ΕΜΠΕΙΡΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΞΕΡ – ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ “ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ” ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ – ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ… ΚΑΘΑΡΙΣΕ

Κοινοποίηση:
Απολογία στον ανακριτή του ποινικολόγου που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024. 
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Ομολόγησα την πράξη μου, πραγματικά ζητάω συγγνώμη γι’ αυτό το οποίο συνέβη στην σύζυγό μου, την οποία πραγματικά υπεραγαπάω και από τις τρεις κόρες μου» είπε ο ποινικολόγος στις δηλώσεις του αφού απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

«Δυστυχώς βρέθηκα σε μία κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό και εγώ ακόμα δεν μπορώ να δώσω εξηγήσεις. Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου βίαιος, θα κοιτάξω να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια γιατί πραγματικά το λέω, έχω χτίσει μία καριέρα και μία οικογένεια με πάρα πολύ κόπο και από εμένα και από τη σύζυγό μου. Θα αναζητήσω τις ψυχολογικές αιτίες του περιστατικού, δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου».

«Να μην βρεθεί κανείς άνθρωπος σε αυτή την κατάσταση. Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο. Πρωτίστως από τη Σοφία και τις κόρες μου», είπε, στη συνέχεια, ο Απόστολος Λύτρας στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

Παρότι λοιπον παραδέχθηκε οτι τη “σάπισε” στο ξύλο, ως έμπειρος νομικός επικαλέστηκε και ψυχολογικά προβλήματα και “καθάρισε” με μια… μετακόμιση. Οι όροι που επιβλήθηκαν στον κ. Λύτρα είναι η υποχρέωση μετοίκισης από το κοινό σπίτι όπου διαμένει με τη σύζυγο του, η απαγόρευση να την πλησιάζει και η υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία που επιμέτρησαν για να αφεθεί ελεύθερος ο γνωστός ποινικολόγος παρά το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, είναι:

Η κατάθεση της γυναίκας του ότι ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε για πρώτη φορά και ουδέποτε είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, καθώς και η κατάθεση της πρώην συζύγου του, που τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν, η οποία ανακάλεσε την καταγγελία της στην τότε δίκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Χεστήκαμε για τη διαβολοκαριέρα σου, προωθημένη από τους ομοίους του. Με αυτή ρίχνεις τις γυναίκες κοντοστούπη;

  2. Η πρώην γυναίκα του, που την είχε καταχεριάσει και αυτή, τον υπερασπίστηκε για να εκδικηθεί την νυν; Τι πουτάνες που είναι οι γυναίκες!

  3. Αφού δεν το έχει ξανακάνει, όπως λέει, τότε γιατί χρήζει βοήθειας και θεραπείας από ειδικούς;

  4. Δεν υπήρξα ποτέ βίαιος στο παρελθόν λέει το λαμογιο,ενώ υπάρχει καταγγελία για ενδοοικογενειακη βία από την πρώην γυναίκα του,σε σοβαρή χώρα θα του έπαιρναν και την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, εδώ θα γίνει ήρωας και υποψήφιος βουλευτής

  5. Ψυχολογικά προβλήματα και άδειες οπλοφορίας δεν συνάδουν . Αυτά μόνο στην Ελλάδα .

    1. Πολύ σωστά. Τώρα να ζητήσουν ευθύνες και από ψυχιάτρους που έδωσαν άδεια

  6. δήλωσε γύφτος και επικαλέστηκε τη νομολογία ‘όλοι έξω’

  7. “Να μήν βρεθεί άνθρωπος σ’αυτή την κατάσταση…”. Για τον εαυτούλη του λυπάται που χάρη στην τόλμη του γιατρού δέν κουκουλώθηκε ο ξυλοδαρμός.Την πάρτη του σκέφτεται,όχι τη γυναίκα του που την έκανε μπλέ μαρέν απ’το ξύλο.Και πάλι μπράβο στο γιατρό.Άν δέν ήταν αυτός θα είχε γίνει αβαβά η υπόθεση.

  8. Έπεσε λάδι ρε, τα δικλαστάκια είναι γνωστά γυφυαριά. Αν το είχα κάνει εγώ’ θα με έβγαζαν τζιχαντιστή. Άσχετο, σκέψου τι θα του έκανε η τάνα και τον έβγαλε οφφ τον χαρτογιακά, δεν δικαιολογώ την βία γενικά, αλλά έτσι για να πούμε κάτι.

    1. Όχι, να μην πεις κάτι μούλε… Έχεις και άποψη όρνιο…

  9. Στο τέλος θα τον δούμε και Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία…..

  10. Ας μας πούνε καλύτερα σε τι κλίκες είναι δικτυωμένος (μασoνίες κλπ) και τι τηλέφωνα έπεσαν και κάνουν ότι δεν τρέχει τίποτα.

  11. Με τα φράγκα πάντα καθαρίζεις στο Ελλαδισταν.

  12. Τώρα πια ασχολούνται μόνο με εγκλήματα γνώμης. Τα κανονικά βίαια εγκλήματα δεν τους αφορούν.

Comments are closed.