«Είναι τραγικό… Έχω απελπιστεί…» – Σοκάρει ηθοποιός από το Παρά Πέντε

Κοινοποίηση:
para_pente_ithopoios

Σοκάρει ηθοποιός από το Παρά Πέντε μιλώντας σε εφημερίδα λέγοντας: «Είναι μια κατάσταση τρομακτική, μια παγκόσμια τραγωδία και για τον τόπο μας, δυστυχώς. Δεν ξέρω πως θα βγούμε από όλο αυτό το πράγμα».

Ο λόγος για την Έφη Παπαθεωδόρου που αναφέρθηκε τόσο στην εποχή του Παρά Πέντε όσο και και την άσχημη οικονομικά περίοδο που βιώνουν όλοι οι ηθοποιοί λόγω κορωνοϊού.

Αναφορικά με την συμμετοχή της στην σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» είπε χαρακτηριστικά:

«Μας κάνουν τεστ. Εγώ δεν καπνίζω, προσέχω πάρα πολύ τη δίαιτα μου, φοράω μάσκες, γάντια. Πέρα από το γύρισμα, δεν έρχομαι σε επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. […] Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία. Άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ δυσκολίες στη ζωής τους δεν μπορούν να καταλάβουν τον εργαζόμενο και τον φτωχό. Έχω απελπιστεί κάπου για αυτή την χώρα. Απ’ το κακό στο χειρότερο πάμε».

Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στην επιτυχία του Παρά Πέντε και τις επαφές που κρατάει με τους ηθοποιούς της αγαπημένης σειράς, με τον έναν δυστυχώς να έφυγε πρόσφατα από την ζωή: «Με τον αγαπημένο μου τον Γιωργάκη είχαμε κάνει και κάποιες διαφημίσεις μαζί. Μαθαίνω ότι όλα τα παιδιά είναι καλά. Τώρα, οι επαφές λόγω κορωνοϊού έχουν κοπεί, αλλά με τον Γιώργο είμαστε πάντα σε επικοινωνία και με τα mails και με τα τηλέφωνα».

efi_papathewdorou_para_pente

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ολοι οί άνθρωποι υποφέρουν από τά απανθρωπα καταναγκαστικά μέτρα.Αλλά αυτοί πού υποφέρουν ποιό πολύ οικονομικά είναι οί καλλιτέχνες,οί ηθοποιοί,οί τραγουδιστές σέ όλο τόν κόσμο.Υποφέρουν από πείνα.Αλλά αυτό είναι κάτι πού δέν ενδιαφέρει τήν ανθελληνική κυβέρνηση τού γκαβού γιατί ασχολούνται μόνο γιά τήν καλοπέραση
    τών λαθροπιθήκων.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!

Comments are closed.