ΕΡΕΥΝΑ: Μπορεί ο σκύλος σας να αντιληφθεί την απιστία του συντρόφου σας;

Κοινοποίηση:
ΣΚΥΛΟΣ

Σύμφωνα με νέα έρευνα οι σκύλοι είναι πολύ πιθανό να μπορούν να αντιληφθούν την απιστία του συντρόφου σας.

Για παράδειγμα, εάν ο σκύλος σας τρέχει μακριά από τον σύντροφό σας ή αλλάζει ξαφνικά συμπεριφορά, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει με τον αγαπημένο σας.

 Τα σκυλιά συνήθως αλλάζουν συμπεριφορά και γλώσσα του σώματος.

Η εταιρεία γνωριμιών συνεργάστηκε με την Anna Webb, ειδική στη συμπεριφορά και τη διατροφή των σκύλων, για να αποκαλύψει την ικανότητά τους να αντιλαμβάνονται την απιστία.

Η Anna Webb δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι τα σκυλιά δεν έχουν την ικανότητα να καταλάβουν τι είναι η απιστία, χρησιμοποιούν τις οσφρητικές τους ικανότητες για να εντοπίσουν πού ήσασταν, ποιον συναντήσατε και τι κάνατε, μόνο από τα ρούχα σας.

Τα αγαπημένα σας σκυλάκια μπορούν επίσης να σας διαβάσουν μέσω λεπτών εκφράσεων του προσώπου, στάσεων του σώματος και άμεσης οπτικής επαφής.

«Όταν μυρίσουν μια νέα μυρωδιά, θα τη θυμούνται, ειδικά όταν συσχετίζεται με τη διάθεση του ιδιοκτήτη», δήλωσε η Webb.

Μαρτυρίες γυναικών και ανδρών περιγράφουν την συμπεριφορά των σκυλιών τους κατά την περίοδο που έχουν συνάψει εξωσυζυγικές σχέσεις. Συνήθως αν και τα αγαπημένα τους κατοικίδια είναι προσκολλημένα πάνω τους, όταν αποκτούν νέο εραστή ή ερωμένη, απομακρύνονται και αποφεύγουν τον ιδιοκτήτη τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. …κι εσύ μυρίζεις μ@λ@κία από 100 χιλιόμετρα,μ’αυτά που ανεβάζεις…

Comments are closed.