ΕΟΦ: Προσοχή των καταναλωτών για προϊόν τούρκικης προέλευσης! Μην παίρνετε αυτές τις κάψουλες

Κοινοποίηση:
111

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, με ανακοίνωσή του, εφιστά την προσχοή των καταναλωτών για προϊόν τούρκικης προέλευσης που προωθείται για το αδυνάτισμα.


Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, με επόσημη ανακοίνωσή του, και σε συνέχεια του δελτίου τύπου που είχε αναρτηθεί στις 17/8/2020 στην εποίσημη ιστοσελίδα του για το προϊόν My Lisaa Mixed Herbal Tea, κατόπιν νεώτερης ενημέρωσης των Γερμανικών Αρχών, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση του προϊόντος My Lisaa κάψουλες.

Το προϊόν αυτό είναι τούρκικης προέλευσης, προωθείται για το αδυνάτισμα και σύμφωνα με τα εργαστηριακά αποτελέσματα των γερμανικών αρχών βρέθηκε να περιέχει την φαρμακευτική δραστική ουσία σιβουτραμίνη, η οποία δεν αναγράφεται στην επισήμανση του προϊόντος.
Η σιβουτραμίνη είναι μία δραστική ουσία η οποία αποσύρθηκε από το 2010 από την αγορά για λόγους ασφάλειας, καθώς η κατανάλωσή της συνδέθηκε με σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Υπογραμμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. KUMTEL σόμπες. ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ……….Όλο διαφήμιση, μέχρι και ο Τράγκας τις διαφήμιζε αλλά είναι MADE IN TURKEY χαιβάνια……

  2. KUMTEL σόμπες. ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ……….Όλο διαφήμιση, μέχρι και ο Τράγκας τις διαφήμιζε αλλά είναι MADE IN TURKEY χαιβάνια…..

    1. Good morning sunshine! Τα λέμε, τα ξαναλέμε, αλλά βλέπεις, πάντα θα βγει ο μαλάκας με την αποψάρα ότι θέλει ντε και σώνει να τα χώσει στο σκατότουρκο και στο καθίκι τον εισαγωγέα, για να μάς βγάλουν το μάτι καλύτερα…

  3. Εδώ το γαμωεμβόλιο είναι τούρκικης γαμωπροέλευσης και δεν κουνιέται φύλλο. Στο γαμωσκεύασμα αδυνατίσματος θα κολλήσουμε;;;

Leave a Response