Είδε ο … Τούρκος την γενιά του και αναστέναξε η καρδιά του! Υποδέχθηκε τον Ερντογάν ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν!

Κοινοποίηση:
Εργκίν Αταμάν

Μία ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Τουρκική Πρεσβεία στο πλαίσιο της ολιγόωρης παρουσίας του.

Ο Εργκίν Αταμάν με ειδική άδεια έφυγε για λίγες ώρες από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έφτασε στην τουρκική πρεσβεία για να υποδεχθεί στην Αθήνα τον Τούρκο πρόεδρο ως το πιο εξέχων στέλεχος της τουρκικής χώρας που εργάζεται στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού περίμενε τον Τούρκο Πρόεδρο στην είσοδο του κτιρίου της πρεσβείας και τον καλωσόρισε με θερμό τρόπο στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια οι δύο άνδρες μπήκαν μαζί στην τουρκική πρεσβεία.

Ο Ερντογάν είχε σύντομο διάλογο με τον Αταμάν, με τον οποίο συνδέονται με στενή φιλία και έχουν επικοινωνήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, όταν ο έμπειρος προπονητής εργαζόταν σε συλλόγους της χώρας του, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν αμφότεροι εντός της πρεσβείας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον διάλογο που είχαν, ο Ερντογάν είπε στον Αταμάν: «Είπα στον Μητσοτάκη πως παίζω μπάσκετ. Μου είπε πως παίζει κι αυτός. Να οργανώσουμε ένα φιλικό όταν έρθει στην Άγκυρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: