Εισβολή του Ρουβίκωνα στο γραφείο της Ε.Γιαμαρέλλου

Κοινοποίηση:
giama

Στο γραφείο της καθηγήτριας Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ελένης Γιαμαρέλλου, εισέβαλαν το Σάββατο μέλη του Ρουβίκωνα.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του ακροαριστερού χώρου, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» υποστηρίζουν πως η κ. Γιαμαρέλλου «έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο από τις δηλώσεις της».

Μετά το περιστατικό ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εισβολή στο γραφείο της κ. Ελένης Γιαμαρέλλου Καθηγήτριας Παθολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ και μέλους της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας δεν είναι απλώς καταδικαστέα, αλλά συνιστά μια άθλια πράξη εκφοβισμού, μια φασίζουσα συμπεριφορά. Η κ. Γιαμαρέλλου είναι μια κορυφαία επιστήμονας, η οποία μαζί με όλα τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, εργάζεται καθημερινά και από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε η πανδημία, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και την στήριξή μου στους επιστήμονες της χώρας, στους ιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας.

Οι θρασύδειλοι δε μας τρομοκρατούν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τον Ρουβίκωνα τον ελέγχουν ένας ρωσοπόντιος και ένας ιταλόσπορος που γουστάρουν ανοιχτά σύνορα ώστε να βγουν κερδισμένες οι πραγματικές τους πατρίδες μέσω του διαμελισμού της Ελλάδας! Μην αυταπατάστε, οι Δυτικοί, οι Σλάβοι και οι Μογγόλοι δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι μας! Θα κάνουν τα πάντα για να μας εξαφανήσουν όπως το έκαναν αυτό εδώ και χιλιάδες χρόνια! Το ότι έλαβαν πολιτισμό από τους προγόνους μας δεν αλλάζει την πραγματικότητα, ότι είναι βάρβαροι κατά βάθος!

Leave a Response