ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ “ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ! «Μπλόκο» από γνωστό ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ωδείο Αθηνών για την Συμφωνία των Πρεσπών

Κοινοποίηση:
ασψασψσα

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση συνάθροισης η οποία έχει εξαγγελθεί από μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων «Κοινό των Μακεδόνων», για αύριο Δευτέρα (17/6) και ώρα 16:30, έξω από το Ωδείο Αθηνών.

Στο Ωδείο θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Διάσκεψη για την «Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» που συνδιοργανώνουν το «Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα» και το «Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ», με αφορμή τα 6 χρόνια από την Συμφωνία των Πρεσπών.

Επιπρόσθετα απαγορεύεται «κάθε συναφής δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, από την 06:00′ ώρα της 17-6-2024 έως και την 06:00′ ώρα της 19-6-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού- Λ. Βασ. Κωνστατντίνου (συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού Σταδίου) και Λ. Βασ. Σοφίας».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, ενώ απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, η λειτουργία των υποδομών και των κοινοφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής της».

Έβγαλαν σπυριά εκεί στην Κατεχάκη και στη ΓΑΔΑ μόλις άκουσαν για αντιδράσεις στην εθνοπροδοτική συμφωνία των Πρεσπών. “Σεσημασμένος” σε τέτοια ο Μχαλάκης ο Χρυσοχοΐδης όπως και ο γνωστός ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ αξιωματικός που τοποθέτησαν ως αττικάρχη, Γιάννη Σκούρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. όλα τ άλλα είναι επικίνδυνα

  2. Τι να κλασει το “αποφασιζωμεν και διατασσωμεν ” μπρος στη…πρασινη Μητσοτακοκρατια!

  3. Ρε τούς γελοίους απαγορεύεται λέει “«κάθε συναφής δημόσια υπαίθρια συνάθροιση” ξεπέρασαν καί τόν Πινοσέτ οι διεφθαρμένοι δικτατορίσκοι πού γελάει με αυτούς όλοι η Ευρώπη για την φίμωση τού τύπου καί τό ανύπαρκτο κράτος δικαίου. Βρωμάνε σκάνδαλα από την κορφή μέχρι τά νύχια τέτοια δυσωδία ούτε τά σκυλιά δεν τούς πλησιάζουν (εξαίρεση τά γλυφτοκομματόσκυλα πού τρέχουν από πίσω).
    Χίο πρωτοσέλιδο πρέπει νά τό βάλεις μιλάμε για απροκάλυπτο ενταφιασμό τής δημοκρατίας, ούτε τά προσχήματα δεν κρατάνε οι ξεφτιλισμένοι.

  4. κατω στην λεσχη μπιντεμπερντ, κατω στους μασονους ιωνιστες, που εχουν διεισδηση στην χωρα μας. πανω απ ολα ο κυριος ιησους χρηστος.

Comments are closed.