Είναι τα πιο ανταγωνιστικά: Τα τέσσερα ζώδια που θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη

Κοινοποίηση:
DXSFGFGDFGFD

Υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια τα οποία θεωρούνται ως τα πιο ανταγωνιστικά, καθώς θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη.

Η ανταγωνιστικότητά τους μπορεί να «χτυπήσει» κόκκινο και όχι μόνο για να αποδείξουν πως αξίζουν μια καλύτερη θέση από το σύνολο, αλλά για να αποδείξουν πρωτίστως στον εαυτό τους πως αξίζει να εργάζονται σκληρά και να έχουν βλέψεις για μεγάλα πράγματα.

Αυτά είναι τα 4 πιο ανταγωνιστικά ζώδια:

Κριός

Η φλογερή προσωπικότητα του Κριού, μαζί με την επιθυμία του να είναι πρώτος σε κάθε πτυχή της ζωής του, σίγουρα τον καθιστά ως ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια.

Δεδομένου ότι κυβερνώνται από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της επιθετικότητας, πηγαίνουν τον ανταγωνισμό σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και γίνονται τρομεροί αντίπαλοι, λέει ηTara Bennet, αστρολόγος και πνευματική προπονήτρια στο Mediumchat.

«Γεννιούνται νικητές, έχουν το κίνητρο και την αποφασιστικότητα να πετύχουν» προσθέτει.

Από το να έχουν περισσότερα χρήματα μέχρι το να είναι σωστοί σε ασήμαντους τομείς, όλα είναι ένας ανταγωνισμός γι ‘αυτούς – και ποτέ δεν υποχωρούν.

Λέων

Ως ζώδια της φωτιάς, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Λέοντες είναι ανταγωνιστικοί. «Βλέπουν τη ζωή ως ένα στάδιο όπου πρέπει να αποδώσουν και να διαπρέψουν», σημειώνει η Rodriguez.

Παρακινούνται από την επιθυμία τους για αναγνώριση και θαυμασμό, οπότε η ανταγωνιστική τους φύση συχνά αναδεικνύεται με δημιουργικούς και δραματικούς τρόπους.

Σκορπιός

Η ανταγωνιστική πλευρά του Σκορπιού βγαίνει όταν παλεύει για κάτι ή κάποιον σημαντικό για αυτόν. «Είτε πρόκειται για έναν σύντροφο, είτε για έναν συνάδελφο που ζητά την ίδια προαγωγή με εκείνον, ο Σκορπιός θα χρησιμοποιήσει κάθε κόλπο για να τον νικήσει», λέει η Bennet.

Η Rodriguez επισημαίνει ότι ο Σκορπιός παίζει για να κερδίσει, συχνά κρατώντας τα χαρτιά του κρυμμένα

Αιγόκερως

Όπως αναφέρεται στο BestLife, ο Αιγόκερως είναι το πιο ανταγωνιστικό ζώδιο, χάρη στην ατελείωτη ορμή και πειθαρχία του.

H Raquel Rodriguez, αστρολόγος και ιδρύτρια του Your Zodiac, λέει ότι οι Αιγόκεροι βλέπουν τη ζωή σαν ένα βουνό που πρέπει να ανέβουν, με κάθε επίτευγμα να σηματοδοτεί και ένα νέο υψόμετρο.

Αυτά τα σκληρά εργαζόμενα ζώδια της γης δεν τα παρατάνε ποτέ, οπότε θα κάνουν τα πάντα για να προχωρήσουν. «Η ανταγωνιστική τους φύση έχει τις ρίζες της στην ανάγκη να εξασφαλίσουν το κύρος τους και στη φιλοδοξία τους να αφήσουν ένα σημάδι στον κόσμο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response