Είναι να ΚΛΑΙΣ !! Όταν Αρμένιοι Ευέλπιδες τραγούδησαν δυνατά: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Υποδεχόμενοι τον Έλληνα ΥΕΘΑ Ήταν Μάρτιος του 2018, όταν ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Αρμενία…. όπου εκτός από τις συναντήσεις του με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας, συναντήθηκε και με Αρμένιους στρατιωτικούς, απόφοιτους της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Στη διάρκεια επίσημου γεύματος που είχε παρατεθεί προς τιμήν του Έλληνα ΥΕΘΑ, τον κ. Καμμένο περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, όταν Αρμένιοι Ευέλπιδες που έχουν σπουδάσει σε ελληνικά πανεπιστήμια, τραγούδησαν το γνωστό εμβατήριο: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» στα ελληνικά, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να βιντεοσκοπεί τη σκηνή. Από την Στρατιωτική Σχολής Ευελπίδων έχουν αποφοιτήσει 106 Αρμένιοι Αξιωματικοί την περίοδο 1970-2019. Οι Αρμένιοι μαθητές της ΣΣΕ είναι πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι, καθώς η αγάπη τους για την Ελλάδα δεν σβήνει ακόμα και όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ας τα βλέπουμε να ξεστραβωνόμαστε γαμώ την παρακμή μας γαμώ. Βέβαια ενοχλούνται τα ζερβομαλακισμένα, ακούνε πατρίδα και ανατριχιάζουν σαν τον δράκουλα που βλέπει σταυρό… the cross…the cross…

  2. Οι Αρμένιοι έχουν αξίες και ιδανικά όσον αφορά την πατρίδα τους και το δείχνουν στην πραξη. Οι δικοί μας εδώ πλην ελάχιστων περιπτωσεων και μαχιμων πρωτης γραμμής οι περισσοτεροι είναι κλασσικοι Δ.Υ. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι κάθε μήνα να πέφτει ο μισθουλακος και εμείς να περνάμε καλά. Ποτέ θα πάρουμε άδειες , ποτέ θα πάρουμε ρεπό, τι δικαιούμαστε σαν Δ.Υ. αναρρωτικες, γονικές , ειδικές άδειες επειδή γέννησε η γυναίκα 9μηνες αραχτοί και πληρωμένοι στο σπιτι, ψώνια από στρατιωτικά πρατήρια και s/m , δωρεάν μετακινήσεις με υπηρεσιακά και κανένα καλό βισμα να την βγάζουμε αραλικι. Ρε ποιος να πάει να πολεμήσει από αυτούς τους μαμουχαλους που στο πρώτο μπαμ θα βάλουν τα κλαματα και θα κάνουν τσισα τους.!!!…..μόνο για παρελάσεις και φιγούρα.

  3. Μπραβο στα παλικαρια!!!!!! Αυτα να τα δουν οι Ελληνοφωνοι προδοτες, που δυστυχως εχουν αυξηθει σ’ αυτη την χωρα!!!!!!!

  4. Τσάμπα κάνατε τον κόπο να το μάθετε ρε παιδιά Αφού στο τέλος θα σας κλασουν αν τους ζητήσετε βοήθεια

Leave a Response