ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΣΑΝΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΙΕΦ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΑΖΕΡΟΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΙΡΑΝ; ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ…

Κοινοποίηση:
bbvfrtrttyujuj-z36c4o

Φαίνεται ότι ο δικτάτορας Ιλχάμ Αλίεφ θα πρέπει να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

Θα πρέπει για παράδειγμα να εξηγήσει την επιμονή του στην παρουσία του Ιρανού προέδρου, Ραΐσι, στην τελετή ανοίγματος του φράγματος ανάμεσα στο Ιράν και το Αζερμπαϊτζάν και πως αυτό δεν ήταν απλώς μια παγίδα για να καταστεί δυνατή η «δολοφονία» του Ραΐσι.

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι μέχρι πρότινος το Ιράν ήταν η μέγιστη απειλή για το Αζερμπαϊτζάν στην περιοχή, ενώ είχε προειδοποιήσει ότι οποιαδήποτε εισβολή των Αζέρων στην Αρμενία, θα ήταν αιτία πολέμου. Μία εισβολή που πλέον είναι προ των πυλών.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο λοιπόν να εξηγηθεί η εμμονή του Αλίεφ, να παραστεί ο ίδιος ο Ιρανός πρόεδρος στα εγκαίνια. Εκ του αποτελέσματος φυσικά…

Το Ιρανικό πρακτορείο Mehr εξέδωσε πριν από λίγο την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος Ραϊσι ενεπλάκη σε αεροπορικό δυστύχημα ενώ εκπλήρωνε το καθήκον του απέναντι στον λαό του Ιράν και υπέστη μαρτύριο. Όλοι όσοι συνόδευαν τον Ιρανό Πρόεδρο, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Εξωτερικών Χοσεΐν Αμπντολαχιάν, πέθαναν στη συντριβή του ελικοπτέρου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τα αεροπλανα ή ελικοπτερα επιφανων πολιτικων δεν πεφτουν ποτέ, καταρριπτονται. Η καταρριψη σε τετοια περιπτωση δεν γινεται γενικα με πυραυλο, πρεπει να μοιαζει με ατυχημα. Ισχυρες ηλεκτρονικες παρεμβολες στο καταλληλο σημειο και ο χειριστης χανει τον ελεγχο σχεδον δεν μπορει να κανει τιποτα, και δεν μενουν στοιχεια πισω…

    1. Ακριβώς αυτό. Έτσι έριξαν οι τούρκοι το ελικόπτερο το δικό μας (δεν μιλάω για τα Ίμια, εκεί ήταν με βολές γιατί ήθελαν να φανεί ότι το έκαναν για να μας στείλουν μήνυμα). Και δυστυχώς δεν έχουμε εμείς τέτοια συστήματα ηλ. πολέμου, τουρκία και ρωσία έχουν (και οι δυτικοί έχουν εννοείται). Μόνο το rafale μπορεί από ελληνικής πλευράς αυτή την στιγμή να τυφλώνει εχθρικά radar, άλλο παρόμοιο εξοπλισμό δεν έχουμε.

  2. Ειναι μεγάλο το μπλέξιμο, οι Τούρκοι επιδιώκουν να ενωθούν με τους Αζέρους και Τουρκο-Αζέρους του Ιράν του Τουρκμενισταν κλ.π. και να φτάσουν μέχρι τα σύνορα της Κίνας, έχουν μεγάλα σχέδια όπως είχε και ο Χίτλερ.

  3. ΚΛΑΣΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥ ΣΠΙΟΥΝΟΥ Ο ΜΥΤΟΓΚΑΣ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝΟΣ.

    1. ΚΛΑΣΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΖΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ.

  4. Νομιζω πως πρεπει να ρευστοποιηθει και ο ΑΛΙΕΦ και ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Δουλευουν για τη Δυση ……

    1. Πρέπει να πέσουν οι πρώτες θερμοπυρηνικές στο Baku τώρα που δεν έχει σχέσεις με το NATO, έτσι για ασφάλεια! Θα μπορέσουν έτσι να ανασάνουν και οι Αρμένιοι και να σφίξουν και μερικά κωλαράκια!

      1. Πιστεύω ότι η Τουρκία θά φάει τίς θερμοπυρηνικές μόλις κάνει κάποια κίνηση εναντίον τής Ελλάδας. Έτσι ο Πούτιν θά δείξει στους δυτικούς ότι δεν αστειεύεστε αλλά καί από την άλλη το ΝΑΤΟ αδρανοποίητε σε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή δεν μπορεί νά πάρει τό μέρος τού επιτιθέμενου μέλους του ΝΑΤΟ εναντίον τού αμυνόμενου μέλους τού ΝΑΤΟ. Η Ρωσία έτσι μπαίνει σφήνα τάσσεται με τό μέρος τού αμυνόμενου καί διαλύει την Τουρκία ολοκληρωτικά, ταυτόχρονα φέρνει σε σύγχυση το ΝΑΤΟ πού απλά θά παρακολουθεί το ματ τού Πούτιν στη σκακιέρα.

Comments are closed.