ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΑ! Όλα ξανά από την αρχή: ΟΛΟΙ με μάσκα -Να αποφευχθεί ο συνωστισμός σε σούπερ μάρκετ και σε σχολεία

Κοινοποίηση:
kafeteries

Πρέπει όλοι να φορούν μάσκα ανεξαιρέτως, καθώς και πως υπάρχει ανάγκη να «σφίξουν» τα μέτρα και να μπει «φρένο» στον συνωστισμό, τόνισε σήμερα η Η καθηγήτρια επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση και πρέπει να κινητοποιηθεί η πρωτοβάθμια φροντίδα, ώστε να χρησιμοποιηθούν άμεσα φάρμακα που μπορούν να δοθούν εκτός νοσοκομείου στους ανθρώπους τις 3 πρώτες ημέρες, για να μειώσουμε το φόρτο των νοσοκομείων», είπε η κ. Λινού μιλώντας στο MEGA.

Τα φάρμακα αυτά, όπως τα μονοκλωνικά αντισώματα ή τα χάπια της Merck, αποτελούν θεραπείες που μπορούν να μειώσουν την πιθανότητα νοσηλείας.

Η κ. Λινού τόνισε πως βάσει μελετών θα πρέπει να αποφευχθεί ο συνωστισμός σε σούπερ μάρκετ και σε σχολεία και να φορούν όλοι μάσκα. «Η διασπορά δεν θα ελαττωθεί. Αυτή τη στιγμή η ανοσία μεταξύ εμβολιασμένων που εμβολιάστηκαν μέχρι πριν 6,7, 8 μήνες πέφτει. Είχαμε στις ΜΕΘ 5% εμβολιασμένους και πλέον έφτασε το 10% και 12%»., είπε και πρόσθεσε πως πρέπει όλοι να φορούν μάσκα, είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι.

«Ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος. Θα είναι ιδανικό να μπορέσουμε να τους πείσουμε όλους, να εμβολιαστούν δηλαδή οι ανεμβολίαστοι και οι εμβολιασμένοι να κάνουν την τρίτη δόση. Για μένα είναι «όχι» στην επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Είμαι υπέρ της επικοινωνίας, τη θεωρώ πιο σημαντική. Τα μέτρα πρέπει να σφίξουν, όχι μόνο για τους ανεμβολίαστους», είπε η κ. Λινού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μπράβο, κάτι τέτοια γράφονται και θα ξεσπάνε στους ανεμβολίαστους από δω και πέρα! Μα φυσικά και δεν τους έπιασαν κορόιδα, απλά ο εμβολιασμένος εμβολιάστηκε για την πάρτη του, προκειμένου να μην νοσήσει βαριά η καθόλου, ενώ η μάσκα τον εμποδίζει από το να κολλήσει και να ταλαιπωρηθεί λιγότερο η -ενίοτε – περισσότερο αφενός και να μην μεταδώσει τον ιό στους άλλους αφετέρου!

  2. Εδώ κορονοιός τσιόδρα. Αυτή την εποχή βρίσκομαι στην ελλάδα όπου θα παραμείνω μέχρι τα Χριστούγεννα. Θα αποχωρήσω μετά και θα εμφανιστώ 25 Μαρτίου. Θα αποχωρήσω μετά και θα εμφανιστώ καλοκαιριάτικα με 40 βαθμούς κελσίου ανήμερα της γιορτής της Παναγίας! Μετά θα εμφανιστώ 28η Οκτωβρίου για να μη γίνει παρέλαση. Σου γνωστοποιώ άρχων οφικιάλιε ότι είμαι μόνο στην ευρώπη γιατί ασία και αφρική δεν υπάρχουν λεφτά για εμβόλια και για μίζες! Αλλά και στην ευρώπη δεν κολλάνε οι μετανάστες όπως σωστά είπε ο σύψας, ο ιός έψει ευαισθησία στα απομακρυσμένα μοναστήρια και όχι στα μπουζούκια στο κέντρο της αθήνας ή στην κηδεία της φώφης! Ακαταδίωκτοι, στείλτε λογαριασμό για να βάλουν οι φαρμακευτικές τα λεφτά, δεν μπορούν όλα να τα δίνουν κάτω από το τραπέζι!

