ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ;;;; Μάζωξη μουσουλμάνων στην Τρίπολη για προσευχή – Δέσμευσαν ολόκληρο γυμναστήριο για να μην… δυσαρεστηθούν τα μουσλίμια

Κοινοποίηση:
νφγν

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης συγκεντρώθηκαν το πρωί αμέτρητα μουσλίμια για την προσευχή τους. Η παραχώρηση του χώρου έγινε από τον Δήμαρχο της πόλης. Πρόκειται για το Κουρμπάν Μπαϊράμ, ένα θρησκευτικό φεστιβάλ που γιορτάζεται από τους Μουσουλμάνους παγκοσμίως ως εορτασμός της προθυμίας του Αβράμ να θυσιάσει το γιο του Ισμαήλ για τον Αλλάχ.

Άραγε οι Μουσουλμάνοι κάνουν τα αντίστοιχα για τους Ορθόδοξους;;; Αλλά εμείς εδώ στο Ελλαδιστάν είμαστε δημοκράτες…

*φωτογραφία αρχείου

Πηγή: arcadiaportal.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το να κανουν την προσευχη τους σε ιδιωτικο χωρο εχει καλως! Σε ενα δημοσιο κτηριο που εχει κτιστει και συντηρειται με τα χρηματα των Ελληνων φορολογουμενων ειναι απαραδεκτο! Την μεγαλυτερη ευθηνη την εχει ο Δημαρχος που τους παραχωρησε το ΔΑΚ Τριποιλης……..

  2. xazoi den einai oi muslims, vlepoun tin filokallia tou ellina orthodoxou kai to sevontai. oi KOLOEVREOI den sevontai tipota kai oi KOLOEVREOI xrimatodotoun to ISIS thn AL Qaeda ws mercenaria enantion emas.

  3. ….ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ??…

  4. Η μουσουλμανοποιηση της ευρωπης φερνει αποτελεσματα….αντε να τους χαίρεστε και εις ανωτερα… ολα μια χαρα στο ελλαδισταν της μαμας τουρκιας….

  5. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη. Γεια σου δήμαρχε, που δεν διδαχτηκες ιστορία.

  6. Αυτές οι συγκεντρώσεις είναι ένδειξη ισχύος. Τις κάνουν ανοιχτά και στους δρόμους ιδιαίτερα των χωρών της Δύσης και όπως φαίνεται προσπαθούν να κάνουν το ίδιο κι εδώ. Δεν είναι καθόλου αθώες αφού τέτοιες συγκεντρώσεις ΔΕΝ κάνουν ποτέ στις χώρες τους, δηλαδή να κλείνουν δρόμους και να φωνάζουν με σημαίες της τζιχάντ.

Comments are closed.