Εάν πεθάνει Παιδί από τις παρενέργειες των εμβολίων κατά της Covid-19, θα συλληφθείτε .

Κοινοποίηση:
ΕΕΕΕ

Οι παρενέργειες από τα εμβόλια ( άγνωστες και γνωστές ) και οι κίνδυνοι ζωής σε βάρος των παιδιών 12-17+ από τα πειραματικά εμβόλια είναι ξεκάθαρα σε ποσοστό μεγαλύτερο από την θνησιμότητα που έχει καταγραφεί σε αυτές τις ηλικίες η οποία είναι μηδενική μεταξύ των παιδιών χωρίς προϋπάρχουσα ιατρική πάθηση, σύμφωνα με σχετική έρευνα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού FAIR Health σε 48.000 παιδιά που νόσησαν και που δεν αμφισβητήθηκε .


Το ότι , μέσα από τον εμβολιασμό των παιδιών σκοπεύετε να προστατέψετε τους μεγαλύτερους που έρχονται σε επαφή μαζί τους , πέραν του ότι συνιστά παραδοχή αποτυχίας της στρατηγικής εμβολιασμού ( για την οποία δεν φταίνε τα παιδιά ) συνιστά αποδοχή του ενδεχομένου πρόκλησης θανάτου , ήτοι συνιστά ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι ¨ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ¨

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τμήμα Δικαστικής Επιθεώρησης )

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εάν πεθάνει κάποιο παιδί(κούφια η ώρα που ακούει) από το εμβόλιο που επιβάλει με το έτσι θέλω η φασιστική κυβέρνηση αλλοίμονο τους, πιστεύω ότι αυτά που έγιναν με το μακαρίτη τον Γρηγορόπουλο θα είναι πταίσμα που θα τρέχετε να κρυφτείτε .

Leave a Response