ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΟΔΟΛΑΡΑ του ΜΑΦΙΟΖΟΥ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ «ΡΙΧΤΑΔΙΚΟ» ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΛΑΡΟΥ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ- ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ! «Ο ΚΟΚΛΩΝΗΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ: ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΛΟΥΣ…» -Alpha , Mega, Antenna, Star Channel, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΜΟΝΟΝ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 40.000 ΤΟ ΜΗΝΑ «ΜΑΥΡΑ»

Κοινοποίηση:
exofyllo25-2

im_teaser_25-02-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo24-2

 Στο ΦΥΛΛΟ τoυ Σαββατοκύριακου 25-2-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Στέφανε το Σάββατο στο μαγαζάκι που προμηθεύομαι την εφημερίδα στην Τρίπολη,είχαν μόνο την απλή έκδοση κ οχι αυτή με το ένθετο γιατί δεν τους έστειλαν την πλήρη έκδοση…άρα το πρακτορείο Άργος,το βιολί του!!!

  2. Γελάνε και τα τσιμέντα με την ξεφτίλα του νεοέλληνα που έχει αποβλακωθεί παντελώς και δεν αντιδράει σε τίποτα.

  3. Βίζιτες,ναρκωτικά,μαφία,η Ελλάδα του 2023 δυστυχώς…

  4. Επι 6 μηνες γνωστος γεροξουρας που δεν περνει συνταξη γιατι τα λεφτουδακια απο το δευτερευον καναλι ειναι καλα, διαμηνυε οτι ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ.!!!!! Χθες ηλθε το μπουγιουρντι απο την ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΤΟ 150ΑΡΙ..καλα ας παρουν πρωτα τα σχεδον 700 εκ πασοκ-νδ που χρωστανε και μετα θα πληρωσουν οι γεροντισες και τα γεροντακια το 150αρι

  5. Ερώτηση : ο κοκλωνης στο τρενάκι …είναι ο μηχανοδηγος ή το τελευταιο βαγόνι ??

  6. Που κατάντησε η τηλεόραση στην Ελλάδα να εξαρτάται από ένα βρωμο πισωγλεντη τον Κοκλωνη Ρεντικολα Έλληνες ξευτίλες έχετε γίνει μια ζωή ρεμπεσκεδες

  7. Λαθρεμπόριο καυσίμων 2 δις τον χρόνο.
    Περιοχές Ασπρόπυργος, Ελευσίνα….

  8. Η Κυβέρνηση μοιράζει 20€ με το marketpass στον λαό και 9 εκατομμύρια € στον Κοκλώνη.
    Ελπίζω να καταλάβατε.

  9. Το να δικάζει η διορισμένη από τον Κούλη δικαστική ελίτ τον Νίκο Παππά , το λες και παράσημο

  10. Βρε Έλληνα της Γερμανίας θα μας πεις ότι ο ΠΑΠΠΑΣ πήγε να πάρει λεφτά για το καλό του κράτους και του λαού λαλημενος εισαι;;
    Καλά μιας κ ήσουν Γερμανία δεν πήγες εκεί στην ΜΕΡΚΕΛ να την ρωτήσεις λίγο να σ πει;;
    Εδώ οι Μ@λ@κες πήγαν να πνίξουν ένα ολόκληρο έθνος, χορεύανε τα σουργελα στο σύνταγμα για το δημοψιφισμα του ΌΧΙ που έγινε ΝΑΙ (κόστος κάτι δις) πλάκα μας κάνεις.
    Είπαμε πολιτικός και καλός δεν υπάρχει μιζαδοροι είναι όλοι τους συμφέροντα εξυπηρετούν, τώρα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά τους τρώνε πριν προλάβουν να πουν κιχ. ## εμβόλιο covid ##
    Θέλουν πολλές αγωγες τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και για το λαμογιο την ΟΥΡΣΟΥΛΑ τα πήρε χοντρά από τον ΜΠΟΥΡΛΑ πίεσε κυβερνήσεις να κάνει ο λαός εμβόλια κ επειδή δεν έκαναν έβαλαν κυρώσεις.
    Ε. Ε και ΣΊΑ είναι η μεγαλύτερη μαφία.

