LIVE! ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ…. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 145 ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ – ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ! ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Moscha

Χάος. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πώς οι νεκροί μπορεί να ξεπερνούν τους 145

Μόσχα: Πυροβολισμοί σε συναυλιακό χώρο – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες

Σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών της Μόσχας, ο σταθμός του μετρό Myakinino κοντά στο Δημαρχείο Crocus λειτουργεί κανονικά για τους επιβάτες που εισέρχονται και εξέρχονται.
Όλες οι δυνάμεις και οι πόροι στάλθηκαν στον τόπο του συμβάντος, ανέφεραν οι αρχές του Κρασνογκόρσκ.
«Δημιουργήθηκε επιχειρησιακό αρχηγείο. Όλες οι δυνάμεις και τα μέσα κατευθύνονται στον τόπο του συμβάντος. Οι πληροφορίες για τα θύματα και άλλες λεπτομέρειες διευκρινίζονται».
Ο κυβερνήτης της περιφέρειας της Μόσχας Αντρέι Βορόμπιοφ πήγε στο σημείο της έκτακτης ανάγκης.
Στο σημείο της έκτακτης ανάγκης έφτασαν αστυνομικοί.
Φωτιά ξέσπασε στο κτίριο, αναφέρει ανταποκριτής του RIA Novosti.
“Άνθρωποι με καμουφλάζ, τουλάχιστον τρεις, εισέβαλαν στο ισόγειο του Δημαρχείου Crocus και άνοιξαν πυρ από αυτόματα όπλα. Σίγουρα υπάρχουν τραυματίες”, ανέφερε ένας ανταποκριτής του RIA Novosti.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά από αυτό οι εγκληματίες έριξαν χειροβομβίδα ή εμπρηστική βόμβα.

«Οι άνθρωποι που ήταν στην αίθουσα ξάπλωσαν στο πάτωμα για να γλιτώσουν από τους πυροβολισμούς, ξάπλωσαν εκεί για 15-20 λεπτά και μετά άρχισαν να σέρνονται έξω. Πολλοί κατάφεραν να βγουν έξω».


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

76 Σχόλια

  1. Ελευθερία ή θάνατος λέγανε οι πατριώτες όχι οι προδότες σαν και εσένα αν σε βρούμε αρχιμλκ@ τρύπιε μέσω της die θα παρακαλάς κλαίγοντας να μην σε σπάσουμε και το κεφάλι που είναι γεμάτο σκατά… Έχεις τελειώσει ανθελληνικό σκουπίδι κάνει μπαμ ότι είσαι μια φλέβα από τα @@ μας με αποδείξεις…

  2. Ορισμένοι, ευτυχώς η μειοψηφία, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είμαστε απόγονοι ηρώων, απόγονοι του ΕΔΕΣ και του ΕΑΜ ΕΛΑΣ και όχι απόγονοι των SS. Άντε πια ηλίθιοι, οπαδοί ανιστορητοι.

  3. Ποσοι εδω μεσα σας εχει πιασει στα δυχτια του ο διαβολος ;;; Το εχετε καταλαβει αυτο ;;;; Ντροπη σας και η οργη Θεου θα πεσει στα κεφαλια σας.Δεν εχετε ψυχη.Αν εισασταν ανθρωποι και ειχατε μεσα σας Χριστο τωρα με το συμβαν της Ρωσιας θα πονουσατε.Αισχος και ντροπη στα σκουλικια του σατανα.

    1. Εςεις η φανατισμένοι όλων των θρησκειών αντιμετωπίζεται ψυχολογικά προβλήματα και πρέπει να σας δει ψυχίατρος Και σας αλλά και αυτόν που σας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου..

