ΕΚΤΑΚΤΟ! 25χρονος απειλεί να πέσει από την ταράτσα πολυκατοικίας!

Κοινοποίηση:
thessaloniki-nearos

Ο 25χρονος έχει ανεβεί στη άκρη στέγης πολυκατοικίας, στην οδό Σαχίνη και απειλεί ότι θα βουτήξει στο κενό. Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ‘όπως γράφει το thestival.gr.

Συγγενείς του άνδρα προσπαθούν να τον πείσουν να τραβηχτεί από την άκρη της στέγης.

Οι πυροσβέστες έχουν τοποθετήσει στο δρόμο μπροστά από την πολυκατοικία στρώμα διάσωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. Ο κυριότερος λόγος που αυτοκτονούν είναι ότι τα άτομα αυτά είναι χρόνιοι χρήστες αντικαταθλιπτικών χαπιών διότι αυτά καταστρέφουν το φρένο επιβίωσης που υπάρχει μέσα στον οργανισμό.
  Δλδ παγώνουν τον προμετωπιαίο φλοιό (μειώνεται η κριτική, οι συνειδητές λογικές αποφάσεις, μειώνεται η λογική) και αναλαμβάνει ο ρινεγκεφαλος που διέπεται από τα συναισθήματα. Λόγω του εγκλεισμού το αίσθημα της κατάθλιψης και της μελαγχολίας αυξάνεται και αφού έχει παγώσει το φρένο επιβίωσης αυτοκτονούν..

 2. Βέβαια παίζει σοβαρά η περίπτωση να μην παίζει ρόλο και καθόλου αυτό απλά πάντα ν’ αυτοκτονούσαν και να μην αναγράφονταν.
  Η περισινη έκθεση αυτοκτονιών αναφέρει ότι έγιναν περίπου 4000 αυτοκτονίες που δεν αναφξκαν πουθενά.

 3. Ρε παιδιά όσο τα προβάλλουμε αυτά ως μέσον επίθεσης στην Κυβέρνηση και στο απροσαρμοστο, μήπως τελικά τους δίνουμε βήμα να αυτοκτονούν για μια τζούρα δημοσιότητας after death.;;; Την έχουν που την έχουν τη τάση, μη τους σπρώχνουμε κι εμείς.
  Ο χειρισμός του θέματος είναι πολύ λεπτός.
  Χωρίς ν αποσιωπούμε την είδηση γιατί αυτό είναι δημοσιογραφικά αντιδεοντολογικό, νομίζω ότι δεν θα έπρεπε και να την διογκώνουμε υπερβολικά…

Leave a Response