ΕΠ.ΟΠ: Πότε πρέπει να καταταγούν οι επιτυχόντες – Τι ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ

Κοινοποίηση:
epop_onalert-1140x570

Σε συνέχεια της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων της προκήρυξης για τους Επαγγελματίες Οπλίτες – ΕΠ.ΟΠ με τους σχετικούς πίνακες επιτυχόντων για τον κάθε Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα επόμενα βήματα για την ένταξη του νέου ανθρώπινου δυναμικού στο στράτευμα.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνα ανακοίνωσε την χρονική περίοδο πέντε ημερών, κατά την οποία θα πρέπει να καταταγούν όσοι και όσες πέτυχαν στους διαγωνισμούς πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών – ΕΠ.ΟΠ στον Στρατό Ξηράς, στην Πολεμική Αεροπορία, στο Πολεμικό Ναυτικό και στο Κοινό Νομικό Σώμα.

Το ΓΕΕΘΑ λέει χαρακτηριστικά ότι: «Οι επιτυχόντες Επαγγελματίες Οπλίτες ΕΠ.ΟΠ στον διαγωνισμό πρόσληψης του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Κοινού Νομικού Σώματος θα κληθούν για κατάταξη από 23 έως 27 Αυγούστου 2021. Τα Σημειώματα Κατάταξης θα τους αποσταλούν μέσω των Στρατολογικών Υπηρεσιών που ανήκουν».

Δείτε αναλυτικά
Στο πλαίσιο των εν εξελίξει διαγωνισμών πρόσληψης ΕΠ.ΟΠ στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό, στην Πολεμική Αεροπορία και στο Κοινό Νομικό Σώμα, αυτοί είναι οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ. Υπενθυμίζεται η υποχρέωση των υποψηφίων να ενημερωθούν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη από τις σχετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

  • Για το Στρατό Ξηράς πατήστε εδώ.
  • Για το Πολεμικό Ναυτικό πατήστε εδώ.
  • Για την Πολεμική Αεροπορία πατήστε εδώ.
  • Για το Κοινό Νομικό Σώμα πατήστε εδώ.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response