  3. Έχω μια απορία…
    Είμαι κάτοικος Αγγλίας και αναρωτιέμαι αν το COVID που έχετε στην Ελλάδα, είναι διαφορετικό από αυτό που έχουμε εδώ;
    Δεν είναι υποχρεωτικές οι μάσκες, δεν είμαι εμβολιασμένος και κανένας δε μου ζητάει να δείξω κανένα πιστοποιητικό ή τεστ για μπω κάπου και το ίδιο ισχύει όταν πάω για δουλειά στο γραφείο μου.
    Αυτή τη στιγμή μάλιστα πίνω το καφέ μου σε ένα Costa καφέ και κανένας δε φοράει μάσκα ή νοιάζεται (βασικά ούτε ξέρει) αν έχω κάνει το εμβόλιο ή όχι, και ούτε και εγώ νοιάζομαι βέβαια.
    Επίσης εδώ αναφέρουν ότι η θνησιμότητα στούς εμβολιασμένους είναι μεγαλύτερη από τους ανεμβολίαστους, γιατί στην Έλλαδα γίνονται όλα διαφορετικά απ’ ότι στον υπόλοιπο κόσμο;
    Η τελευταία ερώτηση ήταν ρητορική… πιστεύω όλοι ξέρουμε την απάντηση…

  4. Είναι φοβερό ότι όλοι οι ακαταδίωκτοι δεν λένε για τα γήπεδα και τα λεωφορεία. Θέλουν αποστάσεις στο σούπερ μάρκετ και δεν τους πειράζουν τα γήπεδα! Που να τολμήσουν να πουν για τις ομάδες μαρινάκη, αλαφούζου, σαββίδη. Πώς θα βγουν μετά στα κανάλια τους; Έχουν γελοιοποιηθεί τελείως οι ακαταδίωκτοι και αυτό είναι το πρόβλημα. Τώρα ο τζανάκης λέει για 1.000.000 κρούσματα! Και τότε τι πληρώνεστε ακαταδίωκτοι, μόνο για να εκβιάζετε τους ανεμβολίαστους; Τότε αφήστε τις προβλέψεις στον σαρηγιάννη που μελετάει τα λύματα!!!!!!!!!

  5. Κούλη η ελευθερία έρχεται. Σκατά στα μούτρα σου γουρλομάτη.

  6. Επιτυχίες και ελευθερίες. Πέρα από το μπόλι που φάγατε ήρθε η ώρα για να φάτε την παγκόσμια δικτατορία. Υποταγμένους μάς θέλουν, όχι υγιείς.

  7. Αφου εισαι υπερ του διαλογου και της επικοινωνιας γιατι δεν μιλας για το ρωσικο και τα 2 κινεζικα εμβολια που δεν ειναι τεχνολογιας mrna γιατι τετοια εμμονη με τα δυτικα εμβολια;;;

  8. Πως νιώθεται καραμ@λ@κες που παίξατε κορώνα γράμματα τις ζωές σας με τα μπόλια και το σχέδιο ελευθερία και πετάμε τις μάσκες που σας έταξε ο Γαμιοτάκης σας τα έβαλε στον κ@λο;
    Όρνια μου θέλατε ΝΔ γιατί δεν ξέρατε τι πρεσβεύουν θέλατε να πάρετε μια τζούρα.

  9. 😕Καλά ρε τι προσωπίδα είναι αυτή που φοράει η σερβιτόρα;;;;
    Μιλάμε 100% προστασία 😆.
    Μια τέτοια έχω για να κόβω ξύλα με το αλυσοπρίονο ,αλλά και που τη φοράω τα μάτια μου και το πρόσωπο μου είναι τίγκα στη σκόνη. Φανταστειτε τώρα τι προστασία παρέχει αυτή από τα εκπνεομενα σωματίδια της ίδιας η των άλλων.

  10. Κανανε το μπολι και πουλανε μουρη οτι ασφαλισαν την υγεια τους με την ανοχη του κρατους! Ξεσαλωνουνε, συναθροιζονται παντου ο ενας πανω στον αλλον και ζαμαν φου! Μιζοτακη ουτε τα παραδειγματα του Ισραηλ και της Αγγλιας σε συγκινουνε? Συντομα η χωρα και να μπολιασει το 100 τοις εκατο του πληθυσμου θαχει 15000 κρουσματα ημερησιως!
    Ενας συναδερφος του κ.Σαρηγιαννη του επαιοντος μηχανικου!

  11. το σχέδιο τους είναι να εμβολιάσουν ότι κινείται και πετάει!! ούτε ράπιντ ούτε τίποτα

  12. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ – ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ – ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ – ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ) ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΤΕΡΑΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΕΠΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ..ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ….ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΕΣ ΣΤΑ ΤΑΒΕΡΝΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ..ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ…

  13. Άρα κάποιοι ”προνομιούχοι”, μπάτσοι, στρατιωτικοί, πολιτικοί κλπ που εμβολιάστηκαν πέρσι τον Γενάρη, Φλεβάρη, αυτή τη στιγμή θεωρούνται πλέον ανεμβολίαστοι: Και κουνάνε το δάχτυλο στο λαουτζίκο;;;;
    E;

Comments are closed.