“ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΣΕΠΩΣΕ από τον ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ο ΚΟΥΛΗΣ για να μας ΚΑΨΕΙ”. ΕΒΑΛΕ ΧΡΥΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Υπάρχουν τρομακτικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για να τους τινάξουμε όλους στον ΑΕΡΑ

Κοινοποίηση:
exofillo7-8

teaser7-8

Tεύχος 1968, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.maktv-exofillo7-8

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 7 και 8/8/2021  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

maktv- opisthofyllo7-8

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

makeleio 24 07-08-2021

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Υπενθυμιση: ΜΚΟ: ΝΟΜΟΣ & ΦΥΣΗ
    Μεχρι προτινος συμμετειχε και η Σακελλαροπουλου!

  2. Δίκαιο δε θα ήταν να μπουν κάποιες πυρκαγιές, εντελώς τυχαία και από αμέλεια, στα σπίτια και τις επιχειρήσεις όλων αυτών που επωφελούνται από τις πυρκαγιές; Για να καταλάβουν τι εστί βερύκοκο δηλαδή.

  3. Όλοι μαζί με μια φωνή:
    ΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΗ!
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ!
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥΤΣ@!

  4. Σπασμωδικές κινήσεις της αναρχίας λίγο πριν την εξαφάνιση. Άντε για στους κοπρίτες στους νεοδοσίλογους που ζουν στην εποχή του 50 και έχουν πανικοβληθεί!!!

  5. Βάφει και τα μαλλιά του σαν κι εμένα….

  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΡΕΚΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΑΠΛΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΗΝΤΙΚΟ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝΕ ΕΝΤΑΞΗ , ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ , ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ & ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ , ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ κ.λ.π. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΟΛΟΙ & ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΖΑΡΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ , ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.

  7. Γιατί όλους αυτούς εδώ μέσα τους θέλετε;;;
    Θεωρητικά τους υποτιμάτε όπως υποτιμώ εγώ εσάς (κι εσείς εμένα). Όλες οι σχέσεις έτσι ειναι. Σχέσεις συμφέροντος. Η λέξη συμφέρον έχει πολλές έννοιες.
    Συμφέρον μπορει να είναι οικονομικό, αισθηματικο κλπ
    Εσύ γουστάρεις να κάθεσαι να διαβάζεις τα σχόλια του κάθε παπάρα;;; Το κάνεις γιατί θες τα λεφτά. Γουστάρεις όλους όσους είναι γύρω σου στη δουλειά;;; Μάλλον τους περισσότερους τους μισείς και σε μισούνε . Και όχι μόνο αυτούς αλλά και πολλούς από την οικογένεια σου.
    Αυτά δε τα λέω για έναν αλλά για όλους . Γιατί για όλους ισχύουν. Όπως στη πολιτικη δεν υπάρχουν φιλίες όπως είπε ο Πούτιν αλλά μόνο συμφέροντα το ίδιο ισχύει και στην δουλειά και στις ερωτικές σχέσεις και στην οικογένεια και παντού. Υπάρχει δλδ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
    Το θέμα είναι ο βαθμός που υπάρχει.
    Οπότε όποιος το δεχτεί αυτό τόσο το καλύτερο για αυτόν. Εσείς θέλετε πελάτες γιατί αλλιώς αν δε παίρνετε κλικ και λεφτά δε θα έχει νόημα τίποτα από αυτά που λέτε. Οι υπόλοιποι χρειάζονται ένα μέσο εκτόνωσης και πληροφόρησης πέρα των συστημικών μέσων κι εσείς τους το προσφέρετε. Απλά πράγματα.
    Οπότε μη λέτε ότι σας κουράζω. Αυτή είναι η δουλειά σας. Και όσο το λέτε τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να τα παρατήσω (αν και εσωτερικά ένα μέρος του εαυτου μου το επιθυμεί περισσότερο από σας άσχετα αν το άλλο αντιδρά γιατί έχει συνηθίσει και βρίσκει μια ανόητη διέξοδο διαφυγής από τη κόλαση της πραγματικότητας που όλοι ζούμε) για να μη σας ικανοποιήσω
    Θα ικανοποιουμουν να φύγω όποτε θέλω και αν θέλω εγώ. Αν σας δυσαρεστουσε μπορεί να έφευγα ευκολότερα.
    Όπως βλέπετε είμαι απολύτως ειλικρινής.
    Δεν τρέφω αυταπάτες για το ποιοι είστε όπως οι υπόλοιποι. Είστε όπως όλοι οι άνθρωποι. Αυτό θέλετε να πιστεύετε εσείς ότι είστε οι ΚΑΠΟΙΟΙ όπως μέσα μας πιστεύουμε όλοι μας. Ότι είμαστε μοναδικοι. Να που ήρθε ο καιρός να αποδειχθεί ότι είμαστε όλοι πιόνια “κάποιων” που μας έχουν όπως εμείς τα ζώα σφαγειου. Τα εκτρέφουμε για να πάρουμε τα αγαθά που μας προσφέρουν κι όταν μεγαλώσουν τα σφάζουμε για να τα πουλήσουμε και να τα φάμε. Σε όλες τις δουλειές ακόμα και στις σχέσεις τα λεφτά παίζουν ρόλο. Αυτό ισχύει και για σας δυστυχώς όπως παντού. Χωρίς αυτά δε κινείται τίποτα.
    Όμως έχετε κάποιο ήθος σε σχέση με τους υπόλοιπους καφρους της δημοσιογραφίας. Αλλιώς δε θα ήμουν εδώ να ομιλώ με τύπους στυλ Πορτοσαλτε. Δε σημαίνει όμως αυτό ότι δέχομαι τον τρόπο με τον οποίο αντιδρατε παντού. Που βρίζετε, που μιλάτε με τόσο άκομψα επίθετα και μειώνετε όσους δεν είναι του γούστου σας.
    Σημασία δεν έχει τι λέμε πολλές αλλά και πώς το λέμε.
    Φυσικά πάρα πολλές φορές μου αρέσει ο τρόπος αυτός γιατι είναι απλός και λαϊκός όπως μιλάμε όλοι μας.
    Δεν μου αρέσει η υπερβολική υπεροψία και αλαζονεία που κρύβεται κάποιες φορές πίσω από αυτον.
    Κανένας μας δεν είναι Θεός. Όλοι είμαστε μυρμήγκια που ήρθαμε εδώ για να μάθουμε μέσα από τον πόνο και να γεμίσουμε με εμπειρίες. Τεσπά αυτά είναι φιλοσοφίες.
    Άντε γεια γιατί δε θέλω να χάσω όλη τη μερα μου !!!!

