«Εδώ πέρα γίνονται κ@ρ@γκιοζιλίκια»! Δεν “μασάει” ο κόσμος στην τρομολαγνεία του Ευαγγελάτου! Κάτοικος των Σερρών ξέσπασε και έγινε χαμός (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Megatv

Σε…δύσκολη θέση έφερε τον παρουσιαστή του LIVE NEWS η κάτοικος των Σερρών, Ντίνα Τσουκαλά,

η οποία μεταξύ άλλων κατήγγειλε δημόσια πως στα rapid tests που έγιναν στην πόλη της «φούσκωναν» τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων:

«Δεν σας τιμά το γεγονός να λέτε ανεγκέφαλους τους συμπατριώτες μας που ήθελαν σήμερα να τιμήσουν την ιστορία της χώρας μας.

 Στη δίκη της Χρυσής Αυγής έγινε το ίδιο. Άρα και εκείνοι ήταν ανεγκέφαλοι. Τους κάλεσε και ο Τσίπρας δημοσίως. Κάποιοι σκοτώθηκαν στον πόλεμο. Ήξεραν ότι πήγαιναν σε πόλεμο και μπορεί να πέθαιναν. Και αυτοί που βγήκαν να τους τιμήσουν, ήξεραν ότι υπάρχει ο κορωνοϊός και μπορεί να κολλήσουν», είπε η κ. Τσουκαλά και συνέχισε:

«Φοράω τη μάσκα για να μη με γράψουν για το πρόστιμο. Στην καραντίνα μάσκα δεν φορούσαμε. Δεν υπήρχαν αντισηπτικά, δεν υπήρχαν γάντια. Από τον κύκλο μου κανείς δεν νόσησε. Τότε δεν νόσησε κανείς, και τώρα πρέπει να φοράμε όλοι μάσκα. Και τα μικρά παιδάκια στο σχολείο. Σαφώς και πιστεύω στον κορωνοϊό. Είναι μια γρίπη, διαφορετική. Προσέχουμε όλοι»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Μπράβο στην Κύρια που με καθαρό λόγο, σωστή έκφραση και επιχειρήματα κόλλησε στον τοίχο το κατακάθι της δημοσιογραφίας!

  2. Δεν βλέπει τα κέρατα του που ριζωσαν στον εγκέφαλο του μας κάνει και κριτική… Ρε ουστ…

  3. Στην δίκη της 17Ν ομως ο Ευαγγελάτος δεν σκέφτηκε να πάει καν, ούτε θεωρήθηκε ιστορική με τόσα θύματα της αριστερής τρομοκρατίας. Με ένα φόνο έγινε η δίκη του αιώνα που όλα τα παπαγαλάκια ήθελαν να είναι εκεί, αλλά έστειλαν 20000 αναρχοάπλυτους και απυτκομμούνια να παραστούν.

  4. ΡΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΕΥΡΩΠΕΗΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΕΕΕΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ…….

  5. Καλά του τα είπε η κυρία, για να μην μας περνάνε και για μαλακες.Αλλα έχω μια απορία… Ποιος νοήμων άνθρωπος παρακολουθεί πλέον ειδήσεις στην τηλεόραση;;;

  6. Πόσα είπαμε πήρε για το ‘μένουμε σπίτι’ ο Νικολάκης…..;

    1. Ο Νικολάκης έχει κάνει τόση περιουσία και κάθε μέρα κάνει άλλη τόση για να φάνε και τα δεκασέγγονα του

  7. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ :ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΥΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΛΑ Ο ΟΧΕΤΟΣ Κ Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΜΑΖΙ .

  8. Mιά γρίπη την μετέβαλαν σε μέσο υποταγής των λαών. ΞΥΠΝΑΤΕ……….

  9. Σε ποιο νοσοκομείο είναι στο Δ. Σ
    ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ….
    ..
    ΠΌΣΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΝΟΒΑΡΤΙΣ??????

  10. Ο Χαρδιαλιάς Επιστήμονας. !!! Τέτοιες μαλακίες και εγώ λέω χωρίς πτυχεία.

  11. Ο διαπραγματευτής του Σορίν Ματέι,ακόμα κάνει δημοσιογραφία

  12. Στο τέλος της λέει ότι παρόλο που διαφωνεί,φοράει τη μάσκα και αυτό μετράει!Δηλαδή τον Εισαγγελάτο τον ενδιαφέρει η υποταγή του Έλληνα!

  13. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΚΤΑΤΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙΣ.

  14. Ευαγγελατε για τους ανεγκεφαλους όπως λες χωρίς μάσκα που έκαναν συγκεντρώσεις έξω από τα δικαστήρια γιατί δεν φωναξες να εφαρμοστεί ο νόμος και να διωχθούν οι υπεύθυνοι υπουργοί και στρατηγοί της ΕΛΑΣ. Άσε μας ρε ευαγγελατε !!!!!! Τραβάτε κάντε καμιά άλλη δουλειά.

  15. Κλείστε τα μπουρδελοκαναλα γυρίστε την πλάτη σας σε αυτούς τους πουλημενους βλάκες .

  16. κυρια μου σε αυτον τον μαλακα βγηκατε να μιλησετε? αυτος ειναι τηλεδικαστικο αποβλητο . και οσο για τις μασκες κρυβονται πολλα λεφτα απο πισω ( μιζες). αυτοι που δικαστηκαν ηταν ελληνες αυτοι που τους δικασανε ειναι ανθελληνες μαζι με αυτον που το παιζει παπαγαλακι του συστηματος

Comments are closed.