ΕΠΑΘΕ “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ”! Άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Κατερίνα Παναγοπούλου

Μία δυσάρεστη έκπληξη είχε η Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ της Παρασκευής, μετά τη νυχτερινή της διασκέδαση στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega, όσο εκείνη βρισκόταν σε κάποιο μαγαζί, διαρρήκτες της έσπασαν το αμάξι. Η Κατερίνα Παναγοπούλου μοιράστηκε και μια φωτογραφία από το σπασμένο αυτοκίνητό της στα Instagram Stories της.
«Παρασκευή 23:00 το βράδυ στην Πινδάρου, έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, διαρρήκτες έσπασαν το αυτοκίνητό μου μαζί με 3-4 άλλα στους γύρω δρόμους… Αθήνα μια ασφαλής πόλη να ζεις» έγραψε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Καταγραφή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Το τζαμι σου σπάσανε,ψίχουλα για σένα που καλύπτει η ασφάλεια και η λίστα Πετσα.

  2. Με λίγα λόγια από την στιγμή που έφυγε το κεφάλι η μαφία είναι ανεξέλεγκτη και διασπούν σε πολλα κομμάτια πλέον ,, συνιστώ προσοχή μεγάλη η πιάτσα περνάει μια μεγάλη αναταραχή όχι τόσο η δικιά μας όσο η δικιά σας προσοχή τη λέτε τη κάνετε σε ποιο αυτοκίνητο ταξί μπενετε ποιον σιναναστρεφεστε πολλά πρέπει να μάθετε πχ ταξιτζή δικό σας ή σε εταιρία πολλά σε ύποπτα στέκια όχι κλπ προσοχή στα παιδιά τα νέα τα ελληνόπουλα τα προφίλ ασκούμε δεν ντυνομαδτε παραταμε το αυτοκίνητο όπου λάχει και κουνιομαστε και πάμε να βρούμε φίλους γκαράζ πάρκινγκ

  3. ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ, ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΕΣ.

  4. ΤΙ ΖΗΤΑΓΕΣ ΜΩΡΗ ΣΤΑ ΑΝΩ ΕΞΑΡΧΕΙΑ?

  5. Επειδή λέει ότι έπαθε σοκ, η ίδια κσι το κανάλι του αφεντικού της έκανε κανένα ρεπορτάζ για την εγκληματικότητα ή μόνο με το εμβόλιο ασχολούνται; Για το δράμα της Μυρτώς είπανε τίποτα ή μόνο ο φύσσας είχε μάνα; Ρε καμία λύπηση για αυτούς που δεν λένε για εγκληματικότητα κσι μετά σοκάρονται μόλις συμβεί σε συτούς!

  6. Άντε , και στο σπίτι της…

  7. Δεν πειράζει, όλοι αυτοί είναι συστημικοί libtards. “Ελεύθερη Αθήνα” με γρηγορόπουλους θέλουν.

  8. Με τις λαλακιεςπου λεει κατα καιρους λιγα επαθε

  9. Με τόση μάσκα και εμφολιο δεν νιώθεις ασφαλής;

  10. Τα παράπονά της στον δήμαρχο Αθηνών Μπακογιάννη ή αλλιώς Λαθρογιάννη, του οποίου την οικογένεια (θείο Κυριάκο Μητσοτάκη, μάνα Ντόρα Μπακογιάννη) υποστηρίζει το αφεντικό της, στο κανάλι MEGA όπου εργάζεται, δηλαδή ο Μαρινάκης.

  11. Η Πινδάρου υπάγεται στήν Μονμαρτη, ήτοι Άνω Εξάρχεια = Κολωνακι !

  12. Παρασκευιατικο….νηστευουμε δεν διασκεδαζουμε κοπελλα μου!
    Φωτια τα σαββατοβραδα που λεει και το ασμα!

Comments are closed.