ΕΠΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ Μητσοτάκη: Μας πουλούσε ηλεκτροκίνηση και VW αυτοκίνητα, αλλά η Ελλάδα σήμερα δεν έχει ρεύμα να φορτίσουμε ούτε κινητό

Κοινοποίηση:
5087879_21_378287_type13265

Αυτά παθαίνει η Ελλάδα, όταν κυβερνούν στο πόδι, χωρίς σχέδιο, μόνο για να βγάλουν σέλφι και να πουλήσουν ηλεκτρικά (Γερμανικά πάντα) αυτοκίνητα και έτσι είδαμε σήμερα τον Πρωθυπουγό να παρακαλάει να μην πατάμε τον διακόπτη, γιατί αλλίώς θα ΚΑΤΑΡΡΕΣΕΙ το δίκτυο.

Τι συνέβη.

Η Γερμανία, πριν ακόμη από την πανδημία πίεζε (όχι μόνον την Ελλάδα) ώστε να γίνει πράσινη μετάβαση στην Ενέργεια, φυσικά με το αζημίωτο, ώστε να πουλάει φωτοφοβολταϊκά (Φ/Β), ανεμογεννήτριες (Α/Γ), τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά και τους ειδικούς φορτιστές (Siemens) που θα τοποθετηθούν στα Βενζινάδικα. Φυσικά δεν είναι κακή σαν ιδέα, αλλά το να στήσεις παραγωγή ρεύματος από Φ/Β και Α/Γ, χρειάζεται κάποια χρόνια ώστε να αντικαθιστάς 1 Watt από λιγνίτη από 1 Watt πράσινη ενέργεια.

Τι έκανε ο ανεπαρκής Μητσοτάκης; Πρώτα έκλεισε τα Εργοστάσια της ΔΕΗ και άφησε για το μέλλον την νέα πράσινη ενέργεια. Έτσι σήμερα με τον καύσωνα δεν υπάρχουν εργοστάσια στην ΔΕΗ να καλύψουν τις ανέγκες της Ελλάδας! Εν ολίγοις, πήγε στην Αστυπάλαια και σαν καλός πωλητής διαφήμισε τα ηλεκτρικά VW, χωρίς να έχει φροντίσει ώστε να υπάρχει ρεύμα για τα φορτίσουμε!

Είναι τόσο πρόχειρο το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, που για να καλύψει τις 9.000 MWh, εισάγουμε ρεύμα από τα Σκόπια, την Αλβανία και την Τουρκία!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ…ΑΥΤΟΣ ΟΙ ΟΣΟΙ/ΕΣ ΧΑΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥς ΠΑΣΑΡΟΥΝ… ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΩ ΚΙΝΗΤΟ

  2. Το παιδί είναι ηλίθιο.
    Μην δίνετε σημασία πλέον σε ό,τι λέει.

    1. Ηλίθιο… ξε-ηλιθιο… Όμως τα τσεπωνει μια χαρά!!!

  3. Σε προηγούμενη περίπτωση η γκιόσα του βερολίνου ώθησε τον μπούλη των αθηνών να προτρέψει τους γαμάτους έλληνες να αγοράσουν αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού. Τρέξαμε όλα τα ζώα και μετά από πέντε μήνες φαλίραμε. Ποιος θα ξυπνήσει τα νέα τουλάχιστον παιδιά ώστε να είναι υποψιασμένα; Το σχολείο; Με ποιους αφού είναι όλοι τρελά κομμούνια. Η οικογένεια; Αυτοί ανδρώθηκαν με το τσοβόλα δώστα όλα του ασυχώρετου για μια ελλάδα νέα.

  4. Δεν είναι μόνο αυτό, θα πρέπει να αντικαταστήσουν ΠΟΛΛΑ στο δίκτυο διανομής, αρχίζοντας από μετασχηματιστές χαμηλής-μέσης τάσης, αγωγούς διανομής, πυλώνες, συστήματα ασφαλείας- επιτήρησης διανομής, ψηφιακούς – έξυπνους μετρητές, αλλαγή παροχών σε 3Φασικους(για να φωτιστούν πιο γρηγορά τα
    αυτοκίνητα) κτλ. Ποιοι θα μας προμηθεύσουν τα παραπάνω υλικά – εξαρτήματα;;; (Το ξέρουμε ήδη !!!).Ποιο κοροΐδο θα τα πληρώσει αυτά;;;; ΕΜΕΙΣ. Το μεγάλο φαγοπότι μόλις άρχισε !!!
    Στο τέλος θα μας επιβάλλουν την εγκατάσταση φωτοφοβολταϊκων, στήλες φόρτισης, μελέτες για έκδοση πιστοποιητικού ενέργειας, ψηφιακή ταυτότητα κτιρίου, επαναπροσδιορισμοί μηχανικού και ηλ/κης εγκατάστασης στα σπίτια, παλαιά κι νέα με Ν/Σ – ΚΥΑ είτε θέλουμε ή όχι, και γιατί τα τιμολόγια, όχι μόνο θα πάνε στο φεγγάρι, αλλά θα ξεπεράσουν το ηλιακό μας σύστημα…όπως το πάνε!!! ΠΟΙΟ κοροΐδο θα τα πληρώσει αυτά;;;
    Και να ξέρετε ένα πράγμα, τα ανταλλακτικά αυτοκίνητων υγρού καυσίμου θα σταματήσουν να υπάρχουν για
    τους παραπάνω λογούς! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ….Ο τελευταίος να σβήσει και το φως, καληνύχτα… !!!!

Comments are closed.