Εικόνες χάους στο κοινοβούλιο της Γεωργίας – Άγριο ξύλο βουλευτών on camera

Κοινοποίηση:
geogria

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο κοινοβούλιο της Γεωργίας. Την ώρα που ομιλητής βρισκόταν στο βήμα, ένας άλλος έτρεξε προς το μέρος του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Ακολούθησε πανζουρλισμός μέσα στο κοινοβούλιο με τον Πρόεδρο της Βουλής να παρακολουθεί έντρομος τα όσα γίνονταν μπροστά στα μάτια του ενώ άλλοι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι και κάποιοι άλλοι πιάστηκαν επίσης στα χέρια.

Την ώρα που γίνονταν αυτά έξω από τη Βουλή είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες διαδηλωτές διαμαρτυρόμενοι για νομοσχέδιο που φέρνει το κυβερνών κόμμα το οποίο είχε αποτύχει να ψηφιστεί και πέρυσι και ενίσχυε την επιρροή της Ρωσίας στη χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΤΑ ΠΟ…ΣΤΑΡΙΑ…..

 2. Εδώ δεν γίνονται αυτά γιατί εδώ τα έχουν βρει μεταξύ τους. Γιατί να τσακωθούν; Υπάρχει φαί για όλους. Ο μ@λάκας ο Έλληνας νάναι καλά που τους ταίζει. Τσακώνονται τάχα μου δήθεν ότι έχουν διαφορές ενώ όλοι είναι συνεννοημένοι και πουλημένοι στους αμερικάνους και στους εβραίους. Στην Γεωργία φαίνεται δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους. Παιδιά αφήστε να φάνε και οι άλλοι γιατί αλλιώς θα ξυπνήσει ο μ@λάκας ο λαός και θα χάσετε όλοι την κουτάλα.

 3. Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο πρέπει να πέσει καμία…… Χρειάζεται.

 4. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΙΔΕΩΩΔΗ.

  ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ.

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕΣΑ ΦΥΛΑΚΗ … = ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΩ ΝΑ ΤΡΩΩΩΩΩΝΕ…ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΕΘΝΗ

Comments are closed.