    1. Φίλε μου, γράφεις, γράφεις,,,,για να πεις τι;; ότι δεν σου αρέσει ο τρόπος που τα λένε στο Μακελειό;; Σημασία δεν έχει πως τα γράφουν αλλά τι γράφουν! Αν διαφωνείς, τότε χάνεις τη μέρα σου, όντως Αν συμφωνείς δες την ουσία Και όχι δεν γίνονται όλα για το χρήμα Πολλά γίνονται για την έρημη τη πατρίδα που έχει προδοθεί πανταχόθεν (Μακεδονία, Κύπρος, Αιγαίο στα μουλωχτά) για την τιμή και την προσωπική μας ελευθερία που έχει τσαλαπατηθεί (με μέσον ένα εμβόλιο καλό ή κακό), για την ίδια μας την υπόσταση (εκτός αν είναι ντροπή να είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και ανεμβολίαστος ΥΓΙΗΣ) Να είσαι καλά και να συνεχίσεις, να σκέφτεσαι (το έχεις)

    2. Την έχασες γτ τοσο σου πήρε να γράψεις όλες αυτές τις παπαριές. Και τις μισές διαβασα. Εμείς ετσι εκφραζομαστε. Εσύ φαίνεται ότι το οβαδαι και τις λέξεις. Αν είμασταν Αμερική θα βγαίναμε και θα θεριζαμε. Αν δεν σαρεσει λοιπόν τα κουβαδάκια σου και σαλλη παραλια

    3. +1000000
      RESPECT! ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΟΛΙΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΕΥΓΕ!
      ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ, ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ!
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ!
      🤘 👍 🙂 ⚘🌷 💐 👏 👏 💙 💜

  8. Είναι οι ίδιοι που πλήρωσαν την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Παιδεραστίας.

  9. Και αυτός θα γίνει πάμπλουτος θα ολοκληρώσει το έργο για το οποίο τον έβαλαν και μετά θα φύγει να έρθουν οι επόμενοι καταστροφείς της Ελλάδος.
    .

  10. Πρώην Βουλευτίνα της ΝΔ… Εδώ και χρόνια διευθύντρια επικοινωνίας στις επιχειρήσεις του κυρίου Πρωτοσέλιδου του Μακελειου με ξενοδοχεία στη Σαντορίνη η ίδια….. Στέφανε κάνε ρεπορτάζ….

  11. Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Οι λιγνιτικές μονάδες παραγωγής κλείνουν το 2028
    Μητσοτάκης στα εγκαίνια εργοστασίου παραγωγής του Μυτιληναίου ΅: Οι λιγνιτικές μονάδες κλείνουν το 2021
    Οι λιγνιτικές μονάδες σώζουν τώρα τη χώρα από οδεινυρό μπλακ Άουτ
    Αυτές που κλείνει ο υποτακτικός του Μυτιληναίου

  12. Κούλη, ένα μόνο θα σου πω, ξέρεις τί σου έρχεται χωρίς σάλιο και χωρίς βαζελίνη? :
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥΤΣ@!

  13. Ώστε του Σκρεκα ήταν η βίλα ε;;;
    Γι’αυτό δε σβήνουν τα μέτωπα, εάν ο κάθε πολίτικος έχει από ένα πυροσβεστικό στη βίλαρα του…..είμαστε μόνοι μας.Τωρα εξηγούνται πολλά.

    1. Από που και ως που επαρχιώτης πολιτευόμενος με ακίνητο στην υπερκορεσμένη πληθυσμιακά εδώ και δεκαετίες Αθήνα.
      Ο Σκρέκας διεδέχθη τον πατέρα του. Μεταπολιτευτικό τζάκι.

Comments are closed.