Εβρος: Ετοιμάζουν “εισβολή” από τα σύνορα οι λ@θρομετανάστες! Από τις αρμόδιες αρχές ακούει κανείς;

Κοινοποίηση:
Έβρος-μετανάστες-3

Αύριο αρχίζει το Ραμαζάνι για τους Μουσουλμάνους και σύμφωνα με μηνύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μετανάστες ετοιμάζονται να εισβάλλουν στη χώρα μας από τα σύνορα στον Έβρο.

Ελπίζοντας ότι τα σύνορα θα ανοίξουν και πάλι, όπως και το 2015 που αναφέρουν στο μήνυμά τους, απευθύνουν κάλεσμα μέσω διαδικτύου για τεράστια συγκέντρωση και “εισβολή” στη χώρα μας.

“Αδέρφια, η #Big_Crawl_campaign θα ξεκινήσει την πρώτη μέρα του Ραμαζανιού, τεράστια συγκέντρωση για τους πρόσφυγες στα ελληνικά σύνορα. Θα μπούμε στην Ελλάδα όσο και να κοστίζει ο κόσμος κουράζεται. Την εκστρατεία διοργανώνει μια ομάδα νεαρών οικογενειών της Συρίας, του Ιράκ και της Παλαιστίνης. Τα σύνορα θα ανοίξουν όπως έκαναν το 2015…” αναφέρει το μήνυμα που κυκλοφορεί.

Το θέμα είναι αν η ελληνική κυβέρνηση έχει γνώση αυτής της “συγκέντρωσης” και φυσικά τι προτίθεται να κάνει…

εικόνα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ…..ΠΡΟΤΕΙΝΟ ΣΤΙΝ ΚΗΡΙΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΞΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΤΟΧΟ Μ.Κ.Ο ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ………….ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΤΣΕΠΟΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΑΒΟΙΣΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΡΙΑ ΜΑΣ………

  2. να οι τουριστες, οι επενδυτες…………. ευτυχως διοτι απο τουριστες ελληνες τους εξωτερικου νιξ εφετος……. μαλλον. αντε και σε κανα σχολειο για να μαθετε συριακα, αραβικα, εβραικα………… ολα επιλογες για επιβιωση.

Leave a Response