Εγκλήματα κομμουνιστών: Ιδού ένας από τους μεγαλύτερους σφαγείς του ΚΚΕ – Για να μαθαίνουμε ιστορία

Κοινοποίηση:
liolios

“ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ…..Φωτογραφία όπου εμφανίζει έναν από τους μεγαλύτερους σφαγείς του ΚΚΕ και κατά επάγγελμα ορισθείς δήμιος του ΕΛΑΣ κατά την περίοδο των ‘’Δεκεμβριανών 1944-1945’’ στην Αθήνα τον Στέφανο Λιόλιο, να οδηγείται πλέον σιδηροδέσμιος το 1945 με αυστηρά μέτρα φύλαξης για να μην λιντσαριστεί από τους συγγενείς των θυμάτων που δολοφόνησε, στην περιοχή όπου βρίσκονταν τα τότε διυλιστΜήρια της ‘’ΟΥΛΕΝ’’ για αναπαράσταση του τρόπου εκτελέσεως των θυμάτων, τόσο από τον ίδιο όσο και από τους συνεργούς του, κατόπιν της εντολής που είχαν πάρει από την ηγεσία του ΚΚΕ και του ΕΛΑΣ. Ο ίδιος στην αναπαράσταση διευκρίνισε πως εκτέλεσε τουλάχιστον 150 άτομα καθώς μετά από κάποιο σημείο έπαψε να μετράει, ενώ στην αναπαράσταση είπε τα υποψήφια θύματα τα έβαζε σε μία ευθεία και τα διέταζε να γδυθούν είτε ήταν άντρες η γυναίκες, τους έβαζε στην συνέχεια να γονατίζουν και τους διέταζε να τοποθετούν τα κεφάλια τους πάνω σε πέτρες. Στην συνέχεια περνούσε πάνω από το κάθε θύμα και το εκτελούσε με τσεκούρι καθώς είχε δοθεί εντολή από τον ΕΛΑΣ για λόγους οικονομίας πυρομαχικών οι εκτελέσεις να γίνονται δια ροπάλου,μαχαιριών και αιχμηρών αντικειμένων. Ο συγκεκριμένος επέλεξε το τσεκούρι, και έτσι κτυπούσε τα θύματά του στο κεφάλι, όταν επρόκειτο όμως να εκτελέσει στέλεχος των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων το κτύπημα δεν ήταν ακαριαίο προκειμένου το θύμα να υποφέρει. Όταν ο ίδιος κουράζονταν συνέχιζαν το έργο του οι δύο συνεργάτες του Τζογανάκος και Μακαρόνας, οι οποίοι αυτοί χρησιμοποιούσαν αιχμηρά αντικείμενα.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΝΔ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΟ 74 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ & ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΑΜΟΒΟΥΡΓΑΡΟΙΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

  2. Ποιος νοιαζεται για τα εγκλήματα των κομουνιστών; Για τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ κσι για τις επιθέσεις που γίνονται απο στελέχη του ΚΚΕ; Το ΚΚΕ είναι στο απυρόβλητο, όπως και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι κουκουλοφόροι, οι αναρχία, η αριστερή τρομοκρατία, οι αλλοδαποί και οι αθίγγανοι

  3. Κουτσουμπα αυτά τα εγκληματα των παλιών αγωνιστών συντρόφων σας τα γνωρίζετε αραγε???

  4. «Τα μέλη του ΚΚΕ δέχονται τη Γερμανική Κατοχή με χαρά και αγαλλίαση.
    Η Γερμανία είναι σύμμαχος της Ρωσίας, συνεπώς και δική τους…
    Το ΚΚΕ τότε, όπως και όλα τα κομμουνιστικά κόμματα του κόσμου,
    είχαν πάρει στα σοβαρά το σύμφωνο Στάλιν-Χίτλερ,
    είχαν πιστέψει στη σταθερότητά του και στη μονιμότητά του
    και δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα στο ένα και στο άλλο σκέλος της συμμαχίας…
    Βρίσκανε κοινά σημεία και ιδεολογική συγγένεια με το ναζιστικό κόμμα…
    Οι σταλινικοί κρατούμενοι ήταν γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό για τις νίκες των δύο συνεταίρων,
    της Γερμανίας και της Ρωσίας,
    επειδή θεωρούσαν δικές τους αυτές τις νίκες…».
    (Άγις Στίνας, παλαιό στέλεχος και βουλευτής του ΚΚΕ – «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ»)

  5. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ σε όλα τα αναρχο-κομμούνια !!!!!!!!!!!!! Σιχάματα, βδελύγματα, κοπριές, σκατά στους τάφους σας και γαμώ τα πεθαμένα σας μπάσταρδα του Στάλιν !!!!!!

  6. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ…ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ…ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ “ΠΡΩΗΝ ΚΚΕ-ΠΑΜΕ”.

  7. Τα ιδια σκατα κυβερνησαν και κυβερνουν και σημερα…τομαρια γεματα μισος…..

  8. Τελικά ήταν μεγάλο λάθος που τους νομιμοποίησε σαν κόμμα η ΝΔ. Τώρα το πληρώνει η Ελλάδα πολύ άσχημα.

  9. Ωραίοι Χαρακτηρισμοί!! Πάνε αυτά περάσανε!!
    Πάμε για άλλα τώρα!!.Απλά λόγω της ημέρας αναφερόμαστε!!
    Τώρα είναι ισλαμιστές εναντίον Χριστιανών!
    Και αργότερα ίσως σατανιστές εναντιον ανθρώπων!!

  10. Αυτό το πιθηκοειδές ανήκει στο ανθρώπινο είδος?Τέτοιους κατσαπλιάδες ληστοσυμμορίτες χρησιμοποιούσε το κκε για τις σφαγές έναντι των Ελλήνων?

  11. ΤΕΡΑΤΑ που παρισταναν τους ανθρωπους αυτοι ηταν και ειναι οι κουμμουνιστες , διαβαστε τι λεει ο μεγαλος Στρατης Μυριβηλης για τους κουμμουνιστες ….

  12. ΑΘΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑ Ε. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ.

  13. ……φως φαναρι……..αριστεροδεξιοι ΑΤΟΦΙΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ και με την πρωτη ευκαιρια λεηλατισμου που τους εδοθη αλληλοσφαχτηκαν σαν τεμαχια της ερημου και των στεππων……εσφαξαν απο τους λιγους ελληνες αρκετους σαν βρωμοδιποδα της ανατολης.

  14. Βρωμεροι εγκληματιες Κουμουνιστοσκυλα και αριστεροανθελληνες…σκατα στον τάφο τους.

Comments are closed.