρχει πόλη με το όνομα Άρτα;» ρώτησε λοιπόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Τάσο να έχει να επιλέξει ανάμεσα στις παρακάτω τέσσερις απαντήσεις. «α. Αιθιοπία, Β. Μποτσουάνα, Γ. Τζιμπουτί, Δ. Ρουάντα».

«Πάντως, αν την απαντήσεις, θα πάρεις την… Άρτα και τα Γιάννενα» σχολίασε εύστοχα, μεταξύ άλλων, ο οικοδεσπότης του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» όσο ο παίκτης προσπαθούσε να σκεφτεί την πιθανή σωστή απάντηση και το γεγονός, βεβαίως, εάν θα ρισκάρει να την δώσει για να πάρει 100.000 ευρώ.

«Είμαι άνθρωπος της λογικής και του ρίσκου. Γιατί έχω ρισκάρει, έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου, έχω ζήσει σε μέρη και καταστάσεις περίεργες δοκιμάζοντας ύποπτα φαγητά. Ρίσκο μπόλικο. Αλλά είναι τα μεγέθη του ρίσκου. Δεν ξέρω, νομίζω ότι μάλλον θα μείνω εδώ. Θα σταματήσω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χριστοδουλίδης ο οποίος και αποχώρησε πλουσιότερος κατά 30.000 ευρώ από το πλατό του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

Για την ιστορία του Εκατομμυριούχου, ωστόσο, ο Τάσος θα απαντούσε την «Αιθιοπία» ενώ η σωστή απάντηση στην ερώτηση είναι το… Τζιμπουτί!

«What? Για πλάκα! Είναι αυτό που λέμε ότι για πλάκα χάσαμε 100.000 ευρώ» αναφώνησε, γελώντας, ο διαγωνιζόμενος που είχε απαντήσει το Τζιμπουτί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: