ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ! – ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ, 100 DRONES ΚΑΤΑ ΙΣΡΑΗΛ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ: ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Εάν η επίθεση στην πρεσβεία μείνει ατιμώρητη, το επόμενο χτύπημα του Ισραήλ θα μπορούσε να στοχεύσει σε ιρανικό έδαφος.

 Το Ιράν θα μπορούσε να εκτοξεύσει 100 drones, δεκάδες πύραυλους στο Ισραήλ… άμεσα, σύμφωνα με το CBS News και είναι έτοιμο να το κάνει, σύμφωνα με πηγές του, παρά την προειδοποίηση του Αμερικανού προέδρου Joe Biden να μην το κάνει.
Το αμερικανικό δίκτυο επικαλούμενο δύο ανώνυμους αξιωματούχους των ΗΠΑ, ανέφερε αργά το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου ότι μια μεγάλη επίθεση αντιποίνων από το Ιράν στο Ισραήλ θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα.
Η επίθεση θα μπορούσε ενδεχομένως να περιλαμβάνει περισσότερα από 100 drones και δεκάδες πυραύλους που στοχεύουν στρατιωτικούς στόχους εντός του Ισραήλ.
Η Τεχεράνη μπορεί να επιλέξει ένα χτύπημα μικρότερης κλίμακας για να αποφύγει μια δραματική κλιμάκωση.
Το Ισραήλ βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού εν μέσω πολλαπλών απειλών και εκτιμήσεων των μυστικών υπηρεσιών ότι το Ιράν σχεδιάζει να αντιδράσει κατά της επίθεσης στην πρεσβεία του στη Δαμασκό.
Ανώτεροι Ισραηλινοί αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Άμυνας, έχουν ήδη προειδοποιήσει την Τεχεράνη ότι το Ιράν θα απαντήσει.
Παρά τις προσπάθειες του Ηνωμένου Βασιλείου και ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών να ηρεμήσουν το Ιράν και να περιορίσουν την κατάσταση, η Τεχεράνη πιθανότατα θα αντεπιτεθεί προκειμένου να αποκαταστήσει την αποτροπή με το Ισραήλ.Εάν η επίθεση στην πρεσβεία μείνει ατιμώρητη, το επόμενο χτύπημα του Ισραήλ θα μπορούσε να έχει στόχο ιρανικό έδαφος.

Υπενθυμίζεται πως στις 11 Απριλίου η Wall Street Journal (WSJ) ανέφερε πως το Ιράν θα μπορούσε να εξαπολύσει πλήγματα κατά του Ισραήλ εντός των επόμενων 24 με 48 ωρών ως απάντηση στην ισραηλινή επίθεση της 1ης Απριλίου στην ιρανική πρεσβεία στη συριακή πρωτεύουσα, Δαμασκό, κατά την οποία τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν.
Επτά μέλη του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) ήταν μεταξύ των θυμάτων, μεταξύ των οποίων δύο ανώτεροι διοικητές της Δύναμης Quds, οι ταξίαρχοι Mohammed Reza Zahedi και ο αναπληρωτής του Mohammed Hadi Hadji Rahimi.
Επικαλούμενος αναφορές των πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, ένας Αμερικανός αξιωματούχος είπε στη Wall Street Journal ότι το Ιράν θα μπορούσε να εξαπολύσει αντίποινα εντός των ημερών, «πιθανόν στο ισραηλινό έδαφος» σε αντίθεση με τα ισραηλινά συμφέροντα αλλού.

Ωστόσο, το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε επίσης ένα άτομο που ενημερώθηκε από την ιρανική ηγεσία ότι είπε ότι δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση από την Τεχεράνη.
Επικαλούμενοι έναν σύμβουλο του IRGC, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, οι Φρουροί παρείχαν στον Ανώτατο Ηγέτη του Ιράν Ayatollah Ali Khamenei αρκετές επιλογές για να χτυπήσει τα ισραηλινά συμφέροντα.
Μία από τις επιλογές ήταν μια άμεση επίθεση στο Ισραήλ με εξελιγμένους πυραύλους μεσαίου βεληνεκούς, είπε ο σύμβουλος.
Ο Khamenei δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τα σχέδια.
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ανησυχεί ότι μια άμεση επίθεση θα μπορούσε να αποβεί μπούμερανγκ με τα βλήματα να αναχαιτίζονται και το Ισραήλ να απαντά με μαζικά αντίποινα στη στρατηγική υποδομή του Ιράν.
«Τα σχέδια χτυπήματος – απάντησης βρίσκονται μπροστά στον Ανώτατο Ηγέτη και εξακολουθεί να σταθμίζει τον πολιτικό κίνδυνο», είπε ο σύμβουλος στο WSJ.

Biden σε Ιράν: Μην το κάνετε!

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Joe Biden δήλωσε στις 12 Απριλίου ότι περιμένει μια ιρανική επίθεση αντιποίνων στο Ισραήλ «νωρίτερα [και όχι αργότερα]», αφήνοντας να εννοηθεί σε συνέντευξη Τύπου ότι βασίζεται σε απόρρητες πληροφορίες στις οποίες ξεκαθάρισε ότι δεν θα αναφερόταν περαιτέρω.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το μήνυμά του προς το Ιράν, ο Biden επανέλαβε αυτό που είχε προσφέρει στην Τεχεράνη τον περασμένο Οκτώβριο: «Μην το κάνετε».
«Είμαστε αφοσιωμένοι στην υπεράσπιση του Ισραήλ.
Θα στηρίξουμε το Ισραήλ.
Θα βοηθήσουμε στην υπεράσπιση του Ισραήλ και το Ιράν δεν θα πετύχει», είπε, τονίζοντας τη δέσμευση της Ουάσιγκτον να υπερασπιστεί το Ισραήλ.

Η Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ υπόσχεται να απαντήσει σε οποιαδήποτε «ανόητη» πράξη από τις ΗΠΑ ή το Ισραήλ

Η Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ (IRI) προειδοποίησε στις 12 Απριλίου ότι θα απαντήσει άμεσα σε οποιαδήποτε ανόητη ενέργεια των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ στο Ιράκ ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα από τον λεγόμενο «Άξονα της Αντίστασης».
«Η αμερικανική εγκληματικότητα αυξάνεται μέρα με τη μέρα στην υποστήριξή της προς τη Σιωνιστική οντότητα και θεωρούμε τους Αμερικανούς πλήρως υπεύθυνους εάν οι δυνάμεις τους ή η οντότητα διαπράξουν οποιαδήποτε ανοησία στο Ιράκ ή στις χώρες του Άξονα», ανέφερε η οργάνωση σε δήλωση.
«Η απάντησή μας θα είναι άμεση όπου κι αν φτάσουν τα χέρια μας.
Το IRI, μια ομάδα-ομπρέλα ένοπλων μαχητών που υποστηρίζονται από το Ιράν, άρχισε να εξαπολύει επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ καθώς και εναντίον των δυνάμεων των ΗΠΑ στο Ιράκ και τη γειτονική Συρία στις 17 Οκτωβρίου ως απάντηση στον ισραηλινό πόλεμο στην παλαιστινιακή Λωρίδα της Γάζας – που ξέσπασε μόλις δέκα ημέρες νωρίτερα- και την υποστήριξη της Ουάσιγκτον.

Η ομάδα ανέστειλε τις επιθέσεις εναντίον των αμερικανικών δυνάμεων τον περασμένο Φεβρουάριο μετά τον θάνατο τριών Αμερικανών στρατιωτών σε επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε βάση στην Ιορδανία, σύμφωνα με πληροφορίες μετά από αίτημα του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν (IRGC).
Ωστόσο, κλιμάκωσε τις επιθέσεις κατά του Ισραήλ ξεκινώντας από τον Μάρτιο.
Η τελευταία προειδοποίηση της οργάνωσης ήρθε εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν σχετικά με την ισραηλινή επίθεση την 1η Απριλίου στην ιρανική πρεσβεία στη συριακή πρωτεύουσα, Δαμασκό, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων ανώτερων διοικητών και μελών του IRGC.
Από το χτύπημα, το IRI έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 17 επιθέσεις εναντίον στόχων στο Ισραήλ, κυρίως βάσεις του IDF και υποδομές, χρησιμοποιώντας drones αυτοκτονίας και πυραύλους κρουζ.
Πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι το Ιράν θα εξαπολύσει πολύ σύντομα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ. Ο Tahran έχει ήδη προειδοποιήσει τις ΗΠΑ να μην επέμβουν.
Οι προειδοποιήσεις του IRI καθιστούν σαφές ότι οποιαδήποτε περαιτέρω κλιμάκωση εναντίον του Ιράν από τις ΗΠΑ ή το Ισραήλ θα αντιμετωπιστεί με απάντηση όχι μόνο από την Τεχεράνη, αλλά και από τους συμμάχους της.

Κλείνει την πρεσβεία της στο Ιράν η Ολλανδία

Η Ολλανδία κλείνει την πρεσβεία της στην Τεχεράνη για προληπτικούς λόγους, όπως ανέφερε το Σάββατο 13/4, σε μία ανακοίνωσή του, το ολλανδικό υπουργείο των Εξωτερικών, επικαλούμενο την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ.
H ολλανδική πρεσβεία θα κλείσει την Κυριακή 14/4, ενώ το γεγονός ότι το υπουργείο πρόσθεσε ότι θα αποφασίσει αύριο, αν η πρεσβεία θα επαναλειτουργήσει την Δευτέρα 15/4, φουντώνει τις ανησυχίες για κλιμάκωση του πολέμου μεταξύ Ιράν – Ισραήλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

 1. Να πουμε 2 – 3 πραγματα για οποιον θελει να καταλαβει στο περιπου ”τι παιζει” στη γη που ζει το ”2024” . 1ον. …Kαι ο Πουτιν ελεγε οτι θα κανει διαφορα αν καποια χωρα βοηθησει την Ουκρανια… αλλα δεν τα εκανε… . Αλλο τι λες και αλλο τι κανεις… και ειδικα οταν μιλαμε για πιονια ( οι περισσοτεροι πολιτικοι στη γη ειναι πιονια… μασονοι… κλπ ) . 2ον. Ο Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος θα γινει μετα τον αντιχριστο ( δε θα γινει τωρα ) , αν γινει κατι τωρα θα ειναι για την Παγκοσμια Κυβερνηση που πλησιαζει ( μπορει να ειναι στημενο δηλαδη ) . 3ον. Βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο , μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινει ο Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος ( μετα θα γινουν αλλα ) . Αυτα που θα γινουν ( γενικα ) εχουν σχεση με την αποκαλυψη και εχουν βγει οι αναλογες ειδησεις… .

 2. Αμα φαγωθουνε καμια εβδομαδα θα παει η βενζινη στα υψη και οπως παντα μετα θα αρχισουνε η αυξησεις
  στα τροφιμα…το ενα φερνει το αλλο.
  Λεμε για πλακα οτι ο μητσοτακης ειναι καταραμενος τελικα αληθεια ειναι!.

 3. Οι Εβραίοι, που σήμερα δεν είναι φυλετικώς Εβραίοι, είναι οι χειρότεροι εχθροί του Ελληνισμού, εδώ και δύο χιλιετίες συν τρεις αιώνες.

 4. Τιποτα δεν θα κανουν το ειπα απ την αρχη, το πολυ καμια στρακαστρουκα πασχαλιατικη για την τιμη των οπλων. Το ιραν ειναι κοτες οχι γιατι δεν απαντουν τωρα αλλα γιατι εχουν δωσει το δικαιωμα εδω και χρονια οταν δεν απαντησαν ουτε μια φορα ενω το ισραηλ τους χτυπησε βασεις και μοναδες στη συρια. Ουτε η συρια τολμησε να απαντησει ποτέ ουτε η ρωσια που ηταν στη συρια… Ειναι ντροπη τους το ισραηλ αναμεσα σε τοσα αραβικα μουλμανικα κρατη μονο του σφαγιαζει τους παλαιστινιους και ουτε ενας δεν τολμαει μονο κοιτανε και γαβ γαβ. Οταν εισαι δειλος δεν σου αξιζει να ζεις….

  1. Η Συρία δεν απαντάει γιατί δεν την αφήνει ο Πούτιν αφού πρώτα τηε Έβανς ότι ότι για να την βοηθήσει πρέπει να καταστρέψει όλο το χημικό οπλοστάσιο της ..Δεν μπορεί ο Άσαντ να πάρει πρωτοβουλία σε ένα πολεμο που ο μόνο σύμμαχος του είναι η Ρωσία
   .το βουλώνει και βλέπει και την Τουρκία να εισβάλει στη Συρία χωρίς να μπορεί να αντιδράσει γιατί δεν τον αφήνει ο πούτιν που έχει καλές σχέσεις με τον ερντογάν. Η πρώτη χώρα που θέλει να σβήσει από το χάρτη η συρία και μασάζ είναι η τουρκία και μετά το ισραήλ. Το ιράν το ίδιο βρίσκεται και στη συμμαχία της Σαγκάης. Δεν μπορεί να λειτουργήσει από μόνο του είναι υποχρεωμένο να ακολουθήσει τις εντολές του πούτιν. Στην ουσία και η συρία και το ιράν και η λιβύη και η Χεζμπολάχ ολόκληρος ο στρατός βρίσκονται κάτω από τις εντολές του πούτιν για αυτό δεν χτυπάνε το ισραήλ

 5. Συγνώμη που θα το πω αλλά η Ρωσία και ο Πούτιν είναι μεγάλες πόρνες ..σαν την BABALON που έχει αφιέρωμα το μακελειό και ο Χίος !παρέκβαση και ΜΠΡΑΒΟ που κάνετε αναφορές τη μεγαλύτερη δαιμόνισσα της Thelema LHP magic και του Aleister Crowley. Θα το επεξηγήσω το 2010 όταν οι αμερικανοί αποφάσισαν μαζί με το ισραήλ να χτυπήσουν τη συρία με πρόφαση ότι έχει χημικά ο πούτιν πάλι σαν την τσουτσού πετάχτηκε και έβαλε τον Άσαντ να καταστρέψει τα χημικά του και να πάει το πόλεμο σιγά σιγά μακάρι να τους έριχνε χημικά και να τελειώνανε… Στην ουκρανία ο Πούτιν δεν στέλνει ούτε το 20% του ρωσικού στρατού πάλι το πάει σιγά-σιγά για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει.. μπορούσε να τελειώσει την ουκρανία σε 6 μήνες.. και τώρα επειδή έχει επιρροή στο ιράν κάθεται και ζητάει από το ιράν να μη χτυπήσει το ισραήλ πολύ μεγάλο λάθος ο πούτιν παίζει τα παιχνίδια του όμως το ιράν είναι υποχρεωμένο να στρέψει τους πύραυλους του και να γ@@*****ει το ισραήλ χτες

  1. Η φαντασία σου δεν έχει όρια οι Ρώσοι είναι πατριώτες που μάχονται για τα ιδανικά της πατρίδας, σε σχέση με τον Ουκρανό ο Πούτιν θεωρείται άγιος… Ποια babalon και πράσινα άλογα γράφεις τα χημικά δεν είναι πυρηνικά για να διώξουν τους Αμερικανούς από την Συρία και εννοείται ότι έπρεπε να γίνει αυτό διότι είναι πολύ επικίνδυνα για τους πολίτες… Πως σου ήρθε ότι θέλει 6 μήνες αν ήταν πόλεμος και όχι επιχείρηση θα έριχνε πυρηνικά και θα χτυπούσε όλη την ηγεσία, το πολύ σε 96 ώρες θα είχαν παραδοθεί αλλά δεν θέλει να χτυπήσει τα γυναικόπαιδα… Δεν χρειάζεται ο Πούτιν να ζητήσει από τους Ιρανούς κάτι ήδη ξέρουν ότι δεν πρέπει να επιτεθούν μέσα στο Ισραήλ όσο και να τους προκαλούν…

 6. Δεν πρόκειται να το κανουν. Είναι πισω ο Πούτιν που ελέγχει τις καταστασεις. Απλώς ψυχολογικός πόλεμος γίνεται

 7. Να χαιρεστε εδω το μυαλο που κουβαλατε και γραφετε οτι μπουρδα σας κατεβει Πυρηνικα θελετε λες και εσεις θα ζησετε κουφιοκεφαλακιδες.Ειτε το θελετε ειτε οχι θα γινει αυτο που λεει η Αγια Γραφη και Ψαλτηρι.Το Ισραηλ παρακουσε τις εντολες του Κυριου, γιαυτο θα εξαφανιστει απο χαρτη.