    1. Θα φάτε καλά κομματόσκυλα του Κούλη αν νομίζετε πως με την προπαγάνδα σας θα ξεγελάσετε πάλι τον ελληνικό λαό.
      Σας περιμένει μεγάλη πούτσα στις εκλογές αυτό να πεις του Κούλη σου.

      1. Δίκιο σε όλα έχεις, αλλά βάλε και στο πλάνο την 2η πατρίδα σου, γιατί από κει εμπορεύονται πολλά αν οχι όλα μέσω ΟΥΣΑ. Εδώ συγκριτικά,είναι μικροκλεφτρονια

  11. Παράσημο για τον Ν Παππά η καταδίκη. Υπερασπίστηκε το δημόσιο συμφέρον και έφερε 250 εκ. από τους εφοπλιστές-καναλάρχες, στα κρατικά ταμεία. Τα οποία ο Μητσοτάκης τους τα χάρισε Το σύστημα τον εκδικείται.
    Οι δικαστές που καταδικασαν ΟΜΟΦΩΝΑ τον Νίκο Παππά μετείχαν και στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου που σε χρόνο ρεκόρ και με μοναδική πλειοψηφία έδωσαν πράσινο φως στα funds να βγάζουν σε πλειστηριασμό όσα ακίνητα θέλουν.
    Τι συμπτώσεις!
    Επι ημερων Μητσοτακιστάν!

      1. Από τους υποστηρικτές του Λιγνάδη δεν περιμένω κάτι καλύτερο.
        Λάσπη και προπαγάνδα μόνο

  12. Όταν αρχειοθετείς τον ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,που του βρήκες 400.000 ευρώ «αδιευκρίνιστα» στους λογαριασμούς και 1.000.000 τον Αβραμόπουλο και καταδικάζεις το ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ που για πρώτη φορά έβαλε τους καναλάρχες να πληρώσουν 250 εκατ. για τις άδειες ….ΤΟΤΕ…

    Είναι βαριά άρρωστη η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

    Με το Νίκο Παππά εννοείται.

  13. Τώρα εσείς του εξωτερικού, γιατί σκάτε τόσο πολύ για μας; σας πείραξε η συννεφιά και η υγρασία του βορρά κατακεφαλα; πονάνε τα ποδαράκια. Καθίστε λίγα χρόνια ακόμα και θα γίνετε σαν τις καμήλες ..
    Εσείς στην Βραζιλία, σας πείραξε η ατέλειωτη εγκληματικότητα ή οι ατελείωτες άρρωστες πουτανες, με τους εκατομμύρια νταβαντηδες.. άντε ρε που θα μιλήσετε με Ελλάδα. Ούτε νερό να πιείτε της πρόκοπης δεν έχετε.

  14. Φουρθιώτης, Κοκλώνης και όλοι αυτοί ξεπλένουν μαύρο χρήμα από ναρκωτικά λαθραία καύσιμα, προστασία, πορνεία κτλ.
    Και εκεί η διεφθαρμένη δικαιοσύνη του ελλαδιστάν τους ξεπλένει αβέρτα με το αζημίωτο φυσικά.
    Συμμορίες σας κυβερνούν νεοελληναράδες για αυτό θα είστε μια τριτοκοσμική χώρα και δεν θα σηκώσετε κεφάλι ποτέ.
    Βάλατε το λύκο (ΝΔ και Μητσοτάκηδες) να φυλάνε τα πρόβατα τι περιμένατε;
    Όταν ένας λαός έχει ως ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό αυτή είναι η φυσική κατάληξη.

    1. όταν ένας λαός έχει γαμησει όλους τους υπόλοιπους στν β’ παγκόσμιο πόλεμο,τον βοηθάνε όλοι να ξανασταθει και μετά τους ξαναγαμαει με οικονομικούς πολέμους πως λεγεται?Γερμανία.και κάποιοι δικοί μας για 1 καλύτερο μισθό πάνε και ξενοδουλευουνε ξεπουλωντας τον πατριωτισμό τους.και μετά από χρόνια πολλά άμα λάχει πιάνουν το πληκτρολόγιο να κάνουν και κριτική περί νεοελληνων ραγιάδες κτλ.Ας μένετε εδώ,να παλεύετε μαζί μας για μια καλύτερη Ελλάδα.απο εκεί εσύ παλεύεις για 1 καλύτερη Γερμανία φίλε.και σταματά να προσβάλεις τους Έλληνες.μακελειο σε παρακαλώ δημοσίευσε το,ευχαριστώ.

