ΕΠΙΚΑ σχόλια στο Twitter για την Ανθή Σαλαγκούδη στο survivor(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
δδδδδδ

Αν και είναι νεοφερμένη στο Survivor, η Ανθή Σαλαγκούδη κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να γίνει μία από τις αντιπαθητικές για τους χρήστες του Twitter, παίκτριες. Οι αγωνιστικές της επιδόσεις που είναι σχεδόν ανύπαρκτες, η παρουσία της μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αλλά και το γεγονός ότι στις ψηφοφορίες έδωσε τον Γιώργο Κοψιδά για υποψήφιο, έχουν κάνει τους χρήστες να την αντιπαθήσουν.

Και όταν η παίκτρια χθες βγήκε και αυτή υποψήφια προς αποχώρηση, στο Twitter δεν άργησε να στηθεί… πάρτι. Είχαν, βέβαια προηγηθεί και άλλα φαρμακερά σχόλια για την γενικότερη παρουσία της στο Survivor με αποτέλεσμα γι’ αρκετή ώρα το όνομα Ανθή να τρεντάρει στην πλατφόρμα. Βέβαια, από τα σχόλια τους δεν ξέφυγε και η φερόμενη “κλίκα” στην ομάδα των διάσημων: Περικλής, Ελευθερία, Άννα Μαρία και βέβαια η Ανθή.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα tweets, αλλά και άλλα που έδωσαν… ρέστα στη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κόρη βουλευτή, κάποτε παρουσίαζε εκπομπή στην ερτ. Αυτές στηρίζει το σύστημα, τεμπέλες οκνηρές και εγώ κεντρικές.

  2. Συγχωρέστε με παιδιά δε βλέπω ποτέ τηλεόραση κι έχω χάσει επεισόδια, αλλά αυτή στη φώτο είναι η Σαλαγκούδη; Καλά πως είναι έτσι; Αυτή όταν είναι μακιγιαρισμένη ψιλοβλέπεται. Τόσο χάλια; Πωωωωωω!!!!!

  3. Περικλής ο παρλαπιπας!!!!
    Λέει λέει και νόημα δεν βγάζεις!!!!
    Πολύ μεγάλη ρουφιάνα ανακατωσουρα!!!!
    Το βάρος από τα σκουλαρίκια του ,πείραξαν τον εγκέφαλο του!!!!

Leave a Response