ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: Ή ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ Ή ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΟΥΜΕ, ΛΕΕΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ* «ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ»

Κοινοποίηση:
kaselakis

Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ζήτησε με τον πλέον επιθετικό τρόπο να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της αμφισβήτησής του,  προειδοποιώντας ακόμη και με προσφυγή στις εσωκομματικές διαδικασίες.

«Αν δεν με εμπιστεύεστε ζήτω αναβάπτιση της βούλησης και εντολής των μελών», φέρεται να είπε ο κ. Κασσελάκης και πρόσθεσε: «Αν κάποιος με αμφισβητεί ας το κάνει εδώ και τώρα, εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια».

Είπε ακόμη: «Σέβομαι τα όργανα και τα σέβομαι παρότι δεν υπήρξε συλλογική διαδικασία που δεν σημειώθηκαν διαρροές. Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε την διαδικασία;».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης ζήτησε από καθένα από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας να τοποθετηθεί στο ερώτημα εάν τον εμπιστεύεται για πρόεδρο του κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η φράση με την οποία ο πρόεδρος του κόμματος διεμήνυσε στην Πολιτική Γραμματεία να πάρει θέση ήταν: «Η με στηρίζετε ή βρείτε ανταγωνιστή να κονταροχτυπηθούμε στο Συνέδριο». Στη συνέχεια σηκώθηκε κι έφυγε από τη συνεδρίαση, για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗ. εχουν χασει τον μπουσουλα. εχουν κριση ταυτοτητας.στην εξουσια με το γνωστο παραμυθι του αριστερουλη αγωνιστη ΚΑΙ με το τοσο ΧΡΗΜΑ που κατεχουν,ο κοσμος τους μυρισε. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ο σωζων εαυτον σωθητω ΜΕ την μεθοδο διαλυσης του, του παλαι ποτε ΦΑΕΣΟΚ.

  2. Στο καλο και να μην μας γραφεις….Παρε και τον αγαπητικο μαζι

  3. Ο Κασσελάκης, θα τους βάλει τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι.
    Σίγουρα δεν είναι Κομμουνιστής, & ακόμα πιό σίγουρα, δεν ήρθε για να φύγει τόσο γρήγορα κι ετσι απλά.
    Οι Ζαίοι καλόμαθαν στην τεμπελιά με τον αρχιτεμπέλη Τσίπρα & στην δήθεν ιδεολογία. Πάντα η ιδεολογία τους ήταν ένα ανύπαρκτο τεράστιο ψέμμα.
    Αν σκεφτόντουσαν τους Πολίτες, δεν θα επέτρεπαν στον Τσίπρα να μετατρέψει το ΟΧΙ σε ΝΑΙ & δεν θα ψήφιζαν το χειρότερο Μνημόνιο, & ασφαλώς δεν θα υπήρχε το ΤΑΙΠΕΔ & η Δημόσια Περιουσία υποθηκευμένη για 99 χρόνια.
    Κι αυτές οι αηδίες που λένε, πως δεν είναι αρχηγικό Κόμμα είναι γελειότητες.
    Πάντα υπάρχει ένας Πιλότος, ή ένας Καπετάνιος.

    1. δεν είναι καν αριστερός, κλώνος του Κούλη είναι.

      ΚΚΕ μόνο.

  4. Το κομμα αυτο πρεπει να μετονομαστει σε

    Δυναμη Ελληνικης Αυτοκρατοριας

    η ελληνικη δημοκρατια τελειωνει …
    ερχεται συντομα η Ελληνικη Αυτοκρατορια.

  5. Το πρόβλημα του Κασσελάκη είναι πως προσπαθεί να πετύχει σε ένα κομμουνιστικό κόμμα όπου το μόνο που μετράει είναι η εσωτερική καμαρίλα η οποία δε φαίνεται προς τα έξω αλλά ρυθμίζει τα πάντα. Οι κομμουνιστές δεν είναι δημοκράτες και δε πιστεύουν στη θέληση του λαού. Είναι ελιτιστές (οξύμωρος όρος για αυτούς βέβαια γιατί είναι άχρηστοι γενικά σαν άτομα αλλά αυτοί πιστεύουν πως είναι ελίτ της διανόησης) και πιστεύουν πως η δική τους νομενκλατούρα γνωρίζει καλύτερα από την πλέμπα. Μαγαζάκι κάνουν κάθε φορά το κόμμα τους, ποιός πηδάει ποιόν είναι εκεί μέσα, νεποτισμός, αφισσοκολλητές, γραφειοκρατία, παπαρολογία, προπαγάνδα, και τσιτάτα. Δεν είναι ένα κόμμα που στόχο έχει να δώσει λύσεις, είναι μια συμμορία που στόχο έχει να εκμεταλλευτεί τον ιδρώτα και το αίμα του λαού. Έτσι είναι ΟΛΑ τα κομμουνιστικά κόμματα παντού στον πλανήτη (συμπεριλαμβανομένης και της ΝΔ φυσικά).

    Αντίθετα ο Κασσελάκης νομίζει πως έχει έρθει σε ένα δημοκρατικό κόμμα με ανοιχτές διαδικασίες και επικοινωνία με τον “πελάτη” ψηφοφόρο και αξιοκρατία. Οι συριζαίοι επειδή έβλεπαν πως ήταν δημοφιλής στη βάση και θα έβγαινε στις εσωκομματικές, τον ανέχτηκαν αρχικά αλλά μετά άρχισαν να του κάνουν αντάρτικο με αστείες προφάσεις με τη βοήθεια και των πετσωμένων ΜΜΕ. Στόχος είναι είτε να τον κάνουν ό,τι θέλουν, είτε να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί ή να τον διώξουν. Δε πρόκειται να τον αφήσουν να κάνει αυτά που θέλει.

    Όσο για αυτούς που παπαγαλίζουν την π@παριά πως η αποστολή του Κασσελάκη ήταν απλά να περάσει ο γάμος των γκέι, πρέπει να παίρνουν ναρκωτικά, δεν εξηγείται διαφορετικά… Ρε σεις, πιστεύετε πως υπήρχε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ να μη ψήφιζε τον γάμο των γκέι χωρίς τον Κασσελάκη; Η “νέα αριστερά” και η Κωνσταντοπούλου, λόγω Κασσελάκη τον ψήφισαν; Οι αριστεροί έχουν πάγια θέση υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ, και με Τσίπρα μια χαρά θα το ψήφιζαν, και με Αχτσιόγλου…. Πραγματικά διαβάζω κάτι τέτοιες π@παριές συχνά πυκνά και αναρωτιέμαι για το IQ των ζώων που σχολιάζουν….

    1. Να και ενα σχολιο -αναλυση της προκοπης .. Παραδειγματειστε οσοι πετατε ενα « οξω πο@υστη απο την παραγκα » και « καθαρισατε » .. Η πολιτικη δεν ειναι σεξουαλικοτητα και χυδαιοτητα , ειναι αναλυσεις και παραμετροι

  6. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΩΛΟ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ ΤΟΤΕ,
    ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ,
    ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΩΛΟ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ?????

  7. Ο ΠΡΩΚΤΟΛΑΓΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝEI ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΚΑΥΛΙΔΙ

  8. Αποστολή εξετελεσθη.ήρθε ψήφισε τις λουγκρες κ αναχωρεί για American κ θα έρθει παλι ο τσιπρας ο τσε Γκεβάρα

  9. ιφιγενεια εν καυλιδη εγινες μωρη αριστερη λουλου-νεοναζι!

  10. δωστε το κομμα στο λαφαζανωφ καλυτερα να δωσει μια ελπιδα στον λαο

  11. Τελειώσατε Πρεσπολάγνοι και λαθρολσγνοι συριζσίοι που η έγνοια σας είναι αν θα παντρευτεί ο Κασελάκης. Ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν και οι γαλάζιοι συριζαίοι που γίνανε το ίδιο πρεσπολάγνοι και λαθρολάγνοι με τους Τσιπραίους ενώ τώρα γίνανε και λάτρεις των ομοφυλοφίλων!

  12. Θα φύγει! Ήρθε μόνο για να περάσει το πουστρονομοσχέδιο. Όλα προσχεδιασμένα!

    1. σωστός!!!! Αυτός ήταν ο ρόλος του…Λαγός ο κερατάς!

Comments are closed.