  1. Ούτως η άλλως θα γίνει …είναι στο πρόγραμμα ..τουλάχιστον η πρώτη χώρα που θα σβηστεί από το χάρτη να είναι το Ισραήλ και το τομάρι ο Σατανιαχου

 8. Το ρωσικό κανάλι λέει ότι με παρέμβαση της Ρωσίας και με συζήτηση που είχαν οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών διαβεβαίωσε ο Ιρανός πρωθυπουργός ότι δεν έχει σκοπό να επιτεθει η χώρα του πρώτο στο Ισραήλ. Ήδη υπάρχει αποκλιμάκωση και χαλάρωση του επιπέδου ασφάλειας του Ιράν στην ετοιμότητας για πόλεμο με άλλη χώρα.

 9. ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΟΛΟ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ

 10. Ποιο χάος έρχεται έχω βαρεθεί να βλέπω παραμύθια πάλι θα βάλουν τρίτες χώρες να τους επιτεθούν μέσω drones και πυραύλων… Στην χειρότερη περίπτωση θα κτυπήσουν κάποια πρεσβεία του Ισραήλ στην μέση ανατολή και θα κάνουν ρεσάλτο σε Ισραηλινά πλοία στον περσικό κόλπο… Ο κοιμισμένος παππούς λέει μην το κάνατε ενώ πραγματικά θέλει και ένα τρίτο πόλεμο ώστε να τελειώνουν με τα πυρηνικά του Ιράν…

 11. Το κάνουν πρώτα αυτοί και μετά λένε: don’t. Από πότε πηγαίνει έτσι το παιγνίδι; η κατάσταση καιρό τώρα έχει φτάσει στο απροχώρητο.

 12. εκ ισοπεδωτικής ήττας ΗΠΑ σε Ουκρανία, ΡωσοΚινεζικος άξονας στέλνει σαφές μήνυμα προς ΗΠΑ,’σοβαρή πολεμική σύρραξη δεν ειναι Χολιγουντιανο σόου’, κ`περι αεροπλανοφόρων, αυτα ειναι αχρηστα σε πολεμική αναμέτρηση κλειστών θάλασσών, κ`για Ισραηλ μαλλον εφτασε η ωρα να Ισοπεδωθεί!

 13. Μετά τούς Μουσουλμάνους “στοκε της μαγκιάς” κ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ τής Νουδούλας, είναι η σειρά μας😁😠
  Οι Εβραίοι μάς μισούν θανάσιμα λόγω τού αντιπάλου Θρησκευτικού δέους κ τού Ανώτερου Ελληνικού Πολιτισμού.
  Άντε ρώτα στο Πατριαρχείο, τί τραβάνε…
  Όργιο του Νεοδημοκρατικού κατσαπλιαδισμού!
  Στο θέμα μας: Οι μισοί πύραυλοι,θα είναι super fast Cruz!! Russian technology💋
  Οι Ρώσσοι ΔΕΝ ξεχνούν ποτέ…😁

 14. Οι άραβες πάντα ήταν δειλοί.. δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στο Ισραήλ.. αν είναι αντρες τα σοκολατένια τουρκοφιλα μουσλιμια ας κάνουν κίνηση και θα σβηστούν από το χάρτη μέσα σε λίγες μερες ,όπως και τα δειλα τέρατα της παλαιστινης χαχα..ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…Οι αληθινοί Έλληνες θα είναι πάντα,στο πλευρό των Εβραίων αδερφών μας

  1. Μετά τούς Μουσουλμάνους “στοκε της μαγκιάς” κ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ τής Νουδούλας, είναι η σειρά μας😁😠
   Οι Εβραίοι μάς μισούν θανάσιμα λόγω τού αντιπάλου Θρησκευτικού δέους κ τού Ανώτερου Ελληνικού Πολιτισμού.
   Άντε ρώτα στο Πατριαρχείο, τί τραβάνε…
   Όργιο του Νεοδημοκρατικού κατσαπλιαδισμού!
   Στο θέμα μας: Οι μισοί πύραυλοι,θα είναι super fast Cruz!! Russian technology💋
   Οι Ρώσσοι ΔΕΝ ξεχνούν ποτέ…😁

   1. Σωστα..για αυτό ποτέ και για κανένα λόγο δεν θα υποστήριζαν τα ισλαμικα τέρατα της παλαιστινης ούτε τα τουρκοφιλα ασιατικά κτηνη της ρωσιας…οποτε κάνε ένα τεστ Dna!!να φανταστω μελαχρινος,τριχωτος που του αρέσει το πιτογυρο και τα μπουζούκια?

