Εικόνες γροθιά στο στομάχι! Χαμός σε εκκλησία – Τους έβγαλε έξω η αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
2

Μετά από καταγγελία μιας γυναίκας η αστυνομική επέμβαση

Την επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε καταγγελία γυναίκας το πρωί της Παρασκευής 10 Απριλίου, η οποία αφορούσε στις ανοιχτές πύλες της Ευαγγελίστριας Πατρών και την είσοδο και έξοδο πιστών από και προς το εσωτερικό της. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οδό Μαιζώνος για να εξακριβώσουν τι συμβαίνει και αν γίνεται οποιαδήποτε παρέκλιση από τις μέχρι σήμερα οδηγίες οι οποίες προκύπτουν και από ΚΥΑ.

Το thebest.gr μίλησε και με τον ιερέα που πραγματοποίησε λειτουργία 07.00 με 09.00 το πρωί. Η λειτουργία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία πιστών και μεταδόθηκε ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό της Ι.Μ. Πατρών. Μετά το πέρας της λειτουργίας οι πύλες της Ευαγγελίστριας άνοιξαν καθώς προβλέπεται να είναι ανοιχτοί οι ναοί για κατά μόνας προσευχή των πιστών.

Ελάχιστος ήταν ο κόσμος που βρισκόταν στο εσωτερικό του Ι.Ν. της Ευαγγελιστρίας, μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής. Οι πιστοί διαπιστώθηκε πως διέθεταν και έγγραφα εξόδου από την οικία τους.

Η κατάσταση στους ιερούς ναούς είναι συγκεχυμένη καθώς δεν έχει φτάσει νέα εγκύκλιος και οι ιερείς λειτουργούν τους Ναούς με την αρχική απόφαση που επέτρεπε υπό όρους την ατομική προσευχή.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στην Αστυνομία έχει δοθεί εντολή από την Κυριακή των Βαΐων να μην επιτρέπεται η πρόσβαση πιστών στους Ναούς, για ατομική προσευχή και βάσει αυτής της εντολής θα λειτουργούν. Έως το Σάββατο του Λαζάρου ισχύει ένα δίωρο ημερησίως (11:00-13:00) για μεμονωμένη προσέλευση πιστών με σκοπό την ατομική προσευχή.

2

2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Ήξερα πως οι πατρινές είναι πουτάνες αλλά όχι και ρουφιάνες. Μπράβο στην ξεφτιλισμένη ρουφιάνα, να την χαίρονται οι υπόλοιποι. Παίρνει τηλέφωνα και όταν βλέπει τους λαθρό να λιάζονται ή αυτούς τους γουστάρει και τους καλύπτει η βρωμιάρα; Καμιά αλληλέγγυα αντίχριστη θα είναι γεμάτη αφροδίσια.

  2. ΑΛΕΒΙΟΣ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ!!!!ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ!!!!!!

  3. Συντροφοι,συναδελφοι,στραβαδια,δεν μπαινουμε με πιστολι στην Εκκλησια.Συνελθετε.

  4. Παρότι δεν είμαι με τον Ιεσουα είναι άδικο να κάνουν εξαιρέσεις για τον Μοχάμεντ . Το ραμαντανι έρχεται

  5. Ο Αρχιεπίσκοπος δεν βγήκε να μιλήσει, να πει στο κόσμο ότι έρχονται τα έσχατα, να μετανοήσει για τις πνευματικές και σωματικές πορνείες του. Το μόνο που τους ενδιαφέρει, όπως τόσα χρόνια, είναι να μαζεύουν το κόσμο στις εκκλησίες τους για να κοντράρουν υπόγεια το κράτος, ότι έχουν περισσότερους οπαδούς από τους πολιτικούς και να παίρνουν αυτά που θέλουν. Όπως το αρχίδι, τον Χριστούδολο, που τον προόριζαν και για πολιτικό ηγετη σαν τον Μακάριο και που ευτυχώς ψόφησε.

  6. το καπνισμα σκοτώνει 370,000 ΕΛΛΗΝΕΣ το χρονο , ( το ξερουν πολυ καλα αυτο) τα καπνοπωλεία και τα κιοσκy που ΠΟΥΛΑΝΕ τον θανατο ειναι ΑΝΟΙΧΤΑ …… ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΛΑΚΑΚΟ ΝΤΠ ….ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ,,,…. ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΩΡΑ ….( ΕΚΕΙ οικονομανε ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΙΛΙΠΣΜΟΡΙΣ etc… ) Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ( ΟΚ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ … ΑΠΛΑ ΖΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΑΠΟ ταΑΡΡΩΣΤΆ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΕΒΡΑΪΚΆ ΜΥΑΛΆ

    1. Απίθανε επιστήμονα αν πέθαιναν 370000 το χρόνο στην Ελλάδα από το κάπνισμα σε 10 χρόνια θα ήμασταν 7000000 αφού οι γεννήσεις είναι 100000 περίπου. Τι φίδια είναι αυτά που γράφεις;;;;; Άρωστεεεεεεεεεε

      1. ρε μαλακα τα καπνοπολεια ειναι ανοιχτα ναι η οχι πατσαβουρα

      2. οι κινεζοι ειναι τα αφεντικά με την ρωσσια οι εβραιοι ειναι καταχρεωμένοι .. σωστος ο ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ

      3. ΜΑ ΤΟΣΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΣ 7.000.000 ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ giovani fieri albanian

        1. ΑΛΕΒΙΟΣ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ!!!!ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ!!!!!!

  7. ” Η εγγονή του Στάλιν στην Πάτρα ” ! Σύντομα σε όλη την Ελλάδα όπως πάει το πράμα !

  8. οι ρουφιάνοι καλά κρατούν τα τσεπώνουν καλά άραγε ???

  9. Ρε πατρινοί εδώ και μια βδομάδα έχετε καταντήσει η μέγιστη ντροπή της Ελλάδας
    Τι σας πειράζει η θρησκεία και οι πιστοί που πάνε στην εκκλησσία να προσευχηθούν ρε τσογλανοι
    Κουμμουνιστές ????
    Αντί να σας πειράζει το βρώμικο κράτος τα τζαμιά και οι χιλιάδες λαθροισλαμιστές και γύφτοι που βρίσκονται πάρα πολύ καιρό τώρα εδώ τα βάζετε με τους χριστιανούς ??
    Ρε το χετε τερματίσει οι πατρινοί

  10. Δεν ξερω, αν το εχετε αντιληφθει, αλλα εχουν σπειρει, τον Διχασμο και την Διχονοια, αναμεσα μας! Παλια τους τεχνη, κοσκινο! Και δικο μας, ελαττωμα! Που διαχρονικα, μας κατεστρεφε!

  11. Όποιος την ξέρει τηλέφωνο να της πηδήξω το μουνί
    της κόρης της, της τσιμπουκλού και αυτήν μαζί γιατί σίγουρα θα ναι μεγάλο καραπουταναριό που θα τα δίνει όλα στο καρναβάλι που πήγε
    Όσον αφορά την αστυνομία γνωστά προσόποντα
    Θα τα πούμε Μ Βδομάδα
    Άντε να δούμε πόσους νομίζετε ότι χωράνε οι κλούβες και οι φυλακές

  12. Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΚΑΡΑΚΑΞΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

  13. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΟΥΔΑΣ ( ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ -ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ-ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ-ΧΑΦΙΕΔΕΣ-ΣΠΙΟΥΝΟΙ, ΣΥΝΗΘΟΣ ΩΣ ΟΡΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΘΕΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΟΦΕΛΟΣ).

  14. με κομμουνιστη δημαρχο παλι καλα που δεν την γκρεμησε..αθεοι κατσαπλιαδες

  15. Αυτη που πηρε τηλεφωνο.
    Και αυτοι που μπηκαν στον ιερο χωρο και εκοψαν προστιμα….

    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ

    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

    ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ μπροστα ΣΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ

    1. η συνειδηση τοτε που ψοφάμε ξυπνάει απ τον λήθαργο που εχει εδώ στην γη κι τοτε αρχίζει το γλεντι

  16. ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ Ο ΕΣΤΕΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

  17. Δεν το πιστεύω… Τι είναι αυτά? Άντε μας κόψαν από τις ακολουθίες, μας κόβουν και από τις εκκλησίες μέσα στη μεγάλη εβδομάδα????… Τι κάνουν οι ιεράρχες, τι κάνουν οι παπάδες, πού είναι το Άγιο όρος, τα εκκλησιαστικά σωματεία??… Μας άφησαν μόνους να ψαχνομαστε… Είπαμε υπακοή, αλλά….

  18. Δεν πάμε καθόλου καλά… Μα καθόλου καλά!!!

  19. ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ THE BEST ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ . ΠΡΟΚΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΙΤ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

  20. Μια παptούζα από 10 λάθρο (μέχρι δέκα αυτοί επιτρέπεται να κυκλοφορούν) στην άπλυτη που τηλεφώνησε να στρώσει. Βρωμιάρα, αντίχριστη.

Comments are closed.