      1. Φίλε μην το γενικεύεις.
        Για το σημερινό σου χαλί δεν σου φταίει η Γερμανία.
        Οι Γερμανοί βρήκαν έδαφος εκεί λαδώνουν τους πολιτικούς που εσείς ψηφίζετε και κάνουν τη δουλειά τους.
        Οι περισσότεροι νεοελληναράδες έχουν ως ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό.
        Να έρθουμε να παλέψουμε να αλλάξει η Ελλάδα αφού οι περισσότεροι από εσάς δεν το θέλετε αυτί θέλετε κατσαπλιάδες πολιτικούς και κλέφτες για να λάβετε και μέρος στην πίτα.
        Δηλαδή εσείς ψηφίζετε αυτούς που σας χρεοκόπησαν σας φτωχοποίησαν και σας γελοιοποίησαν και τώρα σας φταίνε οι άλλοι;

  15. Ξεπλενουν ναρκοδόλλαρα αλλά η δικαστές του ελλαδιστάν “δικάζουν” αυτούς που υπερασπίζονται το δημόσιο συμφέρον.
    Μπανανία σε όλα.
    Βέβαια οι νεοελληναράδες δεν είναι αθώοι σε όλο αυτό.
    Ξεπουλήθηκαν και εξαγοράστηκαν από τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες για το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό συνένοχοι είναι.
    Όταν ένας λαός έχει ως ιδεολογία του το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό αυτή είναι η φυσική κατάληξη.
    Δώσατε τα κλειδιά της χώρας στη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες τι περιμένατε;
    Και τη δημόσια υγεία και παιδεία θα διαλύσουν προς όφελος των ιδιωτών και τη δημόσια περιουσία θα ξεπουλήσουν σε ιδιώτες με την ανάλογη μίζα και συνεκμετάλευση με τους Τούρκους θα κάνουν για να μπορούν να σας λεηλατούν με την ησυχία τους.
    Τον άνθρακα της Δυτικής Μακεδονίας (περιουσιακό στοιχείο της ΔΕΗ και του ελληνικού λαού) τον μεταφέρουν με φορτηγά στα Σκόπια γιατί εκεί έχει εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος με άνθρακα ο Κοπελούζος και αυτό έγινε επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.
    Οι Μητσοτάκηδες παίρνουν τώρα τις μίζες τους και εσείς νεοελληναράδες πηγαίνετε στο καλάθι της νοικοκυράς του τσαρλατάνου Άδωνι.

  16. Η διεφθαρμένη δικαιοσύνη ανύπαρκτη για όλα αυτά.
    Παίρνουν μίζες όπως οι Μητσοτάκηδες και βγάζουν αποφάσεις βολικές για τα Funds και δικάζουν τον Παππά χωρίς στοιχεία για να μπορεί προεκλογικά η συμμορία ΝΔ να το κάνει σημαία.
    Μεγαλύτερη συμμορία από τη ΝΔ και τους Μητσοτάκηδες δεν υπάρχει και σε μια σοβαρή χώρα θα ήταν όλοι τους φυλακή και θα είχε δεσμευτεί η περιουσία τους που είναι όλα από μαύρο χρήμα.
    Αλλά στο ελλαδιστάν του Μητσοτάκη αυτή είναι η κανονονικότητα.

