ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ;;; Δανία: Η κυβέρνηση ζητάει από τους πολίτες να κάνουν… προμήθειες – Αποθηκεύουν τρόφιμα, νερό και δισκία ιωδίου

Κοινοποίηση:
simaia-dania

Να προετοιμαστούν για μια επίθεση ή άλλη πιθανή κρίση ζητά από του πολίτες η κυβέρνηση της Δανίας.

Μάλιστα οι αρχές της Δανίας ζητούν από τους πολίτες συγκεκριμένα να προετοιμαστούν αποθηκεύοντας αποθέματα νερού, τροφίμων και φαρμάκων και κρατώντας δισκία ιωδίου στο σπίτι.

Μια αυξανόμενη απειλή από τη Ρωσία ώθησε τις δανικές αρχές να αυξήσουν την ετοιμότητά τους και να εκδώσουν συστάσεις στους Δανούς να κάνουν το ίδιο, αναφέρει το Bloomberg.

Γίνεται λόγος για προμήθειες τριών ημερών… Όλα τα νοικοκυριά στη Δανία θα πρέπει να είναι προετοιμασμένα να επιβιώσουν για τρεις ημέρες χωρίς φαγητό, νερό, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με νέες κατευθυντήριες γραμμές που ανακοινώθηκαν.

«Κανείς δεν πρέπει να φοβάται εξαιτίας αυτών των νέων συστάσεων», δήλωσε ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών, ωστόσο ο υπουργός Άμυνας σύμφωνα με το Bloomberg, δήλωσε ότι η χώρα απειλείται από υβριδικό πόλεμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δανια μια χωρα που αμυνθηκε στους ναζιστες Γερμανους στο δευτερο παγκοσμιο πολεμο 12 ωρες…. ναι 12 ηταν και τωρα βαζει πλατη στους νεους ναζιστες της δυσης. οσοι νομιζατε οτι οι ναζι τελειωσαν στο τελοςτου πολεμου ξανασκεφτειτε το. Κρυφτηκαν ανασυνταχθηκαν και τωρα εβγαλαν τις μασκες. Ναι ειναι η δημοκρατικη….. ;;;; δυση και τα φερεφωνα τους δυστηχως μαζι τους και η Ελλαδα μας. Τωρα θα τελειωσουν μια και καλη. Για παντα.

    1. Δεν πολέμησαν ούτε στιγμή…Παρέδωσαν το έγγραφο της συνθηκολόγησης σε Γερμανό μοτοσυκλετιστή…Τώρα κάνουν τον κάργα στον Βλαδίμηρο…Α ρε έρμοι…

  2. Βλαδιμηρε καλα κονομας και το ιδιο το ραμολι που εχει σπειρει τον νεοταξιτικο πανικο στην Ευρωπη! Ρε συ Billy βγαλε μια αλλη πανδημια στο προσκηνιο ν αλλαξουμε…παραστασεις!

  3. Ποιος σας απειλει ρε ανεκδιηγητοι;;; Αλλα μαλλον σας τρωει ο πισινος σας!!

Comments are closed.