ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ “ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΡΒΑ! «Ναι» στη μετονομασία κεντρικής οδού σε Λεωφόρο Εβραίων Μαρτύρων

Κοινοποίηση:
5792140

«Αγκαλιάζουμε την πρωτοβουλία του εκπροσώπου του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου στα Ηνωμένα Έθνη, στη Γενεύη, Λεόν Σαλτιέλ, για τη μετονομασία ενός κεντρικού δρόμου με ιδιαίτερο συμβολισμό σε Λεωφόρο των Εβραίων Μαρτύρων, σε ένδειξη τιμής στη μνήμη των συμπολιτών μας που χάθηκαν στο Ολοκαύτωμα».

Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας στην σημερινή εκδήλωση για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος στην πλατεία Ελευθερίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας είπε ότι ο δήμος «αγκαλιάζει» το αίτημα του εκπροσώπου του παγκόσμιου εβραϊκού συμβουλίου στον ΟΗΕ στη Γενεύη, Λέοντα Σαλτιέλ κεντρικός δρόμος της Θεσσαλονίκη να μετονομαστεί σε Λεωφόρο των Εβραίων μαρτύρων, συμπληρώνοντας πως το δημοτικό συμβούλιο θα πάρει σύντομα την απόφαση για τη μετονομασία του δρόμου.

Στη συνέχεια, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας στήριξε την απόφαση αυτή για την μετονομασία ενός κεντρικού δρόμου σε Λεωφόρο των Εβραίων αναφέροντας, «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει την πρόταση ονοματοδοσίας κεντρικού δρόμου της πόλης, να ονομαστεί ένας δρόμος Εβραίων μαρτύρων. Είναι η ώρα, πρέπει να γίνει τώρα. Ποτέ ξανά».

Για τους πατριώτες αγωνιστές που πάλεψαν κατά του ναζισμού, θα γίνει τίποτα;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τελικά η Ελλάδα γίνεται ερμαιο του Σιωνισμου..
    Καλές οι τιμές στους Εβραίους που πέθαναν στα στρατόπεδα συγκεντρωσης, αλλά που είναι τα μνημεία των αντιστασιακων Ελλήνων που εκτελεστηκαν ή πέθαναν στα ναζιστικά κρεματορια??

    ΥΓ. Δηλαδή για να βγει κάποιος δήμαρχος στην Ελλάδα πρέπει να κάνει και ένα εβραϊκό μνημείο? ΕΛΕΟΣ ! Δεν έχουμε άλλα έργα ανάγκη?

  2. Ε βέβαια,τα αφεντικά του θα γλύψει,τον νοιάζει για τους Έλληνες;

  3. Ναι … ώρα να μετονομάσετε και την Θεσσαλονίκη γελοίοι … το: “Νέα Ιερουσαλήμ” θα είναι ωραίο για τα αφεντικά σας !!!

Comments are closed.