  17. Την ίδια στιγμή που χαρίζουν 246 εκατ ευρώ θαλασσοδάνεια του Πηλαδάκη την ίδια στιγμή ανάπηρη γυναίκα την πετάνε έξω από το σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα.
    Οι αστυνομικοί μάζεψαν τα χάπια της σε μια σακούλα και τα έβγαλαν στο διάδρομο μαζί με το αναπηρικό καροτσάκι.
    Αυτή η εικόνα πρέπει να γίνει αφίσα του ελλαδιστάν του Μητσοτάκη.
    Και όταν η ανάπηρη γυναίκα τους ρώτησε που θα πάω τώρα αυτοί απάντησαν στο γηροκομείο να πας.
    Αυτή η γενιά που κράτησε όρθια την Ελλάδα σε δύσκολες εποχές σήμερα βρίσκεται στο δρόμο γιατί οι γόνοι πολιτικοί που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους και δεν προσέφεραν τίποτα στη χώρα αυτή αισθάνονται ιδιοκτήτες της χώρας.
    Κύριε Χίο ανέβασε το θέμα με την έξωση ανάπηρης στον Άγιο Παντελεήμονα είναι συγκλονιστικό.

    1. Διόρθωση
      146 εκατ χαρίζουν στον Πηλαδάκη.

    2. Δίκιο σε όλα έχεις, αλλά βάλε και στο πλάνο την 2η πατρίδα σου, γιατί από κει εμπορεύονται πολλά αν οχι όλα μέσω ΟΥΣΑ. Εδώ συγκριτικά είναι μικροκλεφτρονια.

      1. Η πατρίδα μου είναι η Ελλάδα όχι η Γερμανία.

  18. Πιο καλάθι της σαρακοστής και μπλέ άλογα. Σήμερα βρήκα μήνυμα απο ααδε και λέει για τα 150 ευρώ του προστίμου του μη εμβολιασμού ότι είναι απλήρωτα. Ο διαταραγμένος πριν τις εκλογές δεν βάζει μυαλό και πάει να φάει το κεφάλι του από τους μη εμβολιασμένους συνταξιούχους. Από την μία σου δίνει μαρκετ πας 17,60 το μήνα για να μην πεθάνεις της πείνας και από την άλλη σου βάζει πρόστιμο γιατί δεν υπάκουσες στον αυτοκράτορα ενω οι μεγαλοκαρχαρίες διακινούν μαυρο χρήμα και δεν τους ακουμπάει κανείς. Ασ μας πει η νουδούλα που χρωστάει 300 εκατομύρια αν της έστειλε η ΑΑΔΕ μήνυμα για τα οφειλόμενα και πότε σκοπεύει να τα εξοφλήσει. . Ου να χαθείτε παλιοτόμαρα.που βγάζεται τα απωθημένα σας στα γεροντάκια.

  19. Τι ψηφίσατε ρε; δεν κλαίτε ακόμα με την κατάντια σας; (!)

  20. Kάτι τέτοιες ”τρομακτικές” αποκαλύψεις γράφατε και για τον Φουρθιώτη, κάτι λέγατε ότι τους κρατάει, έφαγε μερικές ψιλές εως χοντρές και απο τότε δε μάθαμε τίποτα και όλα καλά, η νέα μαφία συνεχίζει το έργο της.

  21. Γιατί να γιορτάζει ο ραγιάς το καρναβάλι, αφού όλο τον χρόνο είναι καρνάβαλος; Τουλάχιστον θα καεί ποτέ επιτέλους; Εσείς ξεπεράσατε και μας εδώ στην Βραζιλία.

  22. Αυτός ο Κοκλωνης κάποιος τον προστατεύει χρηματικά για να κάνει κομπινες ναρκωτικά γυναικες για σεξ Φαίνεται και πισωγλεντης όπως μιλάει και περπατάει Πλάκα έχει να τους κάψει όλους πρέπει να ξέρει μυστικά πολλά για τα τομάρια επιχειρηματιες πολιτικούς

    1. Φαίνεται λέει…. δυσκολεύεσαι να το αντιληφθείς δλδ ???
      Μουσχαχαχα

  23. 40.000 το μήνα παίρνει η Καινούργιου??? Ε, γι’αυτό το πήρε πάνω της κ μιλάει με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Σου λέει για να παίρνω τόσα, κάποια είμαι, χαχα…. Κατήφορος, κατρακύλα…. Κουράγιο…..

Comments are closed.