  2. Κόψε την προπαγάνδα Εβραίε τίς κακιάς ώρας.

 15. ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

  1. Τι είναι αυτά που γράφεις Τι ζητάς απο τον Ιησού Χριστό… Καταλαβαίνεις τι ζητάς???? Φαίνεται ότι οι εικόνες απο τους βομβαρδισμούς με τα πεθαμένα μωρά και τους κομματιασμένους άοπλους πολίτες και την θηριωδία που είδαμε με τα εκατοντάδες φέρετρα όχι μόνο στον πόλεμο του Ισραήλ αλλά και της Ουκρανίας δεν σε πόνεσαν καθόλου στην ψυχή και δεν σε έκαναν να κλάψεις σκεπτόμενος τον πόνο όλων αυτών που έχασαν τους ανθρώπους τούς και τα παιδιά τους! Μετανόησε και Ζητά συγγνώμη γιατί δεν ξέρεις τι λες και γιατί δεν το εννοείς αυτό που έγραψες!

  2. Σήμερα το τερμάτισες αν θέλεις παππού να αυτοκτονήσεις δέσε μια πέτρα στον λαιμό και πέσε στο λιμάνι να σωθείς… Όπως έχω γράψει δεν πρόκειται το Ιράν να επιτεθεί και φυσικά δεν θα ρίξουν πυρηνικά στην Ουκρανία…

 16. 1. Αν τους τρώει το κεφαλάκι τους ας το κάνουν
  2. Επειδή είναι χέστηδες και μόνο λόγια, δεν θα κάνουν τίποτα. Γιατί αν το κάνουν θα φανει στην πράξη πόσο αδύναμοι είναι.
  Θα πάρουν ένα μάθημα από Αμερική και Ισραήλ.

 17. Μακάρι ..μια ώρα να δουλειά να σβήσει τον πουτανας γιο και το Ισραήλ από το χάρτη ..η πρώτη βόμβα στο καταφύγιο που κρύβεται ..Νετανιάχου την τύχη του Σαντάμ και του Καντάφι να έχεις πουστη

 18. τοχουμε πει εδω και χρονια…οτι λενε οι Γραφες θα γινουν…το ιραν θα επιτεθει στο βορειο ισραηλ,τελ αβιβ κλπ…θα επιζησουν και μετα θα ερθει η 2η τελειωτικη επιθεση που θα περικυκλωθει και ισοπεδωθει η ιερουσαλημ και ολοι οι εβραιοι θα φυγουν στη διασπορα ξανα…κυπρο,ελλαδα,ουκρανια…γιαυτο εξοπλιζουν την ουκρανια,για ναχουν αυτα τα οπλα ηδη ετοιμα και να τους περιμενουν οι εβραιοι..δν ειναι τπτ,μονο 14 χρονια Αποκαλυψης!7 για μας τους χριστιανους και 7 για τους ιουδαιους

  1. Δεν τα λένε οι γραφές, τα λένε κάποιοι γραφικοί.

 19. Η πρεσβεία μιας χώρας αποτελεί έδαφος της χώρας όπου και αν αυτή βρίσκεται. Οι φονιάδες Εβραίοι μετά τα δεκάδες χιλιάδες παιδιά που σκότωσαν στη Γάζα συνεχίζουν να διψούν για αίμα. Έχουν για προστάτες τους εξίσου φονιάδες Αμερικανούς αφού έτσι και αλλιώς την Αμερική την διοικούν Εβραίοι. Γιατί χτύπησαν την πρεσβεία και σκότωσαν Ιρανούς; Μήπως θέλουν κλιμάκωση και πόλεμο;

 20. Μακάρι να δούμε πυρηνικό αρμαγεδώνα και να πέσουν και πυρηνικά σε Αθήνα Θεσσαλονίκη για να σβήσουν οι ΛΟΑΤΚΙ από τον χάρτη αυτής της χώρας!

  1. Μάλλον δεν έχεις οικογένεια, παιδιά, γυναίκα για αυτό και σε έχει φάει η μλκια! Κόψε λίγο το χερογλυκανο γιατί έχει γεμίσει το μυαλό σου σπρμα

   1. Παιδια σε αυτη την βοθροχωρα δεν εισαι με τα καλα σου καλη τυχη τα χειροτερα ειναι μπροστα μας

Comments are closed.