  4. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ… ΟΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΠΑΙΡΙΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ… ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΥΝΤΟΜΑ

  5. λομβαρδιανοι το κανανε το φονικο στην αμμο κτλ κτλ

  6. θελει να παρεις ενα λαστιχο και να τους καταβρεξεις

  7. Ο ένας πιο βλακας από τον άλλο α ρε Ελλάδα πως καταντησες

    1. Εσύ φιλαράκο που είσαι πολύ σοβαρός τη συναυλία ήτανε έπαιζε ο Πουτσίνι..;

    2. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΩΣΙΑ ‘Η ΟΧΙ?? ΚΑΛΟΣ ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΕΙΣΑΙ. Σ’ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΡΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ 4ΕΤΙΑ ΝΔ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΗΓΕΣ? ΠΡΙΝ ΣΥΡΙΖΑ ‘Η ΠΑΣΟΚ? Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΛΙΓΔΑ.

  8. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί τα τελευταία 20 χρόνια Φέρνουν σε όλη την δύση μουσουλμάνους.. Αυτή θα είναι πρώτη γραμμή στον πόλεμο της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ εκατομμύρια λυσσασμένα σκυλιά..

  9. Τόσους μήνες βρίζετε τους Ισραηλινούς που πολεμάνε τα μεμέτια ισλαμοτζιχάντηδες. Απόψε οι αλαχακμπάρηδες σας ανταπέδωσαν την υποστήριξη που τους δώσατε.

  10. Πω, πω, Θεέ μου, η απόλυτη φρίκη! Τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ. Σίγουρα πληρωμένοι εκτελεστές, όπως του Χίου.

  11. Σαν την τρομοκρατική ενέργεια που είχε γίνει στη Γαλλία; Βρέθηκαν εκεί οι ένοχοι; Μήπως ο Μανωλάκης, το πουστάκι που θα στείλει στρατιώτες στην Ουκρανία, έχει βάλει το χέρι του.

  12. ΑΚΟΥ ΡΕ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ.

    1. Καλά κλάψτε τώρα για το γαμήσι που φάγατε Μέσα στη Ρωσία γιατί έρχεται κι άλλο..

  13. Εύχομαι μέσα στον Απρίλιο του ’24 να γίνουν αμέτρητα ανά τον κόσμο τυφλα τρομοκρατικά χτυπήματα κι άλλοι ακόμα πιο ισχυροί σεισμοί παγκοσμίως.Χιλιάδες κόσμου να καταπλακωθεί και να πεθάνει βασανιστικά κάτω από τα ερείπια.Να γίνουν μεγάλα και ανεξέλεγκτα πυρηνικά δυστυχήματα, με αποτέλεσμα τη μόλυνση των υδάτων και της τροφικής αλυσίδας.Να θερίσει η ελονοσία, ο τύφος, η χολέρα, η φυματίωση και ο επιθετικός καρκίνος.Σε κάθε γωνιά της γης να ξεσπάει κι ένας ανελέητος πόλεμος, ο κόσμος να υποφέρει, όλη η ανθρωπότητα να βυθιστεί στο έρεβος και τη θλίψη.

    1. Και εγώ το εύχομαι πρώτα σε σένα και στην οικογένεια σου..Να πάθετε όλα τα κακά του κόσμου Και να λιώσετε σαν το κερί..

      1. Έξω η χολέρα, εύχομαι το κακό σπυρί στο κεφάλι να βγάλεις κι εσύ και τα παιδιά σου.

    2. Η φαντασία σου παππού δεν έχει όρια αυτά που γράφεις δεν είναι ούτε για να γελάμε και ξέχασες την μαύρη πανώλη που έχει σκοτώσει τους περισσότερους…

      1. Μακάρι παδί μου.Και η μαύρη πανώλη και η βουβωνική πανώλη, η γάγγραινα, η ποδάγρα, το σκορβούτο.Και ότι άλλο κακό σκεφτείς μακάρι να μας βρει να τελειώνουμε με το θλιβερό κατασκεύασμα που λέγεται άνθρωπος.

    3. Πωωωωω το τερμάτισες κουνιστρα.
      Η επιστήμη έχει κάνει διαγνωση για την πάθηση σου.
      ΔΥΣΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΩΣ ΜΕΤΑ ΨΥΧΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ.
      Δυστυχώς η ασθένεια σου είναι μη αναστρέψιμος….

    4. Kι εγω ευχομαι να γινεις ΛΟΑΤΚΙ και να μην βρισκεις π@υτσο να σε γμησει……

  14. Η επίθεση αυτή είναι προβοκατσια στημένη από τις ΗΠΑ και τους σιωνιστές. Ο Ζελένσκι είναι πιονι των σιωνιστών. Έχει καταντήσει την Ουκρανία έρμαιο των σιωνιστών. Είναι τραγικό. Θα φτασουν τους 150 οι νεκροί. Το περίεργο είναι ότι στις 7 Μαρτίου οι πρεσβείες των ΗΠΑ και της Βρεττανίας είχαν προειδοποιήσει για τρομοκρατική επίθεση μέσα στη Μοσχα. Η περίπτωση παρουσιαζει καταπληκτική ομοιότητα με την επίθεση στο θέατρο του Ισραήλ, που οδήγησε στο πόλεμο του Ισραήλ στη Γαζα. Μετα τον πόλεμο ο Πρόεδρος Πούτιν δέχθηκε την ηγεσία της Χαμας στη Ρωσία. Μπορεί όλο αυτό να έγινε ενόψει της προσπαθειας για το κτίσιμο του ΓΝαου και του Εβραικού Πασχα. Μπαινουμε σε βαθύ τουνελ. Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ θα αρνηθούν την οποιαδήποτε αναμειξη, όμως παρασκηνιακα θα τη δεχθούν. Μπορεί όμως η Ρωσία να εκμεταλλευτεί τη σύγχυση από την κατασταση που έχει δημιουργηθεί, λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και να επιβαλλει τις δικές της θέσεις. Τέλος παντων θα τα βρουν όλα οι υπηρεσίες της Ρωσίας. Θα τους βρουν. Εμεις είμαστε σίγουροι ότι πίσω από όλα αυτα βρίσκονται οι σιωνιστές που δημιούργησαν και την κατασταση στη Γαζα

    1. Η επιθεση αυτη ειναι η “αιτια” που θα ισοπεδωσει τωρα την Ουκρανια…..θα το δειτε τις επομενες εβδομαδες.

  15. Γαμήστε τους Ρωσομπλιέτ , οι χειρότεροι άνθρωποι.

    1. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ Ή ΑΠΟ ΠΙΣΩ; ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΒΑΖΕΛΙΝΗ Ή ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ;

    2. Το μουν@κι της μάνας σου θα πηδηξούμε πρώτα αυτοί τουλάχιστον δεν παίρνουν εντολές από άλλες χώρες είναι ελεύθεροι…

  16. Έλληνες το κάνανε μάγκες..πουτιν ρίξε μας πυρηνικά τωρααα

    1. Δεν χρειάζεται ο Putin δέσε μια πέτρα στον λαιμό και πέσε στο λιμάνι να σωθείς, ούτε αυτοί που έχουν λίγους μήνες ζωής δεν τα γράφουν αυτά…

  17. …..ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΟΒΑΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣ-ΚΟΥΛΗ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ…..ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ…..ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ Γ@Μ*Σ€Ι….ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΔΗΣ….

  18. ΚΟΥΛΑΡΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΛΑΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΒΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΣΟΥ.

  19. Ειμαστε ετοιμοι ΠΑΤΡΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και πολεμουμε στο πλευρο των ρωσων εδω και καιρο. Το μονο που μας μενει ειναι να αναψουμε το το πυροτεχνημα και να αρχισουμε το ανταρτηκο στην μικρη μας Ελλας και να ξεκαθαρισουμε το τοπιο απο τα Ναζιστακια του ζελε και τους προδοτες πολιτικους θα γινει της κορεας δεν γενηθηκαμε να μας σκλαβωσουν οι κολο κρητικοι θα τους σφαξουμε σαν αρνια ολους . εθνικος υμνος. Αργε ναλθη εκεινη η μερα που τα σκιαζε η φοβερα και η σκλαβια………ελευθερια η θανατος.

  20. ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ.. ΕΙΠΕ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ….
    ΛΟΓΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΩΡΑ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΥ ΠΛΕΟΝ……….
    ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ……

  21. Δεν μπορούν να χτυπήσουν την Μόσχα με τα drones και την χτυπάνε με την τρομοκρατία. Τι θα έλεγαν οι Αμερικάνοι αν το ίδιο γινόταν στην Ουάσιγκτον ? Τελείως άνανδρος τρόπος πολέμου

  22. Αν είναι η 3 αυτές που έκαναν το τρομοκρατικό χτύπημα είναι γυναίκες που φοράνε στρατιωτική στολή φενοντε στα μάτια

  23. +++!!!κολοναζιστακι νεοελληνακι γαμω εσενα και ολο σου το σπιτι γαμιολη πουσταρα ελα προσωπικα να μου το πεις κολο τρομοκρατη θα σου ξεριζωσω την καρδια και θα την φαω αψητη. Μονο μαγκιες και κλανα εισαι σαν την πουτανα την κουλα σου οι ωρες σας πλησιαζουν κολογενιτσαρε

    1. Ωραία κοίτα τώρα το πόντο στο καλσόν σου.

    2. Εσύ που λες Νεοέλληνακι το ξέρεις ότι η μάνα σου η Ρωσίδα δουλεύε στα μπουρδέλα στην φυλής ρε μεθύστακα?

      1. ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΤΚΑΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ Ή ΟΛΟΚΛΗΡΟ;

  24. φαινεται σαν ασκηση και οχι αληθινο…ισως προετοιμαζουν τον κοσμο

  25. Ουκρανια Τελος . Τωρα θα δειτε τι σημαινει ΠΟΛΕΜΟΣ . Πουτιν μην αφησεις κανεναν πουστη ζωντανο κ οταν σου επιτεθει η Δυση , εγω κατατασομαι στον Ρωσικο Στρατο κ θα σφαξω μεχρι κ Ελληνες που θα πολεμουν για τα Πουστρακια της Δυσης . Βατραχε μαζι θα φυγουμε . Προτιμω να πεθανω ελευθερος παρα ντροπιασμενος κ σκλαβωμενος . ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .

    1. Αν ζούσαμε επί κατοχής, εσύ σίγουρα θα ήσουν συνεργάτης των Γερμανών.

      1. Εσύ καί τού συναφιου σου τά κουμμούνια σφάζατε Έλληνες μαζί με τούς ναζί στην κατοχή, πάντα προδότες δοσίλογοι καί ανθελληνες είσασταν στο παρελθόν, τό ίδιο καί τώρα αλλά καί στο μέλλον, εκτρώματα της φύσης ψυχιατρικά άρρωστοι, Γιαννούκο.

          1. Παππού Γιαννούκο εγώ γεννήθηκα μερικές δεκαετίες αργότερα αλλά τό ίδιο σιχαίνομαι τούς κομμουνιστές καί τούς ταγματασφαλίτες πού δρούσαν τότε κατά τών Ελλήνων.

  26. στις Ηπα λενε πανω απο 50 fifty fifteen ακουγονται ιδια σχεδον για τον μη Αμερικανο

  27. Θρασύδειλα μπάσταρδα γαμώ το ΝΑΤΟ σας και την Ουκρανία σας. Βλαδίμηρε εξαΰλωσέ τους όλους, ρίξτε και πύραυλο και στο δικό μας μπουρδέλο μέσα με όλους τους 300.

  28. Ολα τα ελληνικα καναλια λαμπουν δια της απουσιας τους πλην του open. Λες και δεν εχει συμβει τιποτα…

  29. Αυτοί που το έκαναν αυτό η γνώμη μου έχουν πληρωθεί μισθοφόροι μουσουλμάνοι το πως μπήκαν μέσα δεν ξέρεις θυμίζει χτύπημα αιφνιδιασμου

  30. Καλά να πάθετε μπινεδες κ μπεκρηδες
    Βάρβαροι πότες κ πουτανοβιες : Ρωσία

  31. Σήμερα όλες η Σελίδες μίλαγαν παγκόσμια για την επίθεση που έκανε η Ρωσία στην Ουκρανία ότι ήταν η ποιο επιτυχημένη και σκληρή επίθεση ξεκίνησε 4 η ώρα το πρωί και τελοιωσε γύρω στης 10 ,,,οπότε είναι τρομοκρατικό κτύπημα πάρα στρατιωτικής οργανοσης που προσκητε στην Ουκρανία ίσως έχει διαλυθεί και ο ιδιοτικος στρατός να μην συμφωνούν αυτό το έπαθε η Μόσχα με τους κοζακους στο δεύτερο παγκόσμιο η μισή με την Μόσχα και η άλλοι μισή με Γερμανία όταν υπάρχει μισθοφόροι στρατός σε κράτη εύκολα τους αγοράζεις διασποντε κλπ υπάρχει όμως περίπτωση εδώ δεν ξέρεις πότε μπήκαν Μόσχα και πως να είναι από Γαλλία η άλλες φυλακές που πολεμάνε για να μικραίνουν ποινή ,,,υπάρχει και η περίπτωση να μην θέλουν η πολυεθνικές η ντίλερ να σταματήσει ο πόλεμος γιατί βγάζουν πολλά

  32. Για να λένε 15 οι ρώσοι 150 θα είναι στο ξαπλώπούλου

  33. Η ρώσοι φάγανε γαμήσει με τα μουσικής.. Κλάψτε Ρωσόφιλομαλάκες..

    1. Υπάρχει και Θεός, αλλά δεν ασχολείται με τις μαλακίες των Ρώσων, ούτε με τις μαλακίες των ανθρώπων γενικότερα.

  34. Πολλές φορές έγινε στη Ρωσία τέτοιο περιστατικό. Στο τέλος κέρδισε η Ρωσία.

  35. ΠΟΥΤΙΝ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΝΑΓΕ. ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΓΑΜΑ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

    1. ο τουρκοπουτιν θα εχει το τελος του χιτλερ

      1. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΕ ΑΛΒΑΝΕ.

  36. Τσετσένοι αυτονομιστές θα είναι….τελικά υπάρχει και πιο ηλίθιος λαός από εμάς τους νεοέλληνες. Οι ρωσοπλιατ. Μια χώρα τόσο πλούσια και τον πλούτο να τον μοιράζονται λίγοι ολιγαρχες μαζί με την πολιτική ελίτ. γαμω τα λεφτά και την ματαιοδοξία σας. Παγκόσμια ειρήνη ☮️ αγάπη και ψωφο σε όλους τους τουρκομογγολους ,τατάρους Ούγγρους , Σελτζούκους που ήρθαν από τις στέπες και κατέστρεψαν τον δυτικό πολιτισμό.

    1. ΣΕ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΖΟΥΝΕ ΣΥΧΝΑ ΜΟΥΛΕ;

  37. Αυτα τα λαμογια που τολμησαν μαυρη τυχη τα περιμενει οπως και τα ουκρανακια σιγα σιγα αισθανονται στη πλατη τους το θανατο !!!

  38. Για να δείτε τι ωραία που είναι όταν έρχεται στην πόρτα σας ο θάνατος, ρωσάκια. Έτσι! Έτσι σκοτώνετε κι’ εσείς αβέρτα κόσμο έξω από τα σπίτια τους.

    1. EΙΣΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΑΛΙΟΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ…..ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛΛΑ……

Comments are closed.