Είδηση γροθιά στο στομάχι! Πέταξαν 90χρονη γιαγιά στον δρόμο, αλλά χαρίζουν δισεκατομμύρια στους εφοπλιστές!

Κοινοποίηση:
1

Πέταξαν στον δρόμο 90χρονη γιαγιά που ζούσε με τον εγγονό της και τον σκύλο της επειδή χρώσταγε 4 ενοίκια!
Δεν την άφησαν να πάρει ούτε τα πράγματα της!

Μία είδηση που προκαλεί αηδία και ντροπή, την στιγμή μάλιστα που σήμερα αποκαλύπτεται ότι τραπεζίτες κούρεψαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ θαλασσοδάνεια εφοπλιστών, που δηλώνουν αδυναμία πληρωμής, ενώ την ίδια στιγμή ανέβαζαν φωτογραφίες με τις καινούργιες τους Ferrari και Μπουγκάτι που απέκτησαν!

Η γιαγιά κοιμήθηκε 2 νύχτες στο δρόμο παρολο που της προσφέρθηκε προσωρινα στέγη σε ξενώνα των γιατρών του κόσμου γιατί δεν μπορούσαν να δεχθούν το σκυλάκι της.

Όπως διαβάσαμε στο ethnos.gr όχι μόνο την πέταξαν στο δρόμο αλλά δεν την άφησαν να πάρει ούτε τα πράγματα της. Η ηλικιωμένη ζούσε σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο μαζί με τον 25χρονο εγγονό της, που τον μεγάλωσε η ίδια από τότε που ήταν τεσσάρων ετών με μια σύνταξη 290 ευρώ ενω ο 25χρονος έκανε μεροκάματα για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα. Μεροκάματα που φυσικά εξαφανίστηκαν λόγω των μέτρων για την πανδημία και της κρίσης που μαστίζει ολόκληρη την κοινωνία. Όχι όμως τους διαβόητους με τα θαλασσοδάνεια που ενώ έχουν εξοικονομήσει κολοσσιαίες περιουσίες, έχουν την εύνοια των τραπεζιτών! Δηλαδή, η γιαγιά που πέταξαν στο δρόμο, το εγγόνι της και όλοι εμείς, πληρώσαμε τα θαλασσοδάνεια του κάθε μπαταχτσή μέσω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών!

«Οι άνθρωποι αυτοί χρωστούσαν τέσσερα ενοίκια ύψους 1.200 ευρώ. Το εγγόνι της 90χρονης δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Είναι ένα παιδί που νοιάζεται για τη γιαγιά του και κάνει ό,τι μπορεί. Η γιαγιά, μας είπε ότι παλιά έπαιρνε σύνταξη 700 ευρώ. Με τα χρόνια έμεινε με τη σύνταξη πρόνοιας ύψους 290 ευρώ. Αυτό που πνίγει τη γιαγιά και το εγγόνι είναι ότι τους πέταξαν στο δρόμο με πολύ άσχημο τρόπο. Στο σπίτι τους εμφανίστηκε δικαστικός επιμελητής. Το κλειδώσανε και τους άφησαν απ’ έξω, χωρίς να προλάβουν καν να πάρουν τα πράγματά τους. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου πήραν τηλέφωνο στους Γιατρούς του Κόσμου για να μείνουν στο υπνωτήριό μας», ειπε η διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου, Ευγενία Θάνου.

Η γιαγιά και ο εγγονός έχουν ένα σκύλο, τον οποίο δεν ήθελαν να αποχωριστούν. «Όταν τους είπαμε ότι στο υπνωτήριο δεν μπορεί να φιλοξενηθεί ο σκύλος, μας είπαν ότι χωρίς το ζώο δεν πάνε πουθενά. Προτίμησαν να περάσουν δύο ημέρες στο δρόμο με το σκυλάκι, μέχρι να βρούμε ξενώνα για το ζωάκι. Όταν τους είπαμε ότι το σκυλί θα φιλοξενηθεί σε ξενώνα, τότε δέχτηκαν να έρθουν στο υπνωτήριο των Γιατρών του Κόσμου. Πρόκειται για μία γιαγιά και έναν εγγονό που είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Η γιαγιά στεναχωριέται για το εγγόνι και το εγγόνι αγχώνεται για τη γιαγιά», προσθέτει η κ. Θάνου.

«Η γιαγιά έμεινε στο δρόμο με τη ρόμπα. Μπορούμε όλοι να φανταστούμε τι βίωσε αυτή η γυναίκα. Οι γείτονες ήταν αυτοί που ειδοποίησαν τις κοινωνικές υπηρεσίες. Αυτό που βλέπουμε στους Γιατρούς του Κόσμου και είναι στενάχωρο είναι ότι αυτά τα περιστατικά αρχίζουν και παίρνουν ανησυχητικές διαστάσεις», λέει ο Νικήτας Κανάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Όσο για το σκυλάκι αυτό δίνει ζωή στη γιαγιά είναι ζωντανό ον και είναι οικογένεια και δίνει αγάπη περισσότερο και από κάποιους μισάνθρωπους

  2. Ντροπή είναι σύνταξη αυτή για μια γιαγιά ; Και ο νεαρός έπρεπε να παίρνει επίδομα ανεργίας όπως κάνουν όλα τα ευρωπαϊκά κράτη μέχρι να βρης δουλειά ,το ίδιο γίνεται σε Αμερική και Αυστραλία,επίδομα ικανό να ζης στην Ελλάδα το βάζουν στην τσέπη,η το δίνουν μόνο στους μεταναστες,…… πρέπει να ξυπνήσουμε καποτε

  3. Προσπαθείτε όλοι να πείτε μια γνώμη αλλά δε λέτε το αυτονόητο.
    Γιατί να χαρτζηλικωνουμε σαν κράτος τον κάθε λαθρογυφτο καί να μην μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον συνελληνα μας?
    Αυτό δεν είναι παραλογο?

  4. Να ναι καλά τα αφεντικά μου. Το νοίκι δεν πλήρωναν, ο σκύλος (εγώ, γαβ γαβ) τους μάρανε!

    1. το σκυλί σε πείραξε εσένα? Τι να κάνουμε? Το αγαπούσαν το ζώο σαν οικογένεια, όχι σαν εσένα που δεν αγαπάς τ’άντερά σου…

  5. στα λαθροσκυλα τα παντα δινουν τζαμπε !! να τους ξαναψιφισετε βολεψακιδες τους βρωμιλαρες που τα κανουν αυτα κι να τους χερεστε

  6. ΡΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΙΟΥΛΑ ΕΞΩ ΑΜ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΞΕΚΟΥΛΗ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

  7. Πρέπει πρώτα να δώσουμε τσάμπα σπίτια στα ανθρ@ποειδη.. Η γιαγιά στον καιάδα..

  8. Ο εγγονός πώς και δεν βρίσκει δουλειά; Στην επαρχία παρακαλανε με 35 και 40 ευρ,και δεν βρίσκουν, και αναγκάζονται να παίρνουν Πακιστανους!

    1. Εσύ προφανώς ζεις από ενοίκια ε.. ; Κληρονόμος ε..; Κουράζεσαι ε..; Κρίνεις εσύ τους φτωχούς ε…; Δουλεύεις; Μπααα… Λες αυτοί οι άνθρωποι να θέλουν να ζήσουν… στον δρόμο;

    2. Να φύγει και να αφήσει τη γιαγιά που ειναι 90 ΧΡΟΝΩΝ μόνη της; τι να σου πω…

    3. τι λες ρε μ@λακα και την γιαγιά την σκέφτεσαι την πεταξες την μ@λακιασου

    4. Που 35 και 40 ψευτη,15-20 ευρω μεροκαματο στα χωραφια δινουν,αλλου μονο με μεσον βρισκεις δουλεια ιδιως τωρα πολυ πιο δυσκολα.

      1. 35 40 50 60 70 δεινουν στους αλβανους γιατι τους κολαν λιγοτερα ενσημα με συνενοηση και αψογη συμπεριφορα συν μπυρες συν φαι συν ρουχα και στα χωραφια και στις οικοδομες στον ελληνα δεινουν 15-20-30 και ενοειται χωρης ενσημο συνεχεια παραπονα και να σου βγαζουν και το λαδι να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους

Comments are closed.