Εικόνα-σοκ: Έτσι είναι σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης! Το κρίσιμο χειρουργείο και τα δάκρυα συγκίνησης για το παλικάρι που νίκησε το θάνατο… (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
ekselikseis-stin-peripeteia-ugeias-tou-kwnstantinou-aggelidi.w_l-710x401

«Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».
Με αυτά τα λόγια συγκίνησης και αγάπης, η Εβελίνα Βαρσάμη αποκαλύπτει με δάκρυα στα μάτια πως η καθημερινότητα παραμένει δύσκολη για τον σύζυγό της και δημοσίευσε για πρώτη φορά εικόνα του Κωνσταντίνου από το κρεβάτι μέσα στο νοσοκομείο λίγο πριν από νια ακόμη σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο/Η Ο Θεός και οι προσευχές όλων μας μαζί σου παλικάρι μου λέει:

    Ευχόμαστε όλοι να πάνε όλα τέλεια και να γίνεις σύντομα εντελώς καλά!!!

  2. Σεβασμός και προσευχή για αυτή την γυναίκα!!! Η υπομονή κι αγαπη της θα κάνει το θαύμα!!!!

  3. Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ! για αυτη τη γυναίκα δεν έχω να πω τίποτε άλλο γιατί αν ήταν κανένα ξεκολο θα τον είχε εγκαταλειψη της δίνω συγχαρητήρια και να ξέρει ότι όλα θα επανέλθουν χάριν της Αύρας της.

  4. Προσευχόμαστε όλα να πάνε καλύτερα.Η Εβελίνα είναι μεγάλη αγωνίστρια και μοναδικό υπόδειγμα συζύγου.Της αξίζει σεβασμός. Ο Κωνσταντίνος ένας χαμογελαστός νέος χωρίς ποτέ να πειράξει κανένα, χωρίς να ακουστεί κάτι σε βάρος του . Μακάρι να τους δούμε ξανά χαρούμενους, ευτυχισμένους μαζί με το παιδί τους.

  5. Θέλουν πολύ χρόνο αυτές οι αποκαταστάσεις υγείας.. από 1 έτος έως 8-10 πάνε σε γενικές γραμμές ανάλογα τη ζημιά. Οταν φτάσει σε ένα επίπεδο όμως μετά απο χρόνια (κορύφωση) θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει ο παθών γιατί σιγά σιγά πας πίσω κινητικά. Υπομονή κουράγιο κ προσευχή.